Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Neden Test Sürüşü YOK!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Neden Test Sürüşü YOK!!!

Neden Test Sürüşü YOK!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tameralpay
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.07.2006 - 07:27    Mesaj konusu: Neden Test Sürüşü YOK!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakın zamanda cbr 600 F'imi değiştirmeyi düşünüyorum. Kafamda belirlediğim birkaç model var. Hepsini bir deneyip bana en uygun olana karar veririm diye düşündüm. Fakat malesef hiçbir satıcı motosikletle test sürüşüne izin vermemektedir (Honda, Yamaha, Suzuki...). Yeni motorumuzu denemeden mi alacaz???

Bu tarz bir uygulaması olan bayi/satıcı bilen var mı?

Modeller: R6, R1, CBR 600 RR - 1000 RR, GSX-R serisi...

Teşekkürler şimdiden....
Başa dön
tameralpay Çevrimdışı tameralpay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cemoka67
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: zonguldak

MesajTarih: 02.07.2006 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendilerine göre haklı sebepleri olbilir.benimde başıma geldi.sorununun en kolay yolu elinde almayı düşündüğün motoru olanlarla balantı kurup onların motorlarını denemen veya tavsiyelerini alman.görüşmek dileklerimle.....
Başa dön
cemoka67 Çevrimdışı cemoka67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2006 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara da hipodrom da ara sira da olsa test surusleri oluyor istanbulda da olmustu ama genellikle yeni cikan modellerde yapiyorlar Bravo
tameralpay
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.07.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafta Honda'nın istanbul parkta test sürüşü vardı. ona katıldım. fakat sadece CBF-1000 naked vardı.

birkaç satıcı ile görüştüm. motorun kaza yapma veya çalınma riski yüzünden veremeyiz dediler. saçma geldi bana biraz sebep. örn. BMW elinde test için birer model tutyor sürekli.
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.07.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heee test sürüşü olsun da onsan sora motorla allakası yolmayan bi sürü it kopuk çoluk çocuk moronla uraşalım...
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 02.07.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önüne gelen test sürüşü için motor isteyecek tabikii bu motor isteyenlerin içinde tecrübesizlerde olacağı için doğal olarakda kazalar ve hasarlar kaçınılmaz olacağı için sorun çıkar bence haklılar vermemekte
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nozb
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.07.2006 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda egitim kurslarindan sonra pistte test surus yapma imkani oluyor. Fakat tabii kursa katilmis olmak gerekiyor.

Turkiye'de BMW'lerin deneme surusunu Istinye Borusan'da yapmak mumkun. Diger markalarin da ozellikle Honda'nin bir takim sinirlamalarla da olsa deneme surusu yaptirmasi gerekli bence. Turkiye'de bu sektore en cok yatirim yapan firma oldugu icin bu Honda icin daha da gerekli.
Başa dön
nozb Çevrimdışı nozb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tameralpay
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.07.2006 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki her önüne gelene motor versinler demiyorum... örneğin racing motor denemek için yine racing motor sahibi olma şartı konulabilir. bir ruhsat fotokopisine bakar... scooter'den inmiş adama 1000'lik racing vermesinler tabiki....
Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 02.07.2006 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

heee test sürüşü olsun da onsan sora motorla allakası yolmayan bi sürü it kopuk çoluk çocuk moronla uraşalım...

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
buna ilave test sürüsü sırasında patlayan moronlarmı yoksa motorun hasarıylamı uğrasalım! ve zaten sınırlı sayıda bayilere verilen bu makinaların 1 tanesini bile bu iş kullanma lüksümüz yok!!!!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.07.2006 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birak test surusunu adamlar daha dogru durust bilgi bile veremiyolar
fuarda hondaki tiplere 600rr ile 600f in motor farklarini sordum
adam bana daha guc vs kulaktan dolma bilgiler veriyor
bi baktim ben ordakilerden daha cok sey biliyorum
o yuzden iyice arastir
fikir istersen 2004 1000rr al hem fiyati uygun hemde 2006 dan daha iyi gidiyo. honda dememin sebebi malum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende honda bayıne sordum neden yok dıye cevap zaten bunlar kendını kanıtlamıs marka teste gerek yok dedıler sonra adamlara hak verdım her makınadan bıde test makınası yapmak bıraz anlamsız olur ole degılmı :hıım
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 02.07.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Niye çoluk çocuk dolsun ki ? Otomobillerde bayiler test sürüşüne araba çıkarırken en az 5 yıllık ehliyetinin olmasının şartını koyuyor. Ayrıca çalınmaya karşıda yaptırırlar bir kasko olur biter. Aslında biz bu konuda acayip geriyiz. Sonuçta sen o motor'a para veriyorsun belki bindikten sonra hayran kalacaksın gözün başka birşey görmeyecek Gülümsüyorum Türkiyedeki satıcıların çoğu tok abi alıyor sokaktan geçen bir adamı dikiyor bayiye oda motosikley satıyor işte Öfkeliyim
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 02.07.2006 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Test sürüşü düzenlemenin yolu yordamı vardır. Dünyanın en b.ktan ülkelerinde bile bayiiler en azından yılın belli zamanları test sürüşleri düzenliyor. Başka ülkede denyo, moron, çoluk-çocuk yok mu yani?

Ama tabii olay o değil. Bıraktım test sürüşünü, bizim bayiiler parasını peşin aldıkları motoru dedikleri sezon içinde teslim etsinler, gene büyük olay olur. Böyle de dangoz bir motor pazarımız var işte, tıpkı diğer herşeyimiz gibi...
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 02.07.2006 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

fikir istersen 2004 1000rr al hem fiyati uygun hemde 2006 dan daha iyi gidiyo. honda dememin sebebi malum

ya ağzı olan konusuyo ve yazıyo!2004 RR 2006 DAN daha iyi gidiyormuş,firmaların hepsi bir önceki modelde yaptığı hataları eksiklikleri yeni olan bir ust modelde giderip ufak tefekte olsa revizyonyondan geçirip yeni modeli üretirler,2004 e göre daha hafif,daha kuvvetli ve daha agresif çizgilere sahip,daha iyi bir soğutma siztemine sahip bi makinayı sen 2yıl nceki modelden kötü die yazabiliyosun bunlar tamamen mantık dışıdır! ayrıca sen iki makinayı hangi sartlarda test ettin bunları açılarmısn!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:

Niye coluk cocuk kullansin yurdisinda isteyen kullaniyor ehliyetini göster al motoru test et. Turkiyede niye olmasin. Cunku motorlar peynir ekmek gibi satiliyor test etmeden bile millet aliyor tek nedenide budur!!
Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal