İşte sizlere arabaci farkıyla istemediğiniz kadar motosiklet resimleri.
Burada gördüklerimizin hayalini 1 kere bile olsun kurmamış olan sanıyorum ki yoktur. o nedenle birkez daha bakıp iç çekmemiz için derledim.
çoğu paranın satın alabildiği makinalar olduğu için çok üzülmüyorum sağlığımız yerinde olduktan sontra hepimiz birgün herhangi birine sahip öolabiliriz ama dikkatli olup sağlığımızı elden kaybetmemeliyiz(KAZLARA meydan vermeyelim elele hepberaber daha dikkatli motor kullanalım) ...
Beni favorilerim:::
not: benelli tnt(en alttakiler) gördüğüm en güzel çıplak motorlar
bir not daha istediğiniz motosiklet resmini buraya koyabilirim arşivim oldukça geniş.
ss: suzuki gsxr600(mv agustayı hayal bile edemiyorum)
cruiser: v-road ve confederate hellcat
çıplak: fz1 (k1200s oda hayal)
scooter: nexus
öncelikle emeğine sağlık diyicem ama ALLAH aşkına bu kadar resmi imageshack tenmi yukledin.yüklediysen nasıl uğraştın bu kadar linki çıkarmak için :hıım :hıım :hıım :hıım
Kayıt: May 09, 2006 Mesajlar: 305 Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...
Tarih: 04.07.2006 - 21:32 Mesaj konusu:
constantine_502 demiş ki:
paylaşım için sağol hepsi birbirinden güzel
sağol bu kadar emek ten sonra beğenilmesi güzel.
Alıntı:
öncelikle emeğine sağlık diyicem ama ALLAH aşkına bu kadar resmi imageshack tenmi yukledin.yüklediysen nasıl uğraştın bu kadar linki çıkarmak için
sağol beğenmene sevindim bunları çeşitli yerlerden(netten topladım). ama boyutları büyük olanlar çok uğraştırıyor. _________________ Osman & Gökçe & MertGazi (Geldi)11-06-2008
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız