Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - atv lastigi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

atv lastigi

atv lastigi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:52    Mesaj konusu: atv lastigi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

27*10*12 lastık bulabılecegım bır yer varmı her yerı arastırıyorum ama yok turkıyede bana yardımcı olabılecek bır arkadas var mı ??
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ben istanbuldayım sirkecide var atv lastiği satan ben ölçüleri not alıp eve giderken sorıyım varsa kargo ile gönderirim olurmu.yada sen alırsın artık orası senin bileceğin iş
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okı oglenırsen tesekkurler cevabını beklıyorum arazı tıpı yumusak okıtesekkurler
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastiklerle kendi işimmiş gibi uğraşımda bu 27*10*12 ne oluyor açıklasan bende bilsem ilerede atv alırsam cahil kalmıyım Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ben bu ilşerle uğraşırken inşallah sende bundan sonra md olursun aramıza hoş geldin Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastık ebatları 12 jANT 27 yukseklık 10 genıslık
Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok sağol ben 6 da çıkıyorum yarın sölerim olup olmadığını. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler ben yenı uyeyım daha yenı yenı alısıyorum bu sıteye zamanla gorucez sende ne var motor olarak

Son Mesajdan 32 saniye:

oki
Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bende motor yok bisiklet var dün 30 ytl lik malzeme aldım attırıcı firen felan onla idare ediyorum ama param olunca ilk olarak atv alıcam Ağlıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okı işallah bısıklette guzel bence ne bısıklet var yaa nasıl yapıyoorlar onlarada hastayım
Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün bi gövde gördüm başka hiç birşey yok ön çatal bile adam 1.000 USD dedi ve bir sitede sade ön çatalın fiyatı aşağıdaki linkte Şok oldum
https://deltabisiklet.com/new.aspx?_Args=ProductImage,67,DeltaBisiklet,55
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HERKEZIN ZEVKI BENDE BISIKLETE BU KADAR PARA VERMEM DOSTUM
ben de kawasakı kvf 750 var bana herseyı ıle yetıyor
Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verilemez tabi bende onu diyorum bi maşa 1.045 ytl olurmu :nono:

Son Mesajdan 116 saat 19 dakika sonra eklendi:

"sadbuttrue" kardeş ben lastiği sorduğum günün sonrasındaki gün işten ayrıldım yani çıkarıldım onlarla ilgilenirken siteye giremedim ve lastiği sordum 12 jant varmı fakat genişlik daha küçükmüş adam tanesine 90 Euro dedi tabi belki biraz havadan atmıştır :hıım
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyat o cıvarlarda ama olculer tutmuyor demekkı ılgılendıgın ıcın teesekurler ısten atıldıgınada uzuldum neyse yenı ufuklarda kolay gelsın

Son Mesajdan 858 saat 39 dakika sonra eklendi:

tuhh be su atv lastıgı garez ettı benı ^2

Son Mesajdan 262 saat 37 dakika sonra eklendi:

turkıyede 27*10*12 ebatlarında atv lastıgı bulabılecek varmı alnından opucem :P
Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.09.2006 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş uzun zaman sonra yine ben ama illaki vardır bu seferde benim üniversite olayları çıktı istanbuldan tokata gidiyorum başarılı geçerse atv alınacak..ama sende bulursun illaki lastik motoru aldığın yere felan sorsaydın...
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.10.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıparıs ıle gelıyor z.motoya soyledım tesekkuller umarım sende umarım basarılı gecer bır atv sahıbı olursun Alkışlıyorum

Son Mesajdan 354 saat 36 dakika sonra eklendi:

27*10*12 lastık bulabılecegım bır yer varmı her yerı arastırıyorum ama yok turkıyede bana yardımcı olabılecek bır arkadas var mı ??
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal