Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600F lerle Bozcaada ve Şehitlik gezisi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600F lerle Bozcaada ve Şehitlik gezisi...

600F lerle Bozcaada ve Şehitlik gezisi...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
-roa-
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul/Ni?anta?y-Levent

MesajTarih: 03.07.2006 - 14:07    Mesaj konusu: 600F lerle Bozcaada ve Şehitlik gezisi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta kardeşim Oğuzhanla(Oguzhankoc) beraber Bozcaadaya gitmeye karar verdik ve Çanakkale de buluşup yola çıktık. Böylece yıllardır hayalini kurduğumuz tatilimizi sonunda yapabildik. 25.06.06 Pazar akşamı Bozcaadaya vardık ve burdan sonra Geliboluya geçtik. Çanakkaleli arkadaşımızın daha detaylı ve resimli bir gezisi olduğu için şehitlikle ilgili resimlere yer vermedim.
Dağ yolu, orman yolu, toprak yol, mıcırlı yol demenden gezdik, zaten resimlerde de az çok göreceksiniz arkadaşlar.
Fazla söze gerek yok sanırım resimler daha iyi anlatır...

Solda Oğuzhan(Oguzhankoc) ve Sağda Ben Rıdvan (-roa-)

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 03.07.2006 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel ya. Gezmiş kadar oldum. motorlarınızın aynı olması çok garip ama güzel...

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-roa-
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim arabacı. Motorlar benzer ama aynı değil. Biri 2005, diğeri 2006. 2005 te Gianelli egzost var 2006 da Akrapovic..
aderans82
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 03.07.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanılmaz güzel muhteşem fotograflar...roa çamurluğun oraya taktığın kapak ve koyu cam çok çok yakışmış ilk defa gördüm..waalla kıskandım abi..Gülümsüyorum çakıllı mıcırlı yolda giderken için erimedimi be yaaa..Eminim çok güzel bir gezi olmuştur,,hikayesinide bizzat senin ağzından dinlerim bi ara.kendine iyi bak görüşürüz roa
Başa dön
aderans82 Çevrimdışı aderans82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaufh
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: buRsa/ineGöl

MesajTarih: 03.07.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten cok güsel, elinize sağlık,
-roa-
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aderans82, Kalan resimlerle beraber hepsini ayrıntılarıyla anlatırım sana sende motorun son halini görmüş olursun. Seninlede bir türlü rahat rahat görüşemedik ama en kısa zamanda inşallah. Çakılda mıcırda değilde ziftli yollarda içimiz gitti. Bizde kızlara zarar gelmesin diye mümkün olduğunca temkinli gittik.

kaufh, Teşekkür ederim..
Buyukbaba
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi güzel, motorlar güzel, kamera güzel, hava güzel. Tek dikkatimi çeken, gözüme hoş görünmeyen şey ön sinyallerin değiştirilmiş olması, arka sinyallerin sökülmüş ve diplerinin delik görünüyor olması. Bana kalırsa orijinal sinyaller daha güzel görünüyor.
Onun dışında herşey kusursuz.
Ha bir de, bu renk motorlarda lastiklere kırmızı çizgi atılmasa daha güzel olur kanımca. Nacizane fikrim.
Salınmıştır bu iki kız kardeş yollarda be Gülümsüyorum
Başa dön
Buyukbaba Çevrimdışı Buyukbaba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
velaciraptor
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o deniz arkasında olanı mükemmel tam masaüstülük olmuş.fotolar gerçekten çok güzel kartpostal gibi.600f le uzun yol nasıl çok yorucu oluyomu?
Başa dön
velaciraptor Çevrimdışı velaciraptor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-roa-
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyukbaba, 600F lerde benim ve kullanan çoğu arkadaşın yegane şikayeti sinyallerdir. Gerek çok kaba olması gerekse de herhangi bir yatmada grenajın çatlamasına ve kırılmasına sebep vermesi değiştirmemizdeki en büyük etkenlerdir. Bunun dışında mevcut led sinyaller eskisine oranla bence çok daha şık ve görünür durumdalar. Yakından görmekte fayda var tabi. Arka sinyallerin yerindeki boşluk hoş görünmüyor haklısın, en kısa zamanda onunda çaresine bakıcam.Arka sinyalleride led yapıp onlarıda alt tarafa aldık. Bunların dışında şeritler için birşey diyemem tabi dediğin gibi zevk meselesi. Bizim kızlar salındıkça yollarda yeniden aşık oldum onlara.. Bravo
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 03.07.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be bize haber vermek yok ha küstüm size Üzgünüm

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Buyukbaba
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende de 600F var -roa-, resimdeki siyahlı ile aynı üstelik Gülümsüyorum. Söylediklerini dikkate alacağım. Ama şimdilik sinyallerin grenajı çatlatma olasılığını düşme takozu koyup engellemeye çalışma taraftarıyım.
Ledleri yakından görmek lazım dediğin gibi ama, suzuki ve başka modellerde olanlar gibi 3gen ve grenaja yapışık duran ledlerden yok mu 600f ler için?
Bu konuda araştırma yapmışsındır. Onlar daha şık dururdu sanki. Bu konuda bilgi verebilir misin?
Başa dön
Buyukbaba Çevrimdışı Buyukbaba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-roa-
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

velaciraptor, Sağolasın arkadaşım. Bozcaada dönüşü yaklaşık 500 km yol yapmak durumunda kalmıştım. 1-2 saatte bir mola verir, su içip az dinlenirsen bence yorucu değil.

canakkaleli, Dediğim gibi çok ani ve plansız bir gezi oldu yoksa haberiniz olurdu tabii ki. En azından oturur bir çayınızı içerdik. Belki görmüşsünüzdür Çanakkale de bizi..
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 03.07.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Belki görmüşsünüzdür Çanakkale de bizi..

ben akçaydayım ama kuzen görmüş Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
-roa-
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyukbaba, Sinyalleri değiştireceğim zaman yurtiçi ve dışı heryeri araştırdım. Bahsettiğin üçgen ler dahil hepsini görme fırsatım oldu.Ben bunlara karar verdim ve Almanya dan getirttim. Arkadaşım üçgenlerden taktırmıştı ancak bizimkileri gördükten sonra o da fikrini diştirdi. Bunlar görünürlük ve estetik açıdan çok daha güzel bence. Ayrıca küçük olması, grenaja bağlantısı itibariyle eskilere göre elastik olması da dayanıklılık bakımından çok daha kullanışlı.
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.07.2006 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş bu motor kaçıncı motorlarınız tecrübelerinizi biraz anlatırmısınız ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal