Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumu parçalayıp tekrar topladım???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumu parçalayıp tekrar topladım???

Motorumu parçalayıp tekrar topladım???
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2006 - 14:37    Mesaj konusu: Motorumu parçalayıp tekrar topladım??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ewet arkadaşlar motorumdaki vibrasyondan dolayı gelen sesler beni sinir etmeye başlamışken ve hazır bazı ampuller patlamışken sökmem ii olacak diye düşündüm...
öncelikle motorumun ön far bölümünü söktüm..Yakında ön farımıda H4 far takıcam onuda buraya koyarım artıkın...

Sağlam kafa sağlam vücudda bulunur ama bizimkinin kafası attaa gittii...

sıra geldi gösterge tablosunu sökmeye(içindeki ampuller patlaktıda Çok gülüyorum

buda sökülmüş hali

yanan ampulum ve yeni aldığım ampul(bu arada ampule 1ytl dyolar pahalı geldi yaw...)

Buda arka sinyal ampulum..soldaki sağlam sağdaki patlak...

Ampulleri değiştirdikten sonra göveyi sökmeye geldi sıra...

Motorum çıplak kaldı... Göz kırpıyorum utandım birazcık ^4

Gövdeyi silikonladıktan sonra sıra geldi far kısmını silikonlamaya...

Silikonumda bu

Yahu bu kafdamdan çok daha büyük???

işlemle bittikten sonra salyangoz kornalarımı taktım biraz garipler ama sesi güzel...

Herşey bittikten sonra keyifle yatıyorum...Artık ses falan yok...gayet sessiz...

Mutlu son... :3 Çok gülüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Saygılar...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.07.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi çalışma olmuş ybaşaran Dil çıkarıyorum sen bu servis işini geliştir sana geliriz servis yerine Gülümsüyorum
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.07.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun kardeşime... Keşke herkes motorunun pratik çözümlerini senin gibi halledebilse... Çok takdir ettim. bravo... Alkışlıyorum :3 Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakında yeni çalışmalarla karşınızda olucam merak etmeyin :P nede olsa deliyiz... :chu: hehe..saygılar... herahngi bi probleminiz olursa bana ulaşın...yeni dükkanım özkanlarda inci kırtasiyeyi değiştirip inci motor servis yapıcam..nasıl olsa artık bakkala bile veriyolar servisliği...onlara güveneceğime herşeyi artık kendim yapıyorum...Ama sorun konusunda ciddiyim bi soun çıkarsa herzman sorularınızı beklerim...saygılar

Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Duca
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.07.2006 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VAlla boyle pratik zekali arkadaslari kutlamak istiyorum ne guzel is yapmissin oyle Dil çıkarıyorum
Aynen dedigin gibi artik bakkallarada servis hakki veriyolar kime guvenicegini sasiriyor insan Öfkeliyim
Devamini bekliyoruz...
Başa dön
Duca Çevrimdışı Duca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 03.07.2006 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Afferim sana ybasaran Alkışlıyorum
İyi de, hazır motor çıplak kalmışken ulaşa bildiğin tüm somun/civataları da kontrol edip, sıktın mı acaba? :hıım
Valla bunu yapmadıysan, bir süre sonra senin silikonlar tel tel dökülmeye başlayacak! :chu:
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıktım kardeş merak etme...ne varsa yapılacak herşeyi yaptım...Alarmın zili bozuldu onuda taktırdığım yere gidip değiştircem bugun.Daha sonra tekrar silikonlamak gerekecek bazı yerlkeri,farı değiştirirkende açılan yerler olabilir o zmanda yine silikonlucam...saygılar...

Başa dön
Ibrahim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: malatya MERKEZ

MesajTarih: 04.07.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus bu arada o lambaların gercek degerı 400 bınlıra 1 mılyon degıl yanı sana pahalı gelmekte haklısın Dil çıkarıyorum
Başa dön
Ibrahim Çevrimdışı Ibrahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 04.07.2006 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık canım kardeşim çok hoşuma gitti.motorunla bu sekilde uğraşman!helal olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
straws
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir_gön

MesajTarih: 04.07.2006 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yetenek meselesi helal olsun ben sökerim belkide takma konusunda endişelerim var Şok oldum
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.07.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edd gerçekten güzel bi çalışma Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
tebriklerrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.07.2006 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi çalışma,peki o silikonlar zamanla dökülme yapmıyor mu?jel kullansaydın keşke.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustad aynı korna bendede var

bu kadar mı olur yahuuu
ama ben motorumu sattım 1,700 e sande sat ugrasma bole işlerle
motorbikerdodo
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.07.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyy çok güzel bi çalışma olmuş ama takarken koblolara dikkat et birini yanlış takarsan ampulün halini düşünemiyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
motorbikerdodo Çevrimdışı motorbikerdodo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun arkadaşlar...Bugün ampulude değiştirdim H4 far taktım ama ayarıyla oynamıştı adam kısa farlar güzel ama uzun farlarda yayıyo gibi geldi bana...gerçi hava tam kararmamıştı baktığımda ya neyse...EROLL88, hayırdır abi sen nie sattın motoru...benim pek satmaya nşyetim yok be abi memnunum motorumdan her konuda...

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal