Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir scooter gördüm :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir scooter gördüm :)

Bir scooter gördüm :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ahmetuygur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 20:37    Mesaj konusu: Bir scooter gördüm :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşalr herkese selam yeni üye ve yeni bir motor kullanıcısı olarak inşallah aranıza katılıcam Gülümsüyorum Daha önce suzuki srad 600 ve 2003 model yamaha r1 kullandım ilk defa kullanmıycam motoru ancak ailevi sorunlar (baba race istemiorum dio) ve yakın bi zamanda evleneceğim için büyük bir makina almıycam neyse kısa kesip soruma geçiyim Gülümsüyorum Geçen gün bir yerde bi scooter gördüm çin malı gibi duruyordu üzerinde 12 numara stickerları vardı kırmızı beyaz bi motordu eksozu titanium görünümü verilmiş çok tatlı bi scooterdı kafayı bozdum alıcam ama marka ve modelinin ne oldugnu bulamadım hatırlayamıyorum fiyatı 3 milyar civarıydı sahibi öyle demişti race scooter gibi duruodu yardım edin please Göz kırpıyorum
Başa dön
ahmetuygur Çevrimdışı ahmetuygur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.07.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi helal olsun kırmızı beyaz renkli,egsosu titanium görünümlü Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum o kadar dikkatli incelemişsinde MARKASINA BAKMAK yada sormak hiçmi aklına gelmedi :hıım :hıım Çok gülüyorum Çok gülüyorum :3 Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ahmetuygur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52 demiş ki:
abi helal olsun kırmızı beyaz renkli,egsosu titanium görünümlü Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum o kadar dikkatli incelemişsinde MARKASINA BAKMAK yada sormak hiçmi aklına gelmedi :hıım :hıım Çok gülüyorum Çok gülüyorum :3 Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yaw şafak kardeş baktım wallada markası bi marka arya kymco die ona benziodu ama kymco degil eminim hatta kendi kendimede dedim bizim türkler yapıodur bunuda dışarda takliti heralde
Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sym de suzukı de benzer bısı var Alkışlıyorum
Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ahmetuygur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:P bostancıda arabayı yıkattığım yıkamacı cocuklar almışlardı cok hosuma gitti cuma gidip tekrar bakıyım kafayı yiycem Gülümsüyorum)

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

yok abi sym degil sanırım

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

:P :P :P
Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 04.07.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu mu dicem ve eklicem bu olsa bile.. çin malından uzak dur.
ahmetuygur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok kadir kardeş bu ufak scooter benim dedigim bu suzuki burgman ların büyüklügünde bi motor görseniz hasta olursnuz ön camurlugu race motor camurlugu harbi bende ne acaip adamım bi markasına bakamadım Çok gülüyorum
Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 04.07.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OLdFaRT demiş ki:
deer 152 olabilirmi acaba??

bu galiba snn dediğin dotum..

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kenanozen
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 21:13    Mesaj konusu: arkadasım senin dedigin motor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin dedigin motor TGB marka olup taiwan malıdır ve dediğin gibi racing scooter dir motor bike dergisinde testi cıkmısıtır ve 120 130km gibi suratlere ulasabilmektedir
Başa dön
kenanozen Çevrimdışı kenanozen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 04.07.2006 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

deer 152 olabilirmi acaba??
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ischmann
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.07.2006 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DERBI GP1 olabilir mi?
www.motokeyf.com
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=81917
Başa dön
ischmann Çevrimdışı ischmann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 04.07.2006 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belkide nexus dur olabilirmi
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.07.2006 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bak merak ettim iice iyimi :hıım :hıım :hıım sen olmazsa 2 dakka bak gel şu benzinliğe Çok gülüyorum Çok gülüyorum saatte gec oldu ama olmazsa bi koşu git gel be Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ahmetuygur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.07.2006 - 07:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok bu böyle olmiycak cumaya kadar bekliycem gidip bakıcam Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

abi kanuni deer degil gilera nexus da degil derbi gt1 da degil Gülümsüyorum cumaya kadar bekleyin resimlerini çekip koyucam siteye Gülümsüyorum
Başa dön
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 05.07.2006 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi Bekliyoruz bak koymassan küseriz Çok gülüyorum okadar merak ettirdin bizide o değil bu değil şu değil Çok gülüyorum resimlerini koyda bakalım walla merak ettim Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal