Tarih: 04.07.2006 - 20:37 Mesaj konusu: Bir scooter gördüm :)
Arkadaşalr herkese selam yeni üye ve yeni bir motor kullanıcısı olarak inşallah aranıza katılıcam Daha önce suzuki srad 600 ve 2003 model yamaha r1 kullandım ilk defa kullanmıycam motoru ancak ailevi sorunlar (baba race istemiorum dio) ve yakın bi zamanda evleneceğim için büyük bir makina almıycam neyse kısa kesip soruma geçiyim Geçen gün bir yerde bi scooter gördüm çin malı gibi duruyordu üzerinde 12 numara stickerları vardı kırmızı beyaz bi motordu eksozu titanium görünümü verilmiş çok tatlı bi scooterdı kafayı bozdum alıcam ama marka ve modelinin ne oldugnu bulamadım hatırlayamıyorum fiyatı 3 milyar civarıydı sahibi öyle demişti race scooter gibi duruodu yardım edin please
abi helal olsun kırmızı beyaz renkli,egsosu titanium görünümlü o kadar dikkatli incelemişsinde MARKASINA BAKMAK yada sormak hiçmi aklına gelmedi :hıım :hıım :3
abi helal olsun kırmızı beyaz renkli,egsosu titanium görünümlü o kadar dikkatli incelemişsinde MARKASINA BAKMAK yada sormak hiçmi aklına gelmedi :hıım :hıım :3
yaw şafak kardeş baktım wallada markası bi marka arya kymco die ona benziodu ama kymco degil eminim hatta kendi kendimede dedim bizim türkler yapıodur bunuda dışarda takliti heralde
yok kadir kardeş bu ufak scooter benim dedigim bu suzuki burgman ların büyüklügünde bi motor görseniz hasta olursnuz ön camurlugu race motor camurlugu harbi bende ne acaip adamım bi markasına bakamadım
Tarih: 04.07.2006 - 21:13 Mesaj konusu: arkadasım senin dedigin motor
senin dedigin motor TGB marka olup taiwan malıdır ve dediğin gibi racing scooter dir motor bike dergisinde testi cıkmısıtır ve 120 130km gibi suratlere ulasabilmektedir
Tarih: 05.07.2006 - 07:30 Mesaj konusu:
Abi Bekliyoruz bak koymassan küseriz okadar merak ettirdin bizide o değil bu değil şu değil resimlerini koyda bakalım walla merak ettim _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız