Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - böyle motorcu mu olur?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

böyle motorcu mu olur?

böyle motorcu mu olur?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
azen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.07.2006 - 23:44    Mesaj konusu: böyle motorcu mu olur? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

06.07 12:00-12:30 a.m.tarihinde beşiktaştan 2. köpru yoluna cıkarken yokusta 2 adet enduru (bmw ya da aprilla)motorla karsılastım. ısıklarda durup muhabbet edıyorlardı bır tanesınde artcı vardı

ve kask yoktu diğerı motorcu kımlıgınde.yesıl yanınca ıkısı de gazladı bende gazladım olur ara sıra boyle gaza gelmeler.lakın kafasında kask olmayan arkadas ıkı defa uzerıme kırdı motoru.

kaskı olan dıger arkadas yanına yaklastı ve sanırım uyardı. ben hızımı azaltıp gıtmelerını bekledım ılerde yavasladıklarını gorunce yanlarında gecmek ıstedım fazla bulasmadan. uzunlarla selektor yaptım ve kaskı olan arkadas onume kırdı kı suc olrak demıyorum belkı de kenara gecemedı. frenlere asılmamla motoru kaydırdım yavasladım Allah tan carpmadım.yanından gecerken ozru dıledı ben de selam verdım.

Ama dıger aarkadas kaskı olmayan ve artcısıyla yolculuk edenarkadas yanıma yanastı dıbıme kadar el kol hareketlerı bagrısmalar cagrısmalar ve ınanamadım benı ıttırdı ya yoldan cıktım halen daha ıttırmeler adam benı dusurmek ıcın elınden gelenı yaptı.benım ellerım bos durmadı tabıkı ıttırmedım belkı ama engellemeye calıstım

ben de sınırlendım. sonucta cek kenara dedım hesabımızı gorelım ve sınyalımı yaktım yavasladım lakın durmadı ve gazladı gıttı.ilk işiklarda da bana kırmızı yanıca kaybettım gıttı.( 3-1 dayak yerdım belkı ama o arkadası benzetırdım o sınırle)
motor gecmısım cok degıl yaklasık 1,5 sene kadar kullanmıslıgım var.saymadıgım kadar kaza yapmısımdır dusmusumdur, sıkıstırılmısımdır bazzen dusurulmusumdur. Ama ilk defa bir motorcu tarafından dusurulmek ıstendım.

ki ben carpmamak için frenlerı sonuna kadar sıkmıstım.yanından gecerken selamlasmıstık bıle yaaa.diğer arkadasa bı lafım yok zıra selam veren adamla sorunum olmaz. ama o benı dusumeye calısan arkadas; olurda okursan cvp yaz. delıkanlılık yolda gıderken tek elle ıttırıp dusurmeye calısmak degıl dur dendıgınde hodrı meydan dendıgınde durmak. yazıklar olsun Öfkeliyim
Başa dön
azen Çevrimdışı azen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 05.07.2006 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun

iyiki durmamışlar durup dururken kavga edecekmişsiniz
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2006 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum geçmiş olsun vvardır bi kuyruk acısı sende takılmıştır.. sen takma kafana rahat ol neyse bununla geçmiş olsun... farketmiyoruz ama trafik canavarı hheryerde Üzgünüm
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
azen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.07.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk arkadaşlar. halen inanamyorum.
neyse gidim yatiiim sakinleşiim.
Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2006 - 07:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azen kardeş çok geçmiş olsun böle durumlarda bende çok sinirlerinirim yani hırsımı alamadım mı çok kötü olurum aslında bi minübüs arkandan takip etcek inecekler aşağı o ikisinide eşek sudan gelinceye kadar dövecekler sonra motorları minübüse yükleyip bi yere fırlatıp atacan şöle 10.000 ytl masraf binecek ondan sonra görürler artislik yapmak neymiş Öfkeliyim
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
azen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk arkadaşlar.
plakasını aldım o anda aklıma geldi. 3-5 defa tekrarladım unutmuyaayım diye ama unuttum o sinirle.
hayır adama hak vermek için elimden gleni yapıyorum eleştiriyorum kendmi ama birini düşürmek için; ki trafık bombos da degıl dussek kalırız arabanın mınıbusun altında, nasıl bir neden olablir :nono:
Başa dön
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 06.07.2006 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun azen, motorcu motorcuya böyle yaparsa o oooo .. Öfkeliyim Tekrar geçmiş olsun.
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2006 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bu ben olmayayım yoksa bellimi olur denk gelir ama motorcuyla alıp veremedıgım yok.... ben araba aynalarıyla ugraş vermekteyim bu aralar...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be kardeşim keşke durdursaydın da tekme, Tokat, Sille, Kroşe, Allah ne verdiyse bi güsel benzetseydin de aklı başına gelseydi ^321

Şaka bi yana arkadaşlar bu gibi durumlarda eğer yabancı muhitteiseniz bilmediğiniz bir yerdeyseniz sakın bulaşmayın, yani durmayın! Çünki, Hırsız, gaspçı, piskopat, serseri ne ararsan var.
Diğer şehirleri çok fazla bilmiyorum ama istanbul da çok denk geldi bana, Birkeresinde bi velet bıçak çekti arkadaşımda da ruhsatlı silah vardı verdi mermiyi ağzına,dayadı kafasına eleman başladı yalvarmaya neyse götürüp karakola teslim ettik... Bu gibi durumlar bazen cinayet sebebi olabiliyor! Onun için hırs yapmayın sakin bi şekilde uzaklaşın plakısını alın daha sonra gerekli yerlere şikayetinizi bildirirsiniz...

Saygılar,
azen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar diildin dimi Çok gülüyorum
eko_r1 ; aslında haklısın basımıza dert almaktansa uzklasmak ve bulasmamak en iisi de işte kontrol mekanızması bazı noktalarda tıkanıyo
Başa dön
FieRyiCe_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
the_gulenyuz
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok durma .. ne gerek. pisi pisine kavga etmenin anlamı yok. dövsende - yesende. mal işte ... dayak yiyince mal olmaktan çıkmıcak ki .. sende kendini tatmin etmek için dövüyorsan sadece .. daha iyisini yap. Sol baş parmağınla işaret parmağını birleştir yuvarla adama göster sonra adamın kalça kısmına işaret et ve afiyet işaretini yap. sonra bas gaza. böyle takıntılı lavukların en güzel yanı .. heni sele bi yakalayamasın. dayak yemişten beter olur. sabaha kadar uyuyamaz sinirden.

ben dahada beterini yapıyorum. ektikten sonra bekliyorum yakınlaşınca bi daha aynısını yapıp tekrar gazlıyorum. Çok gülüyorum deliriyolar !!!

gerçi bu yöntemi daha çok arabalara uyguluyorum Gülümsüyorum
Başa dön
the_gulenyuz Çevrimdışı the_gulenyuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Immortalhuseyin
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede akıllı davranmışsın bilmediğin 3 kişi başkasına kızmıştır senden çıkarabilirlerdi hınçlarını
Başa dön
Immortalhuseyin Çevrimdışı Immortalhuseyin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende bunu çok zor yapsamda mümümkün olmadıkça kavga etmemeye çalışın arkadaşlar dövsende şerefsizleri sağa sola rezil oluyosun bi de sinirin bozulduğuyla kalıyor.
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 06.07.2006 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

the_gulenyuz demiş ki:
yok durma .. ne gerek. pisi pisine kavga etmenin anlamı yok. dövsende - yesende. mal işte ... dayak yiyince mal olmaktan çıkmıcak ki .. sende kendini tatmin etmek için dövüyorsan sadece .. daha iyisini yap. Sol baş parmağınla işaret parmağını birleştir yuvarla adama göster sonra adamın kalça kısmına işaret et ve afiyet işaretini yap. sonra bas gaza. böyle takıntılı lavukların en güzel yanı .. heni sele bi yakalayamasın. dayak yemişten beter olur. sabaha kadar uyuyamaz sinirden.

ben dahada beterini yapıyorum. ektikten sonra bekliyorum yakınlaşınca bi daha aynısını yapıp tekrar gazlıyorum. Çok gülüyorum deliriyolar !!!

gerçi bu yöntemi daha çok arabalara uyguluyorum Gülümsüyorum

Hehe en güzeli de bu valla, helal olsun Emre Abi. Yaa işte her toplulukta, her camiada az ya da çok böyle çürük yumurtalara rastlanır. Hiiiç kafana takmana değmez, salla gitsin.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal