arkadaşlar uzun süredir MD ye girmiyordum malüm yeni dükkan açtım ve işlerim çok yoğun .. onun için giremiyordum kusuruma bakmayın..
ve her zamanki gibi size işim düştü ve acil yardımınıza ihtiyacım var..
KINLON marka motor ları türkiyeye hangi irma getiriyor .. Kaç gündür arıyorum fakat bulamadım .. Ve bu markanın çok güzel modelleri var bayiliğini almak istiyorum fakat kim getiriyor TR ye bir türlü bulamadım lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
bu arada motorlara burdan bakabilirsiniz.
lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar bi çok müşterim bu markadan istiyor ama ben hayla bayiliğini almış durumda değilim yardımcı olursanız çok sevinirim .. _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
En son DeViL_125 tarafından 01.07.2006 - 14:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Abi RM motor sadece KINLON JL250-A modelinden sorumlu O modeli biliyorum ve şu an Doğanşahinler Adlı şirkette mevcut ..
Benim istediğim sadece KİNLON marka motor getiren şirketi bulmak .. RM motor her markadan bir model getiriyor KArma gibi bi şey yapmışlar .. Ve katalogtaki modelle Buraya göndermiş olduğu JL250-A arasında hiç bir benzerlik yok malesef .. _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
DeViL_125, dükkan hayırlı olsun abi sen potansiyeli görmüşsün motorda, zealsun 200gs adlı motora benziyor ama grenaj fazllaıgı nedeniyle bu daha güzel duruyor
inşallah emellerine ulaşırsın bol kazançlar _________________ DELY OLANLAR HYÇ BU KADAR SEVYLMEMY?TY!!!
can_352, Valla kardeş Büyük ihtimalle Çİn Malı akat aldığım haberlere göre Çinde Baya tutulan bir marka işim ama araştırmalarım hayla devam ediyo eğer TR distiribütörü ile bi görüşebilsem getiricem bu modellerden .. bu arada TURUNCU olan yani JL250-A modeli 4000 YTL civarı ... _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
can_352, Almadım kardeş .. eğer bu motoru TR ye getiren kişileri bulabilirsem .. bu modellerden getirip SAtıcam Ama bi tanede kendime ayırabilirim _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
yanlışın var abi iki resim arasında fark egzost ve yağ sağutması(radyatör) _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
resiim seni yanıltmasın 2 motordada radyatör yok malesef sadece granaj koymuşlar radyatör havası vermişler motora _________________ http://3fmotor.sahibinden.com
Abi resim olarak değil Malatya Doğanşahinler ltd.şti. sahibi Onur bey bu motora bizzat bindi ve test etti hatta şu an RM motor ile anlaşmasını fes etti çünki onun bindiği makinede yağ sağutması vardı kendisi bizzat inceledi ve test sürüşüne çıktı o yüzden hayla RM motor ile Tartışıyor.. biz kerizmiyiz diye _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız