Tarih: 06.07.2006 - 10:21 Mesaj konusu:
kardeş ben istanbuldayım sirkecide var atv lastiği satan ben ölçüleri not alıp eve giderken sorıyım varsa kargo ile gönderirim olurmu.yada sen alırsın artık orası senin bileceğin iş _________________ Yavuz AKSOY
Msn:yavuz.aksoy@hotmail.de
WWW.CLUPTR.NET
Tarih: 06.07.2006 - 10:30 Mesaj konusu:
lastiklerle kendi işimmiş gibi uğraşımda bu 27*10*12 ne oluyor açıklasan bende bilsem ilerede atv alırsam cahil kalmıyım
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ben bu ilşerle uğraşırken inşallah sende bundan sonra md olursun aramıza hoş geldin _________________ Yavuz AKSOY
WWW.CLUPTR.NET
Tarih: 06.07.2006 - 10:36 Mesaj konusu:
kardeş bende motor yok bisiklet var dün 30 ytl lik malzeme aldım attırıcı firen felan onla idare ediyorum ama param olunca ilk olarak atv alıcam _________________ Yavuz AKSOY
WWW.CLUPTR.NET
Tarih: 11.07.2006 - 07:15 Mesaj konusu:
verilemez tabi bende onu diyorum bi maşa 1.045 ytl olurmu :nono:
Son Mesajdan 116 saat 19 dakika sonra eklendi:
"sadbuttrue" kardeş ben lastiği sorduğum günün sonrasındaki gün işten ayrıldım yani çıkarıldım onlarla ilgilenirken siteye giremedim ve lastiği sordum 12 jant varmı fakat genişlik daha küçükmüş adam tanesine 90 Euro dedi tabi belki biraz havadan atmıştır :hıım _________________ Yavuz AKSOY
WWW.CLUPTR.NET
Tarih: 11.09.2006 - 20:53 Mesaj konusu:
kardeş uzun zaman sonra yine ben ama illaki vardır bu seferde benim üniversite olayları çıktı istanbuldan tokata gidiyorum başarılı geçerse atv alınacak..ama sende bulursun illaki lastik motoru aldığın yere felan sorsaydın... _________________ Yavuz AKSOY
WWW.CLUPTR.NET
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız