Tarih: 02.07.2006 - 07:27 Mesaj konusu: Neden Test Sürüşü YOK!!!
yakın zamanda cbr 600 F'imi değiştirmeyi düşünüyorum. Kafamda belirlediğim birkaç model var. Hepsini bir deneyip bana en uygun olana karar veririm diye düşündüm. Fakat malesef hiçbir satıcı motosikletle test sürüşüne izin vermemektedir (Honda, Yamaha, Suzuki...). Yeni motorumuzu denemeden mi alacaz???
Bu tarz bir uygulaması olan bayi/satıcı bilen var mı?
Tarih: 02.07.2006 - 07:55 Mesaj konusu:
kendilerine göre haklı sebepleri olbilir.benimde başıma geldi.sorununun en kolay yolu elinde almayı düşündüğün motoru olanlarla balantı kurup onların motorlarını denemen veya tavsiyelerini alman.görüşmek dileklerimle.....
ankara da hipodrom da ara sira da olsa test surusleri oluyor istanbulda da olmustu ama genellikle yeni cikan modellerde yapiyorlar _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 02.07.2006 - 10:45 Mesaj konusu:
bu hafta Honda'nın istanbul parkta test sürüşü vardı. ona katıldım. fakat sadece CBF-1000 naked vardı.
birkaç satıcı ile görüştüm. motorun kaza yapma veya çalınma riski yüzünden veremeyiz dediler. saçma geldi bana biraz sebep. örn. BMW elinde test için birer model tutyor sürekli.
önüne gelen test sürüşü için motor isteyecek tabikii bu motor isteyenlerin içinde tecrübesizlerde olacağı için doğal olarakda kazalar ve hasarlar kaçınılmaz olacağı için sorun çıkar bence haklılar vermemekte _________________ cBr 125r
buR@k
Tarih: 02.07.2006 - 14:42 Mesaj konusu:
honda egitim kurslarindan sonra pistte test surus yapma imkani oluyor. Fakat tabii kursa katilmis olmak gerekiyor.
Turkiye'de BMW'lerin deneme surusunu Istinye Borusan'da yapmak mumkun. Diger markalarin da ozellikle Honda'nin bir takim sinirlamalarla da olsa deneme surusu yaptirmasi gerekli bence. Turkiye'de bu sektore en cok yatirim yapan firma oldugu icin bu Honda icin daha da gerekli.
Tarih: 02.07.2006 - 18:32 Mesaj konusu:
tabiki her önüne gelene motor versinler demiyorum... örneğin racing motor denemek için yine racing motor sahibi olma şartı konulabilir. bir ruhsat fotokopisine bakar... scooter'den inmiş adama 1000'lik racing vermesinler tabiki....
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 02.07.2006 - 19:03 Mesaj konusu:
Alıntı:
heee test sürüşü olsun da onsan sora motorla allakası yolmayan bi sürü it kopuk çoluk çocuk moronla uraşalım...
buna ilave test sürüsü sırasında patlayan moronlarmı yoksa motorun hasarıylamı uğrasalım! ve zaten sınırlı sayıda bayilere verilen bu makinaların 1 tanesini bile bu iş kullanma lüksümüz yok!!!! _________________
Tarih: 02.07.2006 - 19:13 Mesaj konusu:
birak test surusunu adamlar daha dogru durust bilgi bile veremiyolar
fuarda hondaki tiplere 600rr ile 600f in motor farklarini sordum
adam bana daha guc vs kulaktan dolma bilgiler veriyor
bi baktim ben ordakilerden daha cok sey biliyorum
o yuzden iyice arastir
fikir istersen 2004 1000rr al hem fiyati uygun hemde 2006 dan daha iyi gidiyo. honda dememin sebebi malum _________________ http://www.sahibinden.com/hatasiz_2006_model_kapali_garaj_motoruWQQaXQQ2536745WQQpXQQdisplayitem
bende honda bayıne sordum neden yok dıye cevap zaten bunlar kendını kanıtlamıs marka teste gerek yok dedıler sonra adamlara hak verdım her makınadan bıde test makınası yapmak bıraz anlamsız olur ole degılmı :hıım _________________ 250 R HYOSUNG
Niye çoluk çocuk dolsun ki ? Otomobillerde bayiler test sürüşüne araba çıkarırken en az 5 yıllık ehliyetinin olmasının şartını koyuyor. Ayrıca çalınmaya karşıda yaptırırlar bir kasko olur biter. Aslında biz bu konuda acayip geriyiz. Sonuçta sen o motor'a para veriyorsun belki bindikten sonra hayran kalacaksın gözün başka birşey görmeyecek Türkiyedeki satıcıların çoğu tok abi alıyor sokaktan geçen bir adamı dikiyor bayiye oda motosikley satıyor işte
Tarih: 02.07.2006 - 19:43 Mesaj konusu:
Test sürüşü düzenlemenin yolu yordamı vardır. Dünyanın en b.ktan ülkelerinde bile bayiiler en azından yılın belli zamanları test sürüşleri düzenliyor. Başka ülkede denyo, moron, çoluk-çocuk yok mu yani?
Ama tabii olay o değil. Bıraktım test sürüşünü, bizim bayiiler parasını peşin aldıkları motoru dedikleri sezon içinde teslim etsinler, gene büyük olay olur. Böyle de dangoz bir motor pazarımız var işte, tıpkı diğer herşeyimiz gibi... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 02.07.2006 - 19:52 Mesaj konusu:
Alıntı:
fikir istersen 2004 1000rr al hem fiyati uygun hemde 2006 dan daha iyi gidiyo. honda dememin sebebi malum
ya ağzı olan konusuyo ve yazıyo!2004 RR 2006 DAN daha iyi gidiyormuş,firmaların hepsi bir önceki modelde yaptığı hataları eksiklikleri yeni olan bir ust modelde giderip ufak tefekte olsa revizyonyondan geçirip yeni modeli üretirler,2004 e göre daha hafif,daha kuvvetli ve daha agresif çizgilere sahip,daha iyi bir soğutma siztemine sahip bi makinayı sen 2yıl nceki modelden kötü die yazabiliyosun bunlar tamamen mantık dışıdır! ayrıca sen iki makinayı hangi sartlarda test ettin bunları açılarmısn! _________________
heee test sürüşü olsun da onsan sora motorla allakası yolmayan bi sürü it kopuk çoluk çocuk moronla uraşalım...
Niye coluk cocuk kullansin yurdisinda isteyen kullaniyor ehliyetini göster al motoru test et. Turkiyede niye olmasin. Cunku motorlar peynir ekmek gibi satiliyor test etmeden bile millet aliyor tek nedenide budur!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız