Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Delisi Şarkısı Söz Yarışması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Delisi Şarkısı Söz Yarışması

Motor Delisi Şarkısı Söz Yarışması
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Motor Delisi Şarkısı Söz Yarışması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar MDSK olarak Hakan Başkanın onayıyla bir Motor Delisi müziği oluşturmaya karar verdik. Motor Delisi şarkısı oluşturulması için bir söz yarışması başlattık.Temmuzun sonuna kadar bu topicte yazarsanız. Temmuz ayı sonunda bu sözler arasından oybirliği ile bir söz birinci seçilicek.

Ödül İse: Motor Delisi T-Shirt,Motor Delisi Şapka,Motor Delisi anahtarlık ve Sticker Hediye edilecektir..

Ayrıca aramızda müzisyen ve müzik aleti çalan arkadaşlardanda müzik konusunda destek bekliyoruz.

En son befehl_1912 tarafından 01.07.2006 - 00:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet güzel fikir ortaya güzel bişey çıkıcağından hiç şüpem yok Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alkadraskuscusu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müziğin ROck formatında kaya gibi sert olması önemle rica olunur.
Başa dön
alkadraskuscusu Çevrimdışı alkadraskuscusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi dusunce ...
Ben 5 yıldır gitar caliorum kendi capimda yazdigim sözler de war ... n tarz bişey istenildigi konusunda daha acık bilgi verirsen daha cok yardımcı olmaya calisirim
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkdaşlar ayrıca müziğin ne tarz olmasına kara verilmedi sözler toplanınca karar verilecektir..

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dt125fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

müzige ben talibim..... Dil çıkarıyorum...o kadar okul okuduk bı ıse yarasın barı
Başa dön
dt125fatih Çevrimdışı dt125fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam müzikler fatihten Alkışlıyorum Alkışlıyorum

haydi yavaş yavaş çıkıyo Motor Delisi müziği

Başa dön
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu müzik yani şarkı sözleri motor delileri için mi olacak yoksa motordelisi.com sitesi için mi olacak ???

ona göre yazalım

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her ikisi için de yazılıcak........

Başa dön
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sordum ama herkes aydınlansın bari

ayrı ayrı mı? bir şarkı içinde mi?

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Farketmez sen her ikisi içinde hazırla hazırlayabilirsen.. Her tür için kabul ediyoruz .Buna en son yarışma bittikten sonra karar verilicektir..

Başa dön
yokum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz bekleyin bakalım. temmuz sonuna kadar amatör bir kayıt hazırlarım Dil çıkarıyorum
tabi hazırlayacak tüm arkadaşlar gibi. sadece ben değil Gülümsüyorum
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2006 - 06:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rock versiyonu filan her versiyonu yapılsın bare Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2006 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motor delisinin müziği arabesk olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xtremetawsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.07.2006 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arabesk olurmu? Çok gülüyorum Offspring tarzı bişi yapalım

Sigaraya, Nayyr Nalan! Niçmeyecegim...
Başa dön
xtremetawsan Çevrimdışı xtremetawsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal