Saat 21-22 arasinda bahcesinde yemek yedigimiz restaurant in tam önündeki ana cadde de gözümün önünde viraji alamadi. Yer. restaurant bahcesindeki cimlerin sulanmasindan dolayi araclarin park ettigi kismi biraz gecerek yola dogru ıslaktı. Kask yok. Koruma yok. 150 lik scooter ama tapagaz geliyordu. dönuste yanındaki arac da hafifce aciga dogru adamı açınca kaygan yerde frene asıldı.anladı belki ama atmadı motoru altından.motor park halindeki araca . sürücü arka cama patladı. ve yere hızla çarptı. Tüm bunlar zaten 2 saniye sürdü.
Hemen 112 yi aradık. Sesi duyan olayı gören herkes koştu zaten. Valla tv de izlediklerimiz halkta etki yaratmış. Kimse yaralıya dokunmadı . ambulans hemen geldi. Ancak kurtulacağını sanmıyorum. maalesef.yanına gittiğimde gördüğüme göre boyun ve bacagı kırıktı..bilinç yoktu 35-40 yaşlarındaydı sürücü..umarım kurtulur.. _________________ AYNI NEHIRDE IKI KERE YIKANAMAZSIN
Tarih: 30.06.2006 - 23:30 Mesaj konusu:
bilinç lazım işte!!! çin motorları girdiğinden berei kazalar çok arttı!!! insanlar 100 cc scooterdan düşünce birşey olmayacaüğını zannediyorlar nedense?!??!! _________________ This is episode 666
destination chaos
Each and all an actor blind
Tarih: 30.06.2006 - 23:41 Mesaj konusu:
geçen gün hoş bi bayan bizim sk. önünden geçti buralarda oturuyo belli scooter almış kendine çok güzel geziyo ama tek eksikk kask halbuki bu konularda ben bayanları daha bilinçli bilirdim yaklaştım yanına merhaba dedim yeni mi aldınız evet dedi hayırlı olsun dedim ama kask nie takmıyosunuz dedim cevap olarak " bunlara kask takmak gerekiyo mu yaa" dedi şok oldum bikaç saat sonra tekrar geçti bu sefer kasklıydı yani insanlar scooterı çok basit bişimiş gibi görüyolar ama bilmiyolarki hiçbir farkı yok dierlerinden lütfen bilinçli olalım bilinçlendirelim...
unuttum aynı gün honda kinetic le 4 adet küçük kardeşimiz rekor kırdı biri ayaklarını koydugun yerde çömelmiş ama ufacık bişey dier 3 ü de koltukta durdurdum ^2 indirdim hepsini 100 mtere gidip yine bindiler bunlara scooter ı veripte dolaştıranlarda kafa yok heralde ^2 _________________ ..::takarsan dost takmazsan tost olursun::..
®trasher yellowstorm gt250r
En son trasher tarafından 30.06.2006 - 23:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
geçen günde bizim sokaktan scooter ile iki aile geçti.önde giden motorda ki sıralama;küçük erkek çocuk-baba-kız çocuk-anne şeklindeydi,arkadakinde ise baba-kız çocuk-anne şeklindeydi..ve sadece önde ki motorda erkek çocukta kask vardı ama herhangi bi kazada işe yarıyacağını sanmıyorum çünkü 3-4 yaşında ki çocuğa en büyük boy kask takmışlardı ve annesinin poposu yer darlığından nerdeyse arka tekere sürtecekti..
Tarih: 01.07.2006 - 00:01 Mesaj konusu:
Valla durum böyleyken. Altlarından motoru alan polislere kızacaklarına dua etmeli bu komik scooter sürücüsü yurdum insanları..
yazık walla..
kardeşim scooter almış benden habersiz..eee napıcan dedim..hemen binecekmisin...baktım bi kağıtlar uzattı bana..gitmiş kursa yazılmış A2 için..alayım öyle bineceğim dedi..kaskda almış...ehliyeti alana kadar tamamlarım dedi diğer korumaları..şimdi alacak 2 hafta içinde biner artık motoruna..acayip mutlu oldum ya ..bakmış benden böyle etkilenmiş falan ..hoşuma gitti. _________________ AYNI NEHIRDE IKI KERE YIKANAMAZSIN
Tarih: 01.07.2006 - 01:49 Mesaj konusu:
RARA, güzel örnek olmuşsun biradere, vallahi tebrikler. Ama eleman da akıllı ki örnek almayı biliyor, gidip saçma sapan bir örnek almamış... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
cok kotu ya yani sadece surucuyede kizamiyorsunki genelde olan kazalar surucu hatasi kader cevresel sartlarda etkiliyor o restoran sulama sistemini yola su atmicak sekilde ayarlasa cokmu zor yada kara yollari su lanet deliklerimizi doldursa yol calismalarindan sonra calismadan artan kalan kum cakil vs guzelce temizlense vs vs kaza oranlarinda hatri satilir bi dusu olucagini saniyorum en nefret ettigim ise yolu sulama ihtiyaci duyan mantalite ne o toz kalkiyormus kardesim kurucak en fazla 20 dakkaya o su parasina birlesin temizlem sirketi tutun mahalleyi temizletin ya
ailecek okadar kisi motora binenlerede yazik yani hayati tehlikeyi goze alislarinami uzulmeli ulkemiz ekonomik sartlari insanlari nelere itiyorami uzulmeli bilemiyorum
çok üzücü bir olay ama yapacak birşey yok neden derseniz malesef kendine güvenen acemiler yüzünden
size bir örnek manisada yaşayan ve 16 yaşında olan bir ufak motor hayranımız 125 cc kullanmakta benim ona ehliyetsiz ve kasksız kullanma dememle verdiği cevaplar aşağıdaki şekilde ne yaparsan yap nafileee
๑ஐஇCursed_SurvivoRஇஐ๑ - |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|gmail den yeni hesap aldım arkadaşlar beni ekleyin (moktay1990@gmail.com)|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|::
şimdi 125 lik ten düş ne olur hafif düştün mü elin çizilir ayağın burkulur falan ağır da da en son kol veya bacak kırılır
๑ஐஇCursed_SurvivoRஇஐ๑ - |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|gmail den yeni hesap aldım arkadaşlar beni ekleyin (moktay1990@gmail.com)|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|::
o da şarampole falan kaçarsa
amaaaa
600 lükten düşünce kendin biliosun neler olacağını
Tarih: 01.07.2006 - 07:35 Mesaj konusu:
valla diyecek bişey bulamıyorum hergün bi kaza haberi geliyor hepimizi allah korusun :!: _________________ Yavuz AKSOY
Msn:yavuz.aksoy@hotmail.de
WWW.CLUPTR.NET
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız