Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - polis pisikolojisi + çekemedikleri an :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

polis pisikolojisi + çekemedikleri an :)

polis pisikolojisi + çekemedikleri an :)

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hamit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya/cihanbeyli

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:27    Mesaj konusu: polis pisikolojisi + çekemedikleri an :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar hatam varsa duzeltin ama dikkatimi cekti güzel ve pahalı motorlarla gezen gençlere karsı polisler daha acımasız evet bazılarımızda para cok olabilir ama hepsi icin aynısı soylenemez nedir bu cekememezlik anlamadım bunun parası cok baksana günnü gün ediyor diyerekten hic acımıyorlar + bu polislerin cocuklugu galiba hep kötü geçmiş nedir bu komplex ala ala
tabi bunda motorcuların kotu adamlar olarak bilinmesinin böyle masum kızlar etrafında cember cizerek laf attıgımızın sanılmasınında faydası olabilir Gülümsüyorum çok gülüyorum bu tip bakis acilarina
Başa dön
hamit Çevrimdışı hamit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence tam tersine bir durum söz konusu. Altında bin liralık çin motoruyla gezenleri genelde durduruyor polisler. Adamlarda ne kask var ne mont ne ehliyet. Polis büyük motoru gördüğünde, bakıyor adam full koruma, ehliyet kasko zaten tamam, hiç durdurmuyor bile çoğu zaman. Konyada nasıldır bilmem tabiyki....
Kal sağlıcakla...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hamit, buda senin bakış açın. Böyle bir genellemeyi tüm polisler için yapmak doğru olmaz. Böyle bir bakış açısına polis haricindeki kişilerde sahip olabiliyor bazen. Ama şu da var senin dediğin gibi olan bazı arkadaşlarda (zengin ve pahalı motorla gezen) da bizi çekemiyorlar kompleksi içinde oluyor. Yani diyelim ki trafik polisi bir suçu olduğu zaman ceza yazacak bile olsa kopleksinden yazmış oluyor onlara göre. Sanırım bu insanların kafa yapısı ve bakış açısıyla ilgili bir olgu.
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genellikle çin malı kullanıcıları kask takmıyo ehliyet yok bir çoğunun plakası bile olmuyo genellikle onlar durduruluyolar kontrollerde
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:43    Mesaj konusu: kıskanç polisler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

komplekse sahip insanlar her meslek grubundan olabilir. hatta işsiz de olabilir farketmez...
insanoğlunun yaradılışı ile alakalı, çekemeyen insan illaki bişey yapar.
sen motorunu parkedersin gidersin.....bi tekme atar, aşağı yıkar motoru...
trafikte kıvraklığını kıskanır arabayla sıkıştırır...
kızlarla olan yakınlaşmanı kıskanır laf atar, taciz eder...
ve daha aklıma gelmeyen bi sürü şey olabilir.

kıskançlığın meslek grubu ile alakası olmadığını sanıyorum.

ha şunu demen daha mantıklı ;
adam puch ile peugeot ile ehliyetsiz dolaşıyo, ne sinyal var ne kask ne de ruhsat muayene...
o adama göz yumup seni çeviriyolarsa bu adaletsizlik olur.
ama bizlere bu dünyanın adil olduğunu söyleyenler en büyük yalanı söylemişler :!:
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
Bence tam tersine bir durum söz konusu. Altında bin liralık çin motoruyla gezenleri genelde durduruyor polisler. Adamlarda ne kask var ne mont ne ehliyet. Polis büyük motoru gördüğünde, bakıyor adam full koruma, ehliyet kasko zaten tamam, hiç durdurmuyor bile çoğu zaman. Konyada nasıldır bilmem tabiyki....
Kal sağlıcakla...

tamamıyla katılıyorum.arkadaşım pahalı motorları durdurmuyorlar.bence yanlışsın.ufak motorları hemen yakalıyorlar.adam dunya kadar para vermiş o motora.ehliyetini almazmı
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
donjuan06
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.07.2006 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polislerimizi okadarda acımasız yargılamamlı daha iki ay önce beni durdurdular yakın bir arkadaşımı bikaç cadde ötedeki evine bırakacaktım buyüzden kaskımı falan almadım yanıma,başımızda ne kask nede yanımda ruhsat vardı, dikkat edin gençler denetimler sıkılaştı cebinizi ve emniyetinizi düşünerek bunu kendiniz için yapın diyerek bizi uyardı ve herzaman bu hoşgörüyü beklemeyin ona göre dedi ve bize yolverdi.
Başa dön
donjuan06 Çevrimdışı donjuan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hamit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya/cihanbeyli

MesajTarih: 06.07.2006 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben yanlis yazdım yada siz anladınız elbetteki hepsi aynı degil ama bazıları komplex li iyi olanlarıda var ama benim gordugum konya icin konusuyorum yazık yani benim ole beni kızkanıyorlar gibi bir tavrımda yok yanlız olayı abartıyorlar sadece Göz kırpıyorum

yorumlarınız icin tşk ler
Başa dön
hamit Çevrimdışı hamit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıca birşey daha sorucam neden polisler şapkayla geziyo motor üstünde ? altında pantolon
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yokum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım sadece bazıları için yazıyorsan bence böyle bir yazı yazma. başlığına bak.
sen bazı polisler için yazarsan, ben de bazı motorcular için yazarım, diğeri, bazı taksiciler için, manav, terzi, avukat vb. gruplar içinde yazılabilir. bir iki tane örneğe rastlayıp bunu yazıya geçirmek bence gereksiz ve saçma. iyi sürüşler.
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

Sanırım konu anlaşılmıştır.Her meslek grubunda değişik bakış açılarına sahip kişiler olabilir ama daha fazla tartışırsak Polisimizin tamamını yanlış değerlendirmiş olabiliriz...
İzninizle topiği kitliyorum.

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal