Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gözümüzün önünde kaza.....cok üzüldüm ya..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gözümüzün önünde kaza.....cok üzüldüm ya..

gözümüzün önünde kaza.....cok üzüldüm ya..

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RARA
Üye
Üye

Nereden: ESKISEHIR

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:22    Mesaj konusu: gözümüzün önünde kaza.....cok üzüldüm ya.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saat 21-22 arasinda bahcesinde yemek yedigimiz restaurant in tam önündeki ana cadde de gözümün önünde viraji alamadi. Yer. restaurant bahcesindeki cimlerin sulanmasindan dolayi araclarin park ettigi kismi biraz gecerek yola dogru ıslaktı. Kask yok. Koruma yok. 150 lik scooter ama tapagaz geliyordu. dönuste yanındaki arac da hafifce aciga dogru adamı açınca kaygan yerde frene asıldı.anladı belki ama atmadı motoru altından.motor park halindeki araca . sürücü arka cama patladı. ve yere hızla çarptı. Tüm bunlar zaten 2 saniye sürdü.
Hemen 112 yi aradık. Sesi duyan olayı gören herkes koştu zaten. Valla tv de izlediklerimiz halkta etki yaratmış. Kimse yaralıya dokunmadı . ambulans hemen geldi. Ancak kurtulacağını sanmıyorum. maalesef.yanına gittiğimde gördüğüme göre boyun ve bacagı kırıktı..bilinç yoktu 35-40 yaşlarındaydı sürücü..umarım kurtulur..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Of inşallah kurtulur çok kötü olmuş Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilinç lazım işte!!! çin motorları girdiğinden berei kazalar çok arttı!!! insanlar 100 cc scooterdan düşünce birşey olmayacaüğını zannediyorlar nedense?!??!!
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen gün hoş bi bayan bizim sk. önünden geçti buralarda oturuyo belli scooter almış kendine çok güzel geziyo ama tek eksikk kask halbuki bu konularda ben bayanları daha bilinçli bilirdim yaklaştım yanına merhaba dedim yeni mi aldınız evet dedi hayırlı olsun dedim ama kask nie takmıyosunuz dedim cevap olarak " bunlara kask takmak gerekiyo mu yaa" dedi şok oldum Şok oldum bikaç saat sonra tekrar geçti bu sefer kasklıydı yani insanlar scooterı çok basit bişimiş gibi görüyolar ama bilmiyolarki hiçbir farkı yok dierlerinden lütfen bilinçli olalım bilinçlendirelim...

unuttum aynı gün honda kinetic le 4 adet küçük kardeşimiz rekor kırdı biri ayaklarını koydugun yerde çömelmiş ama ufacık bişey dier 3 ü de koltukta durdurdum ^2 indirdim hepsini 100 mtere gidip yine bindiler bunlara scooter ı veripte dolaştıranlarda kafa yok heralde ^2

®trasher yellowstorm gt250r

En son trasher tarafından 30.06.2006 - 23:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ewokk
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen günde bizim sokaktan scooter ile iki aile geçti.önde giden motorda ki sıralama;küçük erkek çocuk-baba-kız çocuk-anne şeklindeydi,arkadakinde ise baba-kız çocuk-anne şeklindeydi..ve sadece önde ki motorda erkek çocukta kask vardı ama herhangi bi kazada işe yarıyacağını sanmıyorum çünkü 3-4 yaşında ki çocuğa en büyük boy kask takmışlardı ve annesinin poposu yer darlığından nerdeyse arka tekere sürtecekti..
Başa dön
ewokk Çevrimdışı ewokk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RARA
Üye
Üye

Nereden: ESKISEHIR

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla durum böyleyken. Altlarından motoru alan polislere kızacaklarına dua etmeli bu komik scooter sürücüsü yurdum insanları..
yazık walla..
kardeşim scooter almış benden habersiz..eee napıcan dedim..hemen binecekmisin...baktım bi kağıtlar uzattı bana..gitmiş kursa yazılmış A2 için..alayım öyle bineceğim dedi..kaskda almış...ehliyeti alana kadar tamamlarım dedi diğer korumaları..şimdi alacak 2 hafta içinde biner artık motoruna..acayip mutlu oldum ya ..bakmış benden böyle etkilenmiş falan ..hoşuma gitti.
alkadraskuscusu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu olaylardan sebep benim motor işide çıkmaza doğru gidiyor..
aman bizim valide hanım duymaya...
Başa dön
alkadraskuscusu Çevrimdışı alkadraskuscusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 01.07.2006 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RARA, güzel örnek olmuşsun biradere, vallahi tebrikler. Ama eleman da akıllı ki örnek almayı biliyor, gidip saçma sapan bir örnek almamış... Dil çıkarıyorum
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.07.2006 - 03:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok kotu ya yani sadece surucuyede kizamiyorsunki genelde olan kazalar surucu hatasi kader cevresel sartlarda etkiliyor o restoran sulama sistemini yola su atmicak sekilde ayarlasa cokmu zor yada kara yollari su lanet deliklerimizi doldursa yol calismalarindan sonra calismadan artan kalan kum cakil vs guzelce temizlense vs vs kaza oranlarinda hatri satilir bi dusu olucagini saniyorum en nefret ettigim ise yolu sulama ihtiyaci duyan mantalite ne o toz kalkiyormus kardesim kurucak en fazla 20 dakkaya o su parasina birlesin temizlem sirketi tutun mahalleyi temizletin ya

ailecek okadar kisi motora binenlerede yazik yani hayati tehlikeyi goze alislarinami uzulmeli ulkemiz ekonomik sartlari insanlari nelere itiyorami uzulmeli bilemiyorum

umarim iyilesir kaza yapan kisi
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_tutkusu
Üye
Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 07:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü bir olay ama yapacak birşey yok neden derseniz malesef kendine güvenen acemiler yüzünden

size bir örnek manisada yaşayan ve 16 yaşında olan bir ufak motor hayranımız 125 cc kullanmakta benim ona ehliyetsiz ve kasksız kullanma dememle verdiği cevaplar aşağıdaki şekilde ne yaparsan yap nafileee
๑ஐஇCursed_SurvivoRஇஐ๑ - |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|gmail den yeni hesap aldım arkadaşlar beni ekleyin (moktay1990@gmail.com)|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|::
şimdi 125 lik ten düş ne olur hafif düştün mü elin çizilir ayağın burkulur falan ağır da da en son kol veya bacak kırılır
๑ஐஇCursed_SurvivoRஇஐ๑ - |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|gmail den yeni hesap aldım arkadaşlar beni ekleyin (moktay1990@gmail.com)|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|::
o da şarampole falan kaçarsa
amaaaa
600 lükten düşünce kendin biliosun neler olacağını
Başa dön
motor_tutkusu Çevrimdışı motor_tutkusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 01.07.2006 - 07:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü ya ama kader kısmet nasip Üzgünüm
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2006 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla diyecek bişey bulamıyorum hergün bi kaza haberi geliyor hepimizi allah korusun :!:
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 01.07.2006 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ınsallah kurtulur nedıyelım Üzgünüm
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 01.07.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kimsenin başına bela kaza vermesin.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.07.2006 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopic-15819-0.html

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal