Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Depoya pamuk kacirma olayindan ayiklamalar....DD

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Depoya pamuk kacirma olayindan ayiklamalar....DD

Depoya pamuk kacirma olayindan ayiklamalar....DD
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mblnto
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 25.05.2005 - 12:49    Mesaj konusu: Depoya pamuk kacirma olayindan ayiklamalar....DD Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topic MD forumlarında olay olan "Motoruma yarım avuç pamuk kaçırdım napcam bilmiyorum" başlıklı topicdeki mesajlardan oluşturulmuştur..
Komedi fırtınasına sebep olan asıl topic aşagıdaki linkte ama burdaki mesajları okuyun
MOTORDELİSİ WEBTEAM

http://www.motordelisi.com/ftopict-10139-pamuk.html

Merak ettim Doktor musun Bravo.. Hani ameliyatta onlar ekipman toplama işine karışmazda oradan genel bir alışkanlıkmıdır acaba ? Dil çıkarıyorum

Bulent
Başa dön
mblnto Çevrimdışı mblnto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 25.05.2005 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LoooooL :-D :-D Çok gülüyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
acemicaylak
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya çıkmıiyo pamuk deli oldum yaa lasindi birs bensin alim dedim,mantara bagladım o diilde ben naapcam simdi onu dusunuyom yaa is cikardim simdi durduk yerde naapcam

Not:Küfür ve argo kelimeler (hafif gibi de gelse) kullanmak forum kurallarımıza aykırı,lütfen bu konulara dikkat edelim.Bazı yerleri editledim...bluenight...
Başa dön
acemicaylak Çevrimdışı acemicaylak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 25.05.2005 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
derdini türkce anlatmaya calis

biri sana yardimci olur.

Tam35
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kyzylderili
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum bravo nası becerdin Çok gülüyorum öyle kullan bişey olmaz o egzozdan kazak olarak çıkar Çok gülüyorum
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah allahhhhhhhhh Çok gülüyorum
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eses26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Eski?ehir

MesajTarih: 25.05.2005 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Benve motoru ters çevir.Kesin o zaman çıkar. Çok gülüyorum
Başa dön
eses26 Çevrimdışı eses26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
duffy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Depoya pansuman mı yapıyordun
Bu gün depoya pamuk kaçıran yarın orkid kaçırır Çok gülüyorum Çok gülüyorum
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladığım kadarıyla kızsal durumlara benziyor biraz Çok gülüyorum
araya pamuk sıkıştıralımki büyük gözüksün Çok gülüyorum belki 1000rr sanarlar Çok gülüyorum

demiş olabilirmiyiz ?
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

porofa porofa Çok gülüyorum yaw nasıl becerdin ? harbidende çaylakmışsın
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcu07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kumluca/Antalya

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi hayret bir şeysin herkezi merakta bıraktın
onur_dolunay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depoyu boşalt motoru ters çevir depoyu biraz kurcala çıkmassa karşısına geç üç kulhuvallah bir elham oku çıkması lazım 8)
Başa dön
onur_dolunay Çevrimdışı onur_dolunay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Daniki
Üye
Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: Neresine kaçtı önemli olan oooooooooooooooo........... Ağlıyorum
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm

motor doguracak herhalde

dogum uzmanina müracat kesin ,baska yolu yok.
Tam35
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
twister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.05.2005 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motora hazımsızlık yapar bir an önce çıkarmaya bak.. :arrow:
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal