Evet arkadaşlar e5 te yada e6 da niye motorsiklet şeridi yok.Yurt dışında varmı bilmiyorum ama mantıklı değilmi.Bizim bir şeridimiz olsa bizde bu yolda gitsek olmazmı.Hem kazalar azalır doğal olarak ölümlerde azalır.Yolda bizi sıkıştıran olmaz,kamyon aralarından geçmek zorunda kalmayız.Ne biliyim belki bu ülkede bunlar çok zor mantıksız ama ben böyle düşünüyorum.
Sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. _________________ farim da acik yolum da.
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 01.07.2006 - 16:02 Mesaj konusu:
çok önemli bir konuya değmişsin ama bizim yollarımız yamadan geçilmiyor yani düzgün bir asfalt yapmıyolar ki bide motor için şerid yapsınlar bence türkiyede olmıyacak bişey _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Tarih: 01.07.2006 - 16:02 Mesaj konusu:
Olsa güzel olurdu ...
"Burası Turkiye " dicem bana sorumsuz herkes böle koyun olursa tabi ki turkiye böle kalır dicekler ... Ama ne kadar toplumu birey oluştursada toplumun kanında olmalı böle seylere bas kaldırmak 1 kac kisinin yapacagı işler degil
Ama bence degindigin konu cok onemli bi konu ben gecen gun bi kamyoncu dövdüm
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 01.07.2006 - 16:04 Mesaj konusu:
valla arkadaşlar bu türk milletine 6 şerit gidiş 6 şerit geliş yapsan yine senin yoluna tecavüz eder abi adamı sollucam geçmiş en sol şeride aynadan bakıyo yol vermiyo _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Tarih: 01.07.2006 - 16:12 Mesaj konusu:
Dünyada "motor şeridi" ya da "motor yolu" diye birşey yok. Ama ne var, bazı ülkelerin bazı şehirlerinde yerel yönetimler yasayla motorlara belli saatlerde tercihli otobüs yollarını kullanma hakkı verebiliyor. Onun dışında tüm gelişmiş ülkelerde motosikletler taşıtlı araç, binicileri de vergisini ödeyen hak sahibi vatandaşlar kabul edildikleri için bizdeki gibi sorunlar pek yaşanmıyor. Burada dört teker sahibi olanın çok afedersiniz g.tü kalkıyor, bir direkte can vermeden de inmiyor. Böyleyken böyle yani... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
En son Madd tarafından 01.07.2006 - 16:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 01.07.2006 - 16:18 Mesaj konusu:
canakkaleli demiş ki:
valla arkadaşlar bu türk milletine 6 şerit gidiş 6 şerit geliş yapsan yine senin yoluna tecavüz eder abi adamı sollucam geçmiş en sol şeride aynadan bakıyo yol vermiyo
arkadasa katılıorum ben ... köpek her zaman köpektir.
valla arkadaşlar bu türk milletine 6 şerit gidiş 6 şerit geliş yapsan yine senin yoluna tecavüz eder abi adamı sollucam geçmiş en sol şeride aynadan bakıyo yol vermiyo
Aynen katılıyorum. Bu magandalar cumhuriyetinde 12 şerit olsa ne yazar.. Uyulmadıktan sonra ! :P
Dünyada "motor şeridi" ya da "motor yolu" diye birşey yok. Ama ne var, bazı ülkelerin bazı şehirlerinde yerel yönetimler yasayla motorlara belli saatlerde tercihli otobüs yollarını kullanma hakkı verebiliyor. Onun dışında tüm gelişmiş ülkelerde motosikletler taşıtlı araç, binicileri de vergisini ödeyen hak sahibi vatandaşlar kabul edildikleri için bizdeki gibi sorunlar pek yaşanmıyor. Burada dört teker sahibi olanın çok afedersiniz g.tü kalkıyor, bir direkte can vermeden de inmiyor. Böyleyken böyle yani...
Arkadaşım bilgilerin için teşekkürler.Merak ediyordum böyle birşey varmı diye demekki ben düşündüm bu fikri dahimiyim neyim _________________ farim da acik yolum da.
Kayıt: Aug 14, 2005 Mesajlar: 126 Nereden: Ystanbul-Üsküdar
Tarih: 02.07.2006 - 15:42 Mesaj konusu:
Olsa güzel olur elbette. Aynı mantıkla bisikletler için de yol olsa güzel olur. Ama karayollarının yada belediyelerin bir de böyle bir iş için masrafa girmesi de bir yerde imkansız denebilir.
Bence var olan yolları adam gibi standartlara kavuştursalar daha faydalı olur. Hem zaten öyle bir şerit olsa bile arabalar dalacaktır _________________ \ LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE ///
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız