Tarih: 02.07.2006 - 14:37 Mesaj konusu: Motorumu parçalayıp tekrar topladım???
Ewet arkadaşlar motorumdaki vibrasyondan dolayı gelen sesler beni sinir etmeye başlamışken ve hazır bazı ampuller patlamışken sökmem ii olacak diye düşündüm...
öncelikle motorumun ön far bölümünü söktüm..Yakında ön farımıda H4 far takıcam onuda buraya koyarım artıkın...
Sağlam kafa sağlam vücudda bulunur ama bizimkinin kafası attaa gittii...
sıra geldi gösterge tablosunu sökmeye(içindeki ampuller patlaktıda
buda sökülmüş hali
yanan ampulum ve yeni aldığım ampul(bu arada ampule 1ytl dyolar pahalı geldi yaw...)
Buda arka sinyal ampulum..soldaki sağlam sağdaki patlak...
Ampulleri değiştirdikten sonra göveyi sökmeye geldi sıra...
Motorum çıplak kaldı... utandım birazcık ^4
Gövdeyi silikonladıktan sonra sıra geldi far kısmını silikonlamaya...
Silikonumda bu
Yahu bu kafdamdan çok daha büyük???
işlemle bittikten sonra salyangoz kornalarımı taktım biraz garipler ama sesi güzel...
Herşey bittikten sonra keyifle yatıyorum...Artık ses falan yok...gayet sessiz...
Yakında yeni çalışmalarla karşınızda olucam merak etmeyin :P nede olsa deliyiz... :chu: hehe..saygılar... herahngi bi probleminiz olursa bana ulaşın...yeni dükkanım özkanlarda inci kırtasiyeyi değiştirip inci motor servis yapıcam..nasıl olsa artık bakkala bile veriyolar servisliği...onlara güveneceğime herşeyi artık kendim yapıyorum...Ama sorun konusunda ciddiyim bi soun çıkarsa herzman sorularınızı beklerim...saygılar _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
Tarih: 03.07.2006 - 07:54 Mesaj konusu:
VAlla boyle pratik zekali arkadaslari kutlamak istiyorum ne guzel is yapmissin oyle
Aynen dedigin gibi artik bakkallarada servis hakki veriyolar kime guvenicegini sasiriyor insan
Devamini bekliyoruz... _________________ f650cs(hayat bu be)
z750(baska bisey)
xl200(tadi damagimda kaldi)
Tarih: 03.07.2006 - 08:20 Mesaj konusu:
Afferim sana ybasaran
İyi de, hazır motor çıplak kalmışken ulaşa bildiğin tüm somun/civataları da kontrol edip, sıktın mı acaba? :hıım
Valla bunu yapmadıysan, bir süre sonra senin silikonlar tel tel dökülmeye başlayacak! :chu: _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
sıktım kardeş merak etme...ne varsa yapılacak herşeyi yaptım...Alarmın zili bozuldu onuda taktırdığım yere gidip değiştircem bugun.Daha sonra tekrar silikonlamak gerekecek bazı yerlkeri,farı değiştirirkende açılan yerler olabilir o zmanda yine silikonlucam...saygılar... _________________ Motorum İçin Tıklayın...
Tarih: 04.07.2006 - 16:58 Mesaj konusu:
guzel olmus bu arada o lambaların gercek degerı 400 bınlıra 1 mılyon degıl yanı sana pahalı gelmekte haklısın _________________ HER iYiNiN iCiNDE BiR KOTU:
HER KOTUNUN iCiNDE BiR iYi
mutlaka vaardir!!!!
iyi çalışma,peki o silikonlar zamanla dökülme yapmıyor mu?jel kullansaydın keşke. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
sağolun arkadaşlar...Bugün ampulude değiştirdim H4 far taktım ama ayarıyla oynamıştı adam kısa farlar güzel ama uzun farlarda yayıyo gibi geldi bana...gerçi hava tam kararmamıştı baktığımda ya neyse...EROLL88, hayırdır abi sen nie sattın motoru...benim pek satmaya nşyetim yok be abi memnunum motorumdan her konuda... _________________ Motorum İçin Tıklayın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız