Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorlarda ön cam hızı artırıyor mu?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorlarda ön cam hızı artırıyor mu?

Motorlarda ön cam hızı artırıyor mu?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 30.06.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Motorlarda ön cam hızı artırıyor mu? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kafama bu takıldı cam sperlik taktırsak faydası olur mu yani
hız değişir mi
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön camı takmak motorun süratını düşürür...cam sürücünün yüzüne gelen rüzgarı keser ama rüzgar tuttuğu için sürat azalır
:hıım
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzen ön siper yatıksa rüzgarı keser, airodinanizm açısından faydalı olur, eğer dik duruyorsa rüzgarı daha fazla alır airodinamik değerler düşer hızı olumsuz etkileyebilir, sonuç olarak motordaki duruş pozisyonu we motoruna göre bu değerler düşer, örneğin hayabusa airodinamik yapı olarak ölçümler sonucunda oldukça başarılı sonuçlar wermiştir fakat scooter tarzı motora kocaman ön sper koyan arkadaşlar rüzgarın yönüne göre, bir yelkenli gibi dengesiz durumlarla karşılaşabilir
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler TARO Abim....
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kuzen ön siper yatıksa rüzgarı keser, airodinanizm açısından faydalı olur, eğer dik duruyorsa rüzgarı daha fazla alır airodinamik değerler düşer hızı olumsuz etkileyebilir, sonuç olarak motordaki duruş pozisyonu we motoruna göre bu değerler düşer, örneğin hayabusa airodinamik yapı olarak ölçümler sonucunda oldukça başarılı sonuçlar wermiştir fakat scooter tarzı motora kocaman ön sper koyan arkadaşlar rüzgarın yönüne göre, bir yelkenli gibi dengesiz durumlarla karşılaşabilir

mukemmel bir açıklama Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla lafa gerek yok by TARO abim Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer konu s.s makina ise dolaylı yoldan hıza katkıda bulunur,nasılmı,yarış camları,MRA,DOUBLE BOULE, camların yapısı orjinale göre daha diktir böylece arkasına girmek kaskı camın altına sokmak daha kolaydır böylece vücudunu rüzgardan korursun!!sürtünme nekadar az ise okadar hızlı olursun!
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence ön cama gelecek olan rüzgar, cam olmayınca yakamıza bağrımıza geldiği için ve yakamızın, bağrımızın rüzgar direnci camın düz ve pürüzsüz yüzeyinden daha fazla olduğu için motorsikletlerde cam olması (abartıya kaçmamak koşuluyla) daha faydalı ve hızı azaltmak yerine yükselten bir unsurdur. Orjinal parçası olmak kaydı ile...
Bu muhabbeti arkadaşlarla aramızda 99 da yapmıştık ve böyle bir ortak karara varmıştık...
Bütün arkadaşlara saygılar, sevgiler...
Başa dön
polemon Çevrimdışı polemon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

designserhat, mehmet_RR, baaakk utanıyorum ama Gülümsüyorum
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

designserhat, mehmet_RR, baaakk utanıyorum ama

taro abim olayı bitirmiş bide ne kadar mütevazi Gülümsüyorum heheh saygılar
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
crazy_motorbiker06
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.07.2006 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KESİNLİKLE MOTORUN HIZINI AZALTIR .....
HEM NE GEREK WAR.
Başa dön
crazy_motorbiker06 Çevrimdışı crazy_motorbiker06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 26.07.2006 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

açıklamayı yapmışlar zaten yeterince bize söz düşmez...
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.07.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız düşer bradırım Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flashmt
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 06.08.2006 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende beverly 500 var ön camı taktıktan sonra arabada gider gibi oldum ama yelkenli tekneye benzedi rüzgar 130-140 tan sonra dengeyi aşırı bozuyor bu yüzden 140 km nin üzerine daha hiç çıkamadım gazı kesmek zorunda kalıyorum.sonuç;; yavaş gidenlere rüzgar yemek istemiyenler için iyi bişi...sürati sevenlere kötü..
Başa dön
flashmt Çevrimdışı flashmt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal