Tarih: 30.09.2004 - 08:16 Mesaj konusu:
arkadaslar lütfen actiginiz topicleri uygun forumlara yazin.9 ekim bulusmasinin ikinci el ile ne ilgisi var...tasidim _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Tarih: 01.10.2004 - 12:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
citlembik demiş ki:
son derece destek veriyorum ama katılamayabilirim..Başarılar
Gerçekten özel bir sebebin olabilir ona birşey demiyorum ama işte bu zihniyetteki motorcular yüzünden zaten köprülere hala 3 milyon bayılıyoruz !
yüzde yüz katılıyorum hakkan, + SONSUZ
Özel bir sebepin olmamasının zihniyetle alakası yoktur...
Türkiye'de hatta Dünya'da olan bir sürü haksızlığı protesto edip, sesinizi çıkarıyor musunuz? İsterseniz bu pazar Bağdat'a gezi yapalım, orada da haksızlık var...
Amma polemik yaparmışım be!!!
Tarih: 01.10.2004 - 13:58 Mesaj konusu:
Zafer demiş ki:
Alıntı:
citlembik demiş ki:
son derece destek veriyorum ama katılamayabilirim..Başarılar
Gerçekten özel bir sebebin olabilir ona birşey demiyorum ama işte bu zihniyetteki motorcular yüzünden zaten köprülere hala 3 milyon bayılıyoruz !
yüzde yüz katılıyorum hakkan, + SONSUZ
Türkiye'de hatta Dünya'da olan bir sürü haksızlığı protesto edip, sesinizi çıkarıyor musunuz? İsterseniz bu pazar Bağdat'a gezi yapalım, orada da haksızlık var...
Amma polemik yaparmışım be!!!
Bal gibi vardır... Ben de destekliyorum, ama evimde oturduğum yerde. Eee kimin haberi var benim desteğimden ? Hiç kimsenin ! İşte bu zihniyetteki motorcularla dolu çevrem, eğer işte olmazsam kesinlikle katılacağım ve protestomu yapacağım.
Dünyadaki haksızlıklara ise Türkiye'de olanları bitikdikten sonra katılırız, ne dersin ;-) _________________ SYM Joyride 200
Tarih: 01.10.2004 - 16:52 Mesaj konusu:
Benim demek istediğim şudur ki;
'Acı yemeyenin karnı ağrımaz',
Hakan acaba Anadolu tarafında oturmasan bu kadar hassas olur muydun? Belki, evet olurdum diyeceksin ama böyle diyebilecek kaç kişi vardır... Herkes kendi ayağına basılınca bağırıyor...
Tarih: 01.10.2004 - 17:16 Mesaj konusu:
Alıntı:
çok özel bir nedene zaten kimsenin bir şey dediği yok..Haksızlığa uğrayan motorcular elbette bu protestoya katılmalıdır.Hergun protesto duzenlenmıyor
İşte bizde haksızlığı protesto edip sesimizi çıkarıyoruz ,Türkiye den başladık Zafer kardeş ....doğru nerde biz deliler oradayız.. 8)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız