Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ücretsiz md anahtarlıgı kim ister?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ücretsiz md anahtarlıgı kim ister?

ücretsiz md anahtarlıgı kim ister?
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:00    Mesaj konusu: ücretsiz md anahtarlıgı kim ister? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul MD üyeleri bu anahtarlıgı sponsorumuz olan "Gelişim Sürücü Kursu"'ndan ücretsiz olarak alabilirler..
Slikon ve motosiklet için tasarlanan anahtarlıktır.
Aynı zamanda T-Shirt ve Şapkayıda ordan temin edebilirsiniz..
Adres için:

http://www.gelisimsurucu.com/iletisim.htm

En son HakanDincer tarafından 27.11.2006 - 18:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
melihvelioglu
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankaralıların gunahı ne?* Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
melihvelioglu Çevrimdışı melihvelioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Buyukbaba
Üye
Üye

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben isterim ama maalesef manisadayım ve işlerim dolayısıyla çok yoğunum. Tüh.
Başa dön
Buyukbaba Çevrimdışı Buyukbaba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

Hakan_Dincer, ben isterim hakan. Ama afyona nasıl ulaştırabilirsiniz bilemicem. Warsa gönderin banada 2 tane... Hakan_Dincer, nolursun ya sevgili moderatörüm.... Alkışlıyorum
FieRyiCe_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bedava olucakta kimse istemiyecek haaa :3 :3 :3
Ben isterim Çok gülüyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum
talkie
Üye
Üye

Nereden: U?ak

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de istiyorum sticker ve anahtarlık ama Uşak'tayım Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merak etmeyin,diğer illerde böyle bir uygulamaya gidilecek..
Her bölgede MD Kulübü adına organizatör ve sorumlu kişiler belirlemeye çalışıyoruz..
Kulübümüzün her şehire bu anahtarlıklardan tek tek yollamaya ne vakti nede imkanı var..
Ancak belirli bölgelere TOPLU şekilde gönderilir ve dagıtımı saglanabilir,aksi takdirde her üyemize yollamaya kalkarsak ona ne zaman nede para dayanır.

Çok yakın zamanda MD Bölge Temsilcilerini belirliyecegimiz bir topic açılacak,bölge temsilcilerine sınırlı adette bu anahtarlıklar gönderilecek ve dagıtımı yapılacak..
Tabiki elimizde herkeze yetecek kadar yok ama bakarsınız MD içerisinde birileri çıkıp bu anahtarlıklardan ben yaptırmak ve kulübe destek olmak istiyorum diyebilir..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redlineracing, kadir bende 1 tane var .. yağız verdi sağolsun.. walla fazla varsa sana gönderirim.. Dil çıkarıyorum
bu arada hakan abi göndermiyo onları.. siz gelişimden istiosunuz.. Göz kırpıyorum
adresi vermiş ...
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abı ne zaman netlesecek bu gorevlı arkadaslar.ben eskısehır md adına gorev almaya hazırım gelısmelerı beklıyorum..
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakancığım valla yanına geliyorum gidiyorum bir türlü sticker denk getiremedim. Bir dahaki sefere hem stickerlerimi hemde anahtarlığımı istiyorum ona göre. Dil çıkarıyorum
seco2019
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maalesef balıkesir Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
seco2019 Çevrimdışı seco2019 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaptanpoyraz, sana anahtarlık vermiştim diye hatırlıyorum...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla yanlış hatırlıyorsun Hakan. Bir t-shirt bir de şapka aldım onları da parasıyla aldım tabi ki.

En son Kaptanpoyraz tarafından 05.07.2006 - 14:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kaptanpoyraz Çevrimdışı Kaptanpoyraz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaptanpoyraz, yanlış hatırlıyorum demekki,Anahtarlıgın bende.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 05.07.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende 2 tane var ama parayla aldım fuardan+2t-shirt,2şapka Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
x-ibidy Çevrimdışı x-ibidy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal