Tarih: 02.07.2006 - 19:19 Mesaj konusu: CBF 250 için sakal
Arkadaşlar CBF 250 için sakal nerden bulabilirim daha doğrusu bulabilir miyim??? Twister için böyle bi sakal var sonuçta CBF 250 de yeni modeli bulabilir miyim sizce?
Amacın para toplamaksa,burada olmaz zaten yasak.Başka birşeyse parça falan(sakal) ben anlamadım demekki. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 02.07.2006 - 19:35 Mesaj konusu:
freewing demiş ki:
Amacın para toplamaksa,burada olmaz zaten yasak.Başka birşeyse parça falan(sakal) ben anlamadım demekki.
Arkadaşım ben sakal (arkadaşın dediği gibi alt grenaj) bulabilir miyim diyorum. Bende mi yanlışlık var sende mi anlamadım para ne alaka ne para toplaması...
Bi ekleme para, bulabileceğim bir yer derken ne kadar fiyata ve nerde bulacağım anlamında söyledim yanlış anladın herhalde.
Tarih: 02.07.2006 - 19:39 Mesaj konusu:
Bonfire, sen en iyisi yerli motor dergilerinin son sayılarından al, en arka sayfadaki küçük ilanlara bir göz at. Orada sana çok makul fiyatlara istediğin grenaj parçasını dökecek ustaların adreslerini bulursun. Onun haricinde sanmıyorum ki Honda'nın kendi aksesuarlarından bulasın. Ben de 2 sene Twister kullandım, pek bulamadım. Yan sanayii aksesuarlar var, ama getirtmesi tuzlu olur... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Tarih: 02.07.2006 - 19:42 Mesaj konusu:
Madd demiş ki:
Bonfire, sen en iyisi yerli motor dergilerinin son sayılarından al, en arka sayfadaki küçük ilanlara bir göz at. Orada sana çok makul fiyatlara istediğin grenaj parçasını dökecek ustaların adreslerini bulursun. Onun haricinde sanmıyorum ki Honda'nın kendi aksesuarlarından bulasın. Ben de 2 sene Twister kullandım, pek bulamadım. Yan sanayii aksesuarlar var, ama getirtmesi tuzlu olur...
Ok teşekkürler bakıyorum bakıyorum ve hiçbirşey bulamıyorum elimde bu resimler var sadece ama başka da hiçbirşey yok. Kalıp falan çıkartsak birşeyler yapsak ne kadara patlar bir fikrin var mı?
Arkadaşım ben sakal (arkadaşın dediği gibi alt grenaj) bulabilir miyim diyorum. Bende mi yanlışlık var sende mi anlamadım para ne alaka ne para toplaması...
Bi ekleme para, bulabileceğim bir yer derken ne kadar fiyata ve nerde bulacağım anlamında söyledim yanlış anladın herhalde.
aha tamam ozaman da... noktalara virgüllere dikkat edelim.iyi şanslar.
değişik yazmışsın(sakal) ayrıca inan anlamamıştım.grenaj desene şuna yahu _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
En son freewing tarafından 02.07.2006 - 20:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 02.07.2006 - 19:46 Mesaj konusu:
Valla ustasına ve parçasına göre değişiyor. Ama orijinal olarak aldığında milyarı bulan grenaj parçalarını birkaç yüz milyona dökebiliyorlar. Tabii elde kalıbı olmayan bir parçayı döktürürken derdini çok iyi anlatman, bol resim götürmen filan lazım ki sonuç bir işe yarasın...
Aha bak sana üzerinde oynanmış Twister resimleri olan bir web adresi vereyim, vaktiyle ben de nette parça resimleri aramıştım. Brezilya'da gani parça var, ama işte oradan buraya fiyatlar şinanay...
Tarih: 02.07.2006 - 19:50 Mesaj konusu:
freewing demiş ki:
Alıntı:
aha tamam ozaman da... noktalara virgüllere dikkat edelim.iyi şanslar.
halk dilinde yazmışsın(sakal) ayrıca inan anlamamıştım.
Tamam problem yok o zaman halk diliyle konuşuyoruz evet bide virgülleri koymuştum ben ya neyse.. yine de teşekkürler...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Madd demiş ki:
Valla ustasına ve parçasına göre değişiyor. Ama orijinal olarak aldığında milyarı bulan grenaj parçalarını birkaç yüz milyona dökebiliyorlar. Tabii elde kalıbı olmayan bir parçayı döktürürken derdini çok iyi anlatman, bol resim götürmen filan lazım ki sonuç bir işe yarasın...
Hmm anladım bol resim götüremiyeceğim çünkü bulamıyorum Yani yatacak herhalde naapalım satana kadar bizde orjinal kullanırız Teşekkürler açıklamaların için. Böyle birşey olurda görürseniz, haber verirseniz çok sevinirim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız