Yağmur geliyorum, diyor sanırsam ama olsun kapalı açık bir mekan, Bu hafta çarşamba toplantısını Fenerbahçe Bahçe cafede yapalım, dedik md ailesi olarak tüm deliler motorlu motorsuz davetliler....
Saat:19.00 sonra
Yer:FENERBAHÇE BAHÇE CAFE
Adres:Kadiköy-Bostancı sahil yolu fenerbahçe mevkii(fenerbahçe sapagından sonra solunuza bakarak ilerleyim motorları göreceksınız)
Fiyatları uygundur, abartılı degildir yani....
HADİ İSTANBUL MD AYAKLANIN...
İşim biter bitmez ordayım.....Geçen hafta kaldığım yerden devam edicem sürinam daki maceralarıma..... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 04.07.2006 - 12:08 Mesaj konusu:
mezar, vay organizatör kardeşim benim..başka ne gibi organizasyonlar tertip ediyosunuz...
katılmak isterim bende..
Yarın akşam bende gelicem,konusuruz olmazsa hep beraber..Hayırlı olsun diyorum.
DOUBLE_R_750, bende bahama adaları ve jamaika maceralarımı anlatcam.. _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
trendy,
Seninle bir kitap cıkarmamız lazım HAYABUSA ve R1 in ÇEŞME OTOBANI maceraları diye...... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 04.07.2006 - 12:17 Mesaj konusu:
Bende kameramanınız olabilir miyim Duble AR Isaac baba ?! ; bomba bir haber yakalar,kariyer filam yaparım belkim _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Ya ben de geliyim artık şu toplantıya diyorum ama her çarşamba bir arıza çıkıyor.Bakalım kısmetse bu hafta yanınızdayım _________________ Hannspree 600 RR
Tarih: 04.07.2006 - 12:22 Mesaj konusu:
gargamel, ul-n alper ve isac sizi gormeye bende gelicem tabi bir aksilik cikmazsa, aranizda yer ayiriniz pls...
_________________ Too many people today know the price of everything and the value of nothing.
toraman,
ohaaaaaa sen nerden girdin beeeeee...
Ulan mezar MD nin demirbaşını bile geri getirdin be....HELAL OLSUN.....
GELmede bak neler oluyo satıcı...... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız