Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KINLON MOTOCYCLES (Hakkında ACİL Bakın LÜTEN)!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KINLON MOTOCYCLES (Hakkında ACİL Bakın LÜTEN)!!!!!!

KINLON MOTOCYCLES (Hakkında ACİL Bakın LÜTEN)!!!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALevLeRiN DiYaRyNDaN

MesajTarih: 01.07.2006 - 13:39    Mesaj konusu: KINLON MOTOCYCLES (Hakkında ACİL Bakın LÜTEN)!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar uzun süredir MD ye girmiyordum malüm yeni dükkan açtım ve işlerim çok yoğun .. onun için giremiyordum kusuruma bakmayın..

ve her zamanki gibi size işim düştü ve acil yardımınıza ihtiyacım var..

KINLON marka motor ları türkiyeye hangi irma getiriyor .. Kaç gündür arıyorum fakat bulamadım .. Ve bu markanın çok güzel modelleri var bayiliğini almak istiyorum fakat kim getiriyor TR ye bir türlü bulamadım lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

bu arada motorlara burdan bakabilirsiniz.

lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar bi çok müşterim bu markadan istiyor ama ben hayla bayiliğini almış durumda değilim yardımcı olursanız çok sevinirim ..

DJ___SuSKuN___@hotmail.com

En son DeViL_125 tarafından 01.07.2006 - 14:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
DeViL_125 Çevrimdışı DeViL_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 01.07.2006 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RM motor geririyo ozan bey var orda görüş istersen 0232 4832119
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi RM motor sadece KINLON JL250-A modelinden sorumlu O modeli biliyorum ve şu an Doğanşahinler Adlı şirkette mevcut ..

Benim istediğim sadece KİNLON marka motor getiren şirketi bulmak .. RM motor her markadan bir model getiriyor KArma gibi bi şey yapmışlar .. Ve katalogtaki modelle Buraya göndermiş olduğu JL250-A arasında hiç bir benzerlik yok malesef ..

Başa dön
DeViL_125 Çevrimdışı DeViL_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
manchi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir/ksk 35,5

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DeViL_125, dükkan hayırlı olsun abi sen potansiyeli görmüşsün motorda, zealsun 200gs adlı motora benziyor ama grenaj fazllaıgı nedeniyle bu daha güzel duruyor

inşallah emellerine ulaşırsın bol kazançlar Gülümsüyorum
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada RM motor un Katalogtaki modeli Aşşadaki Motosiklettir..

KINLON JL250-A..(katalogtaki Siyah)

Ama Burdaki şirkete Göndermiş olduğu motor ise Budur ..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

manchi sağol kardeşim allah razı olsun Gülümsüyorum

Başa dön
can_352
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm bu motorlar çin malıı
!!!
Başa dön
can_352 Çevrimdışı can_352 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

can_352, Valla kardeş Büyük ihtimalle Çİn Malı akat aldığım haberlere göre Çinde Baya tutulan bir marka işim ama araştırmalarım hayla devam ediyo eğer TR distiribütörü ile bi görüşebilsem getiricem bu modellerden .. bu arada TURUNCU olan yani JL250-A modeli 4000 YTL civarı ... Dil çıkarıyorum

Başa dön
can_352
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bundan mı aldın
Alkışlıyorum
Alkışlıyorum
Alkışlıyorum
Alkışlıyorum
Başa dön
can_352 Çevrimdışı can_352 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

can_352, Almadım kardeş .. eğer bu motoru TR ye getiren kişileri bulabilirsem .. bu modellerden getirip SAtıcam Dil çıkarıyorum Ama bi tanede kendime ayırabilirim Çok gülüyorum

Başa dön
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 resim arasındaki fark sadece granajj
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlışın var abi iki resim arasında fark egzost ve yağ sağutması(radyatör) Gülümsüyorum

Başa dön
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resiim seni yanıltmasın 2 motordada radyatör yok malesef sadece granaj koymuşlar radyatör havası vermişler motora Gülümsüyorum
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi resim olarak değil Malatya Doğanşahinler ltd.şti. sahibi Onur bey bu motora bizzat bindi ve test etti hatta şu an RM motor ile anlaşmasını fes etti çünki onun bindiği makinede yağ sağutması vardı kendisi bizzat inceledi ve test sürüşüne çıktı o yüzden hayla RM motor ile Tartışıyor.. biz kerizmiyiz diye Gülümsüyorum

Başa dön
YoldasDeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale-Çan(Tekirdağlı)

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motor 4 kişilikmi Bravo Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
YoldasDeniz Çevrimdışı YoldasDeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YoldasDeniz, 99 kişilik kardeş .. Geyik yapmasak iyi olur Dil çıkarıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal