İstanbul MD üyeleri bu anahtarlıgı sponsorumuz olan "Gelişim Sürücü Kursu"'ndan ücretsiz olarak alabilirler..
Slikon ve motosiklet için tasarlanan anahtarlıktır.
Aynı zamanda T-Shirt ve Şapkayıda ordan temin edebilirsiniz..
Adres için:
Tarih: 05.07.2006 - 14:17 Mesaj konusu:
Arkadaşlar merak etmeyin,diğer illerde böyle bir uygulamaya gidilecek..
Her bölgede MD Kulübü adına organizatör ve sorumlu kişiler belirlemeye çalışıyoruz..
Kulübümüzün her şehire bu anahtarlıklardan tek tek yollamaya ne vakti nede imkanı var..
Ancak belirli bölgelere TOPLU şekilde gönderilir ve dagıtımı saglanabilir,aksi takdirde her üyemize yollamaya kalkarsak ona ne zaman nede para dayanır.
Çok yakın zamanda MD Bölge Temsilcilerini belirliyecegimiz bir topic açılacak,bölge temsilcilerine sınırlı adette bu anahtarlıklar gönderilecek ve dagıtımı yapılacak..
Tabiki elimizde herkeze yetecek kadar yok ama bakarsınız MD içerisinde birileri çıkıp bu anahtarlıklardan ben yaptırmak ve kulübe destek olmak istiyorum diyebilir.. _________________
Tarih: 05.07.2006 - 14:19 Mesaj konusu:
redlineracing, kadir bende 1 tane var .. yağız verdi sağolsun.. walla fazla varsa sana gönderirim..
bu arada hakan abi göndermiyo onları.. siz gelişimden istiosunuz..
adresi vermiş ... _________________ g?rd???me sevindim..
Tarih: 05.07.2006 - 14:19 Mesaj konusu:
hakan abı ne zaman netlesecek bu gorevlı arkadaslar.ben eskısehır md adına gorev almaya hazırım gelısmelerı beklıyorum.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 05.07.2006 - 14:26 Mesaj konusu:
Hakancığım valla yanına geliyorum gidiyorum bir türlü sticker denk getiremedim. Bir dahaki sefere hem stickerlerimi hemde anahtarlığımı istiyorum ona göre. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 05.07.2006 - 14:36 Mesaj konusu:
Valla yanlış hatırlıyorsun Hakan. Bir t-shirt bir de şapka aldım onları da parasıyla aldım tabi ki. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
En son Kaptanpoyraz tarafından 05.07.2006 - 14:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız