Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 05.07.2006 md geleneksel çarşamba toplantısı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

05.07.2006 md geleneksel çarşamba toplantısı...

05.07.2006 md geleneksel çarşamba toplantısı...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.07.2006 - 11:37    Mesaj konusu: 05.07.2006 md geleneksel çarşamba toplantısı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yağmur geliyorum, diyor sanırsam ama olsun kapalı açık bir mekan, Bu hafta çarşamba toplantısını Fenerbahçe Bahçe cafede yapalım, dedik md ailesi olarak tüm deliler motorlu motorsuz davetliler....

Saat:19.00 sonra
Yer:FENERBAHÇE BAHÇE CAFE
Adres:Kadiköy-Bostancı sahil yolu fenerbahçe mevkii(fenerbahçe sapagından sonra solunuza bakarak ilerleyim motorları göreceksınız) Şok oldum
Fiyatları uygundur, abartılı degildir yani.... Göz kırpıyorum
HADİ İSTANBUL MD AYAKLANIN
... Alkışlıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 04.07.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşim biter bitmez ordayım.....Geçen hafta kaldığım yerden devam edicem sürinam daki maceralarıma.....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, vay organizatör kardeşim benim..başka ne gibi organizasyonlar tertip ediyosunuz... Çok gülüyorum
katılmak isterim bende.. Çok gülüyorum
Yarın akşam bende gelicem,konusuruz olmazsa hep beraber..Hayırlı olsun diyorum.
DOUBLE_R_750, bende bahama adaları ve jamaika maceralarımı anlatcam.. Çok gülüyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trendy,
Seninle bir kitap cıkarmamız lazım HAYABUSA ve R1 in ÇEŞME OTOBANI maceraları diye......

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende kameramanınız olabilir miyim Duble AR Isaac baba ?! ; bomba bir haber yakalar,kariyer filam yaparım belkim Çok gülüyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BOZ79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Göztepe/istanbul

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya ben de geliyim artık şu toplantıya diyorum ama her çarşamba bir arıza çıkıyor.Bakalım kısmetse bu hafta yanınızdayım Dil çıkarıyorum

b rh(+)
Warning: bastard on board !!!
Başa dön
BOZ79 Çevrimdışı BOZ79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gargamel, ul-n alper ve isac sizi gormeye bende gelicem tabi bir aksilik cikmazsa, aranizda yer ayiriniz pls...
Göz kırpıyorum
shaqshad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaaay organizatör mezar.. yakışmış yeşiller...... :P
Bahçe kafenin önüne park yapılabiliyormu?
Başa dön
shaqshad Çevrimdışı shaqshad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, best seller olur be isak. Çok gülüyorum
name, gelmezsin sen.. Şok oldum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shaqshad, park sorunu falan yok rahat olun... name, şirine nerdesın sen bee yaww saf oglanı bıraktın buralara..... :efm
Başa dön
toraman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelirim diyorum ama gelmeyedebilirim, gelmeme durumum var fakat bakarsın ordayım !!!!
Her cumartesi i?in randevu alyn
Başa dön
toraman Çevrimdışı toraman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
shaqshad, park sorunu falan yok rahat olun... name, şirine nerdesın sen bee yaww saf oglanı bıraktın buralara..... :efm

evet organizatör oldum ben terminatör olmayı beklerken oldum organizatör bakalım neler daha görecez bu hayatta....
Başa dön
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toraman, o zaman gelirsek görüşürüz de kurtul be kardeşim Çok gülüyorum
mezar, seni gidi senii Çok gülüyorum
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toraman,
ohaaaaaa sen nerden girdin beeeeee...
Ulan mezar MD nin demirbaşını bile geri getirdin be....HELAL OLSUN.....
GELmede bak neler oluyo satıcı......

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
toraman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 04.07.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satabilirimde , ama satmama ihtimalim kuvvetle muteber, amma velakin bellide olmama durumuda var.
Her cumartesi i?in randevu alyn
Başa dön
toraman Çevrimdışı toraman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal