Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9 ekim hareket yeri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9 ekim hareket yeri

9 ekim hareket yeri
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
troy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.09.2004 - 18:22    Mesaj konusu: 9 ekim hareket yeri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar mototurkten gelen mail de 9 ekim cumartesi saat 10.30 da kadıköy belediye otopark.salı pazarı diye adres verilmiş bilginiz olsun
Başa dön
troy Çevrimdışı troy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.09.2004 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar lütfen actiginiz topicleri uygun forumlara yazin.9 ekim bulusmasinin ikinci el ile ne ilgisi var...tasidim

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.09.2004 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son derece destek veriyorum ama katılamayabilirim..Başarılar Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.09.2004 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN GELİYORUM....EĞİTİM ŞART Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.09.2004 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

citlembik demiş ki:
son derece destek veriyorum ama katılamayabilirim..Başarılar Dil çıkarıyorum

Gerçekten özel bir sebebin olabilir ona birşey demiyorum ama işte bu zihniyetteki motorcular yüzünden zaten köprülere hala 3 milyon bayılıyoruz !

Herkes destekliyor ama gelin görün ki katılan maalesef yok !
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.09.2004 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

citlembik demiş ki:
son derece destek veriyorum ama katılamayabilirim..Başarılar

Gerçekten özel bir sebebin olabilir ona birşey demiyorum ama işte bu zihniyetteki motorcular yüzünden zaten köprülere hala 3 milyon bayılıyoruz !

yüzde yüz katılıyorum hakkan, + SONSUZ
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozhan_xx
Üye
Üye

Nereden: bursa /inegöl

MesajTarih: 30.09.2004 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon ben anlamadım 9 ekim de ne war??? çünkü bende belki oralarda olabilirim o yüzden
Başa dön
ozhan_xx Çevrimdışı ozhan_xx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 30.09.2004 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozhan_xx, pes diyorum yani tamam :oops:
bakınıs efendim
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=News&file=article&sid=96&mode=&order=0&thold=0

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2813

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2812
ant
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.09.2004 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende geliyorum..
Başa dön
ant Çevrimdışı ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
narkoz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.09.2004 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle oradayım Dil çıkarıyorum

Başa dön
narkoz Çevrimdışı narkoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Zafer
Üye
Üye

MesajTarih: 01.10.2004 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

citlembik demiş ki:

Özel bir sebepin olmamasının zihniyetle alakası yoktur...
Türkiye'de hatta Dünya'da olan bir sürü haksızlığı protesto edip, sesinizi çıkarıyor musunuz? İsterseniz bu pazar Bağdat'a gezi yapalım, orada da haksızlık var...
Amma polemik yaparmışım be!!! Çok gülüyorum
Başa dön
Zafer Çevrimdışı Zafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.10.2004 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zafer demiş ki:
Alıntı:

citlembik demiş ki:

Türkiye'de hatta Dünya'da olan bir sürü haksızlığı protesto edip, sesinizi çıkarıyor musunuz? İsterseniz bu pazar Bağdat'a gezi yapalım, orada da haksızlık var...
Amma polemik yaparmışım be!!! Çok gülüyorum

Bal gibi vardır... Ben de destekliyorum, ama evimde oturduğum yerde. Eee kimin haberi var benim desteğimden ? Hiç kimsenin ! Şok oldum İşte bu zihniyetteki motorcularla dolu çevrem, eğer işte olmazsam kesinlikle katılacağım ve protestomu yapacağım.

Dünyadaki haksızlıklara ise Türkiye'de olanları bitikdikten sonra katılırız, ne dersin ;-)
Zafer
Üye
Üye

MesajTarih: 01.10.2004 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim demek istediğim şudur ki;

'Acı yemeyenin karnı ağrımaz',

Hakan acaba Anadolu tarafında oturmasan bu kadar hassas olur muydun? Belki, evet olurdum diyeceksin ama böyle diyebilecek kaç kişi vardır... Herkes kendi ayağına basılınca bağırıyor...
Başa dön
ozcan
Üye
Üye

MesajTarih: 01.10.2004 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çok özel bir nedene zaten kimsenin bir şey dediği yok..Haksızlığa uğrayan motorcular elbette bu protestoya katılmalıdır.Hergun protesto duzenlenmıyor
İşte bizde haksızlığı protesto edip sesimizi çıkarıyoruz ,Türkiye den başladık Zafer kardeş ....doğru nerde biz deliler oradayız.. 8)
Başa dön
ozcan Çevrimdışı ozcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zafer
Üye
Üye

MesajTarih: 04.10.2004 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinizi tebrik ederim, başarılarınızın devamını niyaz ederim...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal