Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 189 Nereden: konya/cihanbeyli
Tarih: 06.07.2006 - 09:27 Mesaj konusu: polis pisikolojisi + çekemedikleri an :)
ya arkadaslar hatam varsa duzeltin ama dikkatimi cekti güzel ve pahalı motorlarla gezen gençlere karsı polisler daha acımasız evet bazılarımızda para cok olabilir ama hepsi icin aynısı soylenemez nedir bu cekememezlik anlamadım bunun parası cok baksana günnü gün ediyor diyerekten hic acımıyorlar + bu polislerin cocuklugu galiba hep kötü geçmiş nedir bu komplex ala ala
tabi bunda motorcuların kotu adamlar olarak bilinmesinin böyle masum kızlar etrafında cember cizerek laf attıgımızın sanılmasınında faydası olabilir çok gülüyorum bu tip bakis acilarina
Tarih: 06.07.2006 - 09:39 Mesaj konusu:
Bence tam tersine bir durum söz konusu. Altında bin liralık çin motoruyla gezenleri genelde durduruyor polisler. Adamlarda ne kask var ne mont ne ehliyet. Polis büyük motoru gördüğünde, bakıyor adam full koruma, ehliyet kasko zaten tamam, hiç durdurmuyor bile çoğu zaman. Konyada nasıldır bilmem tabiyki....
Kal sağlıcakla...
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 06.07.2006 - 09:41 Mesaj konusu:
hamit, buda senin bakış açın. Böyle bir genellemeyi tüm polisler için yapmak doğru olmaz. Böyle bir bakış açısına polis haricindeki kişilerde sahip olabiliyor bazen. Ama şu da var senin dediğin gibi olan bazı arkadaşlarda (zengin ve pahalı motorla gezen) da bizi çekemiyorlar kompleksi içinde oluyor. Yani diyelim ki trafik polisi bir suçu olduğu zaman ceza yazacak bile olsa kopleksinden yazmış oluyor onlara göre. Sanırım bu insanların kafa yapısı ve bakış açısıyla ilgili bir olgu. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
Tarih: 06.07.2006 - 09:42 Mesaj konusu:
genellikle çin malı kullanıcıları kask takmıyo ehliyet yok bir çoğunun plakası bile olmuyo genellikle onlar durduruluyolar kontrollerde _________________ 2006 yamaha ybr gri
komplekse sahip insanlar her meslek grubundan olabilir. hatta işsiz de olabilir farketmez...
insanoğlunun yaradılışı ile alakalı, çekemeyen insan illaki bişey yapar.
sen motorunu parkedersin gidersin.....bi tekme atar, aşağı yıkar motoru...
trafikte kıvraklığını kıskanır arabayla sıkıştırır...
kızlarla olan yakınlaşmanı kıskanır laf atar, taciz eder...
ve daha aklıma gelmeyen bi sürü şey olabilir.
kıskançlığın meslek grubu ile alakası olmadığını sanıyorum.
ha şunu demen daha mantıklı ;
adam puch ile peugeot ile ehliyetsiz dolaşıyo, ne sinyal var ne kask ne de ruhsat muayene...
o adama göz yumup seni çeviriyolarsa bu adaletsizlik olur.
ama bizlere bu dünyanın adil olduğunu söyleyenler en büyük yalanı söylemişler :!:
Bence tam tersine bir durum söz konusu. Altında bin liralık çin motoruyla gezenleri genelde durduruyor polisler. Adamlarda ne kask var ne mont ne ehliyet. Polis büyük motoru gördüğünde, bakıyor adam full koruma, ehliyet kasko zaten tamam, hiç durdurmuyor bile çoğu zaman. Konyada nasıldır bilmem tabiyki....
Kal sağlıcakla...
tamamıyla katılıyorum.arkadaşım pahalı motorları durdurmuyorlar.bence yanlışsın.ufak motorları hemen yakalıyorlar.adam dunya kadar para vermiş o motora.ehliyetini almazmı
Polislerimizi okadarda acımasız yargılamamlı daha iki ay önce beni durdurdular yakın bir arkadaşımı bikaç cadde ötedeki evine bırakacaktım buyüzden kaskımı falan almadım yanıma,başımızda ne kask nede yanımda ruhsat vardı, dikkat edin gençler denetimler sıkılaştı cebinizi ve emniyetinizi düşünerek bunu kendiniz için yapın diyerek bizi uyardı ve herzaman bu hoşgörüyü beklemeyin ona göre dedi ve bize yolverdi.
Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 189 Nereden: konya/cihanbeyli
Tarih: 06.07.2006 - 11:56 Mesaj konusu:
ya ben yanlis yazdım yada siz anladınız elbetteki hepsi aynı degil ama bazıları komplex li iyi olanlarıda var ama benim gordugum konya icin konusuyorum yazık yani benim ole beni kızkanıyorlar gibi bir tavrımda yok yanlız olayı abartıyorlar sadece
arkadaşım sadece bazıları için yazıyorsan bence böyle bir yazı yazma. başlığına bak.
sen bazı polisler için yazarsan, ben de bazı motorcular için yazarım, diğeri, bazı taksiciler için, manav, terzi, avukat vb. gruplar içinde yazılabilir. bir iki tane örneğe rastlayıp bunu yazıya geçirmek bence gereksiz ve saçma. iyi sürüşler. _________________ buralar iyi
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 06.07.2006 - 12:10 Mesaj konusu:
Sanırım konu anlaşılmıştır.Her meslek grubunda değişik bakış açılarına sahip kişiler olabilir ama daha fazla tartışırsak Polisimizin tamamını yanlış değerlendirmiş olabiliriz...
İzninizle topiği kitliyorum. _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız