Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorsiklet şeridi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorsiklet şeridi

motorsiklet şeridi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kerim83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Kavakli

MesajTarih: 01.07.2006 - 15:59    Mesaj konusu: motorsiklet şeridi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar e5 te yada e6 da niye motorsiklet şeridi yok.Yurt dışında varmı bilmiyorum ama mantıklı değilmi.Bizim bir şeridimiz olsa bizde bu yolda gitsek olmazmı.Hem kazalar azalır doğal olarak ölümlerde azalır.Yolda bizi sıkıştıran olmaz,kamyon aralarından geçmek zorunda kalmayız.Ne biliyim belki bu ülkede bunlar çok zor mantıksız ama ben böyle düşünüyorum.
Sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Başa dön
kerim83 Çevrimdışı kerim83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 01.07.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok önemli bir konuya değmişsin ama bizim yollarımız yamadan geçilmiyor yani düzgün bir asfalt yapmıyolar ki bide motor için şerid yapsınlar bence türkiyede olmıyacak bişey

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 01.07.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olsa güzel olurdu ...
"Burası Turkiye " dicem bana sorumsuz herkes böle koyun olursa tabi ki turkiye böle kalır dicekler ... Ama ne kadar toplumu birey oluştursada toplumun kanında olmalı böle seylere bas kaldırmak 1 kac kisinin yapacagı işler degil
Ama bence degindigin konu cok onemli bi konu ben gecen gun bi kamyoncu dövdüm
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bencede fena fıkır degıl hatta super olur kımse gırmese ne guzel olur
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 01.07.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaşlar bu türk milletine 6 şerit gidiş 6 şerit geliş yapsan yine senin yoluna tecavüz eder abi adamı sollucam geçmiş en sol şeride aynadan bakıyo yol vermiyo Öfkeliyim

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 01.07.2006 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünyada "motor şeridi" ya da "motor yolu" diye birşey yok. Ama ne var, bazı ülkelerin bazı şehirlerinde yerel yönetimler yasayla motorlara belli saatlerde tercihli otobüs yollarını kullanma hakkı verebiliyor. Onun dışında tüm gelişmiş ülkelerde motosikletler taşıtlı araç, binicileri de vergisini ödeyen hak sahibi vatandaşlar kabul edildikleri için bizdeki gibi sorunlar pek yaşanmıyor. Burada dört teker sahibi olanın çok afedersiniz g.tü kalkıyor, bir direkte can vermeden de inmiyor. Böyleyken böyle yani...

En son Madd tarafından 01.07.2006 - 16:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Madd Çevrimdışı Madd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 01.07.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keske bole bısey olsa gercı serıtle yolla olcak bısey degıl kafa mantık degısmelı bıraz arac soforlerı bıze duyarlı olsa belkı boyle serıdımız olsu n gıbı dusuncelere bıle kapılmıcaz yıme de guzel bı dusunce paylasımın cok guzel Dil çıkarıyorum
Başa dön
zagor_tenay Çevrimdışı zagor_tenay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 01.07.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkaleli demiş ki:
valla arkadaşlar bu türk milletine 6 şerit gidiş 6 şerit geliş yapsan yine senin yoluna tecavüz eder abi adamı sollucam geçmiş en sol şeride aynadan bakıyo yol vermiyo Öfkeliyim

arkadasa katılıorum ben ... köpek her zaman köpektir.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 01.07.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kerim83, Motorsiklet şeridi Türkiye de :hıım Dil çıkarıyorum
Güzel fikir ama bence duygularınla değil, mantığınla düşün Çok gülüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkaleli demiş ki:

Aynen katılıyorum. Bu magandalar cumhuriyetinde 12 şerit olsa ne yazar.. Uyulmadıktan sonra ! :P
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor şeridi olsa, bugünün emniyet şeridinden pek farkı olmaz bence...
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 01.07.2006 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÖNCE asfaltı düzeltmeleri lazım.valla paranoyak oldum.her an bir çukur,kazınmış yol,tümsek,köpek ölüsü....çıkacak diye..yol değil çöplük..
Başa dön
ofdmed Çevrimdışı ofdmed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerim83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Kavakli

MesajTarih: 01.07.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd demiş ki:
Dünyada "motor şeridi" ya da "motor yolu" diye birşey yok. Ama ne var, bazı ülkelerin bazı şehirlerinde yerel yönetimler yasayla motorlara belli saatlerde tercihli otobüs yollarını kullanma hakkı verebiliyor. Onun dışında tüm gelişmiş ülkelerde motosikletler taşıtlı araç, binicileri de vergisini ödeyen hak sahibi vatandaşlar kabul edildikleri için bizdeki gibi sorunlar pek yaşanmıyor. Burada dört teker sahibi olanın çok afedersiniz g.tü kalkıyor, bir direkte can vermeden de inmiyor. Böyleyken böyle yani...

Arkadaşım bilgilerin için teşekkürler.Merak ediyordum böyle birşey varmı diye demekki ben düşündüm bu fikri Alkışlıyorum dahimiyim neyim Çok gülüyorum

Başa dön
kerim83 Çevrimdışı kerim83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 01.07.2006 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ülkemde dogru dürüst bisiklet yollari yokken motor yollari talebi cok lükse kaciyor Üzgünüm Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Üzgünüm
Heyula
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul-Üsküdar

MesajTarih: 02.07.2006 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olsa güzel olur elbette. Aynı mantıkla bisikletler için de yol olsa güzel olur. Ama karayollarının yada belediyelerin bir de böyle bir iş için masrafa girmesi de bir yerde imkansız denebilir.

Bence var olan yolları adam gibi standartlara kavuştursalar daha faydalı olur. Hem zaten öyle bir şerit olsa bile arabalar dalacaktır Öfkeliyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal