Tarih: 05.07.2006 - 23:44 Mesaj konusu: böyle motorcu mu olur?
06.07 12:00-12:30 a.m.tarihinde beşiktaştan 2. köpru yoluna cıkarken yokusta 2 adet enduru (bmw ya da aprilla)motorla karsılastım. ısıklarda durup muhabbet edıyorlardı bır tanesınde artcı vardı
ve kask yoktu diğerı motorcu kımlıgınde.yesıl yanınca ıkısı de gazladı bende gazladım olur ara sıra boyle gaza gelmeler.lakın kafasında kask olmayan arkadas ıkı defa uzerıme kırdı motoru.
kaskı olan dıger arkadas yanına yaklastı ve sanırım uyardı. ben hızımı azaltıp gıtmelerını bekledım ılerde yavasladıklarını gorunce yanlarında gecmek ıstedım fazla bulasmadan. uzunlarla selektor yaptım ve kaskı olan arkadas onume kırdı kı suc olrak demıyorum belkı de kenara gecemedı. frenlere asılmamla motoru kaydırdım yavasladım Allah tan carpmadım.yanından gecerken ozru dıledı ben de selam verdım.
Ama dıger aarkadas kaskı olmayan ve artcısıyla yolculuk edenarkadas yanıma yanastı dıbıme kadar el kol hareketlerı bagrısmalar cagrısmalar ve ınanamadım benı ıttırdı ya yoldan cıktım halen daha ıttırmeler adam benı dusurmek ıcın elınden gelenı yaptı.benım ellerım bos durmadı tabıkı ıttırmedım belkı ama engellemeye calıstım
ben de sınırlendım. sonucta cek kenara dedım hesabımızı gorelım ve sınyalımı yaktım yavasladım lakın durmadı ve gazladı gıttı.ilk işiklarda da bana kırmızı yanıca kaybettım gıttı.( 3-1 dayak yerdım belkı ama o arkadası benzetırdım o sınırle)
motor gecmısım cok degıl yaklasık 1,5 sene kadar kullanmıslıgım var.saymadıgım kadar kaza yapmısımdır dusmusumdur, sıkıstırılmısımdır bazzen dusurulmusumdur. Ama ilk defa bir motorcu tarafından dusurulmek ıstendım.
ki ben carpmamak için frenlerı sonuna kadar sıkmıstım.yanından gecerken selamlasmıstık bıle yaaa.diğer arkadasa bı lafım yok zıra selam veren adamla sorunum olmaz. ama o benı dusumeye calısan arkadas; olurda okursan cvp yaz. delıkanlılık yolda gıderken tek elle ıttırıp dusurmeye calısmak degıl dur dendıgınde hodrı meydan dendıgınde durmak. yazıklar olsun
dostum geçmiş olsun vvardır bi kuyruk acısı sende takılmıştır.. sen takma kafana rahat ol neyse bununla geçmiş olsun... farketmiyoruz ama trafik canavarı hheryerde _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 06.07.2006 - 07:10 Mesaj konusu:
azen kardeş çok geçmiş olsun böle durumlarda bende çok sinirlerinirim yani hırsımı alamadım mı çok kötü olurum aslında bi minübüs arkandan takip etcek inecekler aşağı o ikisinide eşek sudan gelinceye kadar dövecekler sonra motorları minübüse yükleyip bi yere fırlatıp atacan şöle 10.000 ytl masraf binecek ondan sonra görürler artislik yapmak neymiş _________________ Yavuz AKSOY
Msn:yavuz.aksoy@hotmail.de
WWW.CLUPTR.NET
tşk arkadaşlar.
plakasını aldım o anda aklıma geldi. 3-5 defa tekrarladım unutmuyaayım diye ama unuttum o sinirle.
hayır adama hak vermek için elimden gleni yapıyorum eleştiriyorum kendmi ama birini düşürmek için; ki trafık bombos da degıl dussek kalırız arabanın mınıbusun altında, nasıl bir neden olablir :nono:
geçmiş olsun bu ben olmayayım yoksa bellimi olur denk gelir ama motorcuyla alıp veremedıgım yok.... ben araba aynalarıyla ugraş vermekteyim bu aralar...
Ah be kardeşim keşke durdursaydın da tekme, Tokat, Sille, Kroşe, Allah ne verdiyse bi güsel benzetseydin de aklı başına gelseydi ^321
Şaka bi yana arkadaşlar bu gibi durumlarda eğer yabancı muhitteiseniz bilmediğiniz bir yerdeyseniz sakın bulaşmayın, yani durmayın! Çünki, Hırsız, gaspçı, piskopat, serseri ne ararsan var.
Diğer şehirleri çok fazla bilmiyorum ama istanbul da çok denk geldi bana, Birkeresinde bi velet bıçak çekti arkadaşımda da ruhsatlı silah vardı verdi mermiyi ağzına,dayadı kafasına eleman başladı yalvarmaya neyse götürüp karakola teslim ettik... Bu gibi durumlar bazen cinayet sebebi olabiliyor! Onun için hırs yapmayın sakin bi şekilde uzaklaşın plakısını alın daha sonra gerekli yerlere şikayetinizi bildirirsiniz...
mezar diildin dimi
eko_r1 ; aslında haklısın basımıza dert almaktansa uzklasmak ve bulasmamak en iisi de işte kontrol mekanızması bazı noktalarda tıkanıyo
yok durma .. ne gerek. pisi pisine kavga etmenin anlamı yok. dövsende - yesende. mal işte ... dayak yiyince mal olmaktan çıkmıcak ki .. sende kendini tatmin etmek için dövüyorsan sadece .. daha iyisini yap. Sol baş parmağınla işaret parmağını birleştir yuvarla adama göster sonra adamın kalça kısmına işaret et ve afiyet işaretini yap. sonra bas gaza. böyle takıntılı lavukların en güzel yanı .. heni sele bi yakalayamasın. dayak yemişten beter olur. sabaha kadar uyuyamaz sinirden.
ben dahada beterini yapıyorum. ektikten sonra bekliyorum yakınlaşınca bi daha aynısını yapıp tekrar gazlıyorum. deliriyolar !!!
ya bende bunu çok zor yapsamda mümümkün olmadıkça kavga etmemeye çalışın arkadaşlar dövsende şerefsizleri sağa sola rezil oluyosun bi de sinirin bozulduğuyla kalıyor.
yok durma .. ne gerek. pisi pisine kavga etmenin anlamı yok. dövsende - yesende. mal işte ... dayak yiyince mal olmaktan çıkmıcak ki .. sende kendini tatmin etmek için dövüyorsan sadece .. daha iyisini yap. Sol baş parmağınla işaret parmağını birleştir yuvarla adama göster sonra adamın kalça kısmına işaret et ve afiyet işaretini yap. sonra bas gaza. böyle takıntılı lavukların en güzel yanı .. heni sele bi yakalayamasın. dayak yemişten beter olur. sabaha kadar uyuyamaz sinirden.
ben dahada beterini yapıyorum. ektikten sonra bekliyorum yakınlaşınca bi daha aynısını yapıp tekrar gazlıyorum. deliriyolar !!!
gerçi bu yöntemi daha çok arabalara uyguluyorum
Hehe en güzeli de bu valla, helal olsun Emre Abi. Yaa işte her toplulukta, her camiada az ya da çok böyle çürük yumurtalara rastlanır. Hiiiç kafana takmana değmez, salla gitsin. _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız