Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Adrenalin fırtınası!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Adrenalin fırtınası!

Adrenalin fırtınası!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Adrenalin fırtınası! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz hiç katil gördünüz mü ? Yurtdışındaki üniversitelerde zorlu eğitim sürecini tamamlayıp, ülkesine geldikten sonra hız meraklısı bir sürücünün tekerlekleri altında canını veren dünya güzeli bir kızı ?... Ve hızın yarattığı adrenalin fırtınasından yaşamın ölümlü yüzüne düşmüş sürücünün "ben şimdi ne yapacağım" diyen çaresiz yüzünü ??? Her gün aynada gördüğünüz suratın bir gün katil olabileceğini hiç düşündünüz mü ?

Hangi motor daha performanslıdır ? 0-100 arasını 7.4 saniyede mi 10.1 de mi alıyorsunuz ? En güzel makası kim atar ? Virajda yanlamak ne demektir ? Yeşil ışıkta nasıl kalkıyor hangi araçlara toz yutturuyoruz ? Hafif ticari aracım niçin 140 km hızın üzerine çıkmıyor ? Bu yollarda 90 km hız sınırlaması çağımıza uyuyor mu ??? Şehir içinde sol şeritte 120 km hızla seyreden araca sellektör yaptım ama yol vermedi adam denyo mudur ?...

Burası bir motorsiklet topiği ve bu sözcüklerin burada yeri yok. Burada performans konuşulur, hız konuşulur... İntenet kullanan, iyi eğitim görmüş bu kadar insanın yapacağı birşeyler de olamaz mı ? Bir yerden başlayıp, başlatıp kuralların herşeyden üstün olabileceğini insanlara anlatamaz mıyız. İleri sürüş teknikleri kadar emniyetli sürüş tekniklerini de yazamaz mıyız. Kırmızı'da durmanın, şehir içinde 50 km hızı geçmemenin önemini anlatamaz mıyız. Hızı kalkışı, yanlamayı yalnızca pistlerde deneyemez miyiz ? Bilmiyorum MD üyeleri olarak ortak ne gibi çalışmalar yapabilir insanları uyarabiliriz ...

Bir gün aynada gördüğümüz bu yüz de katil olabilir...

Saygılarımla,
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
subcommander
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.07.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yazının önünde saygıyla eğiliyorum ve de alkışlıyorum Alkışlıyorum
Dil çıkarıyorum
Başa dön
subcommander Çevrimdışı subcommander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GENUINERIDER
Üye
Üye

Nereden: KYLYS

MesajTarih: 07.07.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler tam anlamıyla muhteşem di
Başa dön
GENUINERIDER Çevrimdışı GENUINERIDER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayyy cook güzeldi Göz kırpıyorum paylaşım için teşekkürler Dil çıkarıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.07.2006 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabii ki haklısın,zaten bu tip topiklerde ^2 abanın altından sopayı gösteriyoruz

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serdar1905
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2006 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yüzde yüz katılıyorum , bence diğer araçlardan saygı beklerken , aynı saygıyı bizde göstermeliyiz
Başa dön
serdar1905 Çevrimdışı serdar1905 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.07.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayakta alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Racing aldıgımızda hergün 200 km'nin üstüne cıkacagımıza dair kontrat imzalamıyoruz arkadaşlar,böyle bir zorunlulugumuz yok Göz kırpıyorum
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2006 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi yazı gerçekten doğru aşırı hız yaparak hem kendi hayatımızı hemde başkalarının hayatını tehlikeye sokuyoruz daha dikkat Gülümsüyorum
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 07.07.2006 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu yazının önünde saygıyla eğiliyorum ve de alkışlıyorum

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bende..
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.07.2006 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko cum çoşturmuşun yine walla.... Dil çıkarıyorum son derece haklısın dostum..we maakesef haklısın Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 07.07.2006 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, öncelikle bu yazdıklarına sonuna kadar katıldığımı belirtmek isterim.Hepsi çok doğru tespitler ve bu konuda inan motordelisi.com olarak elimizden gelen katkıyı,desteği sağladığımıza inanıyorum.
Bilinçli üyelerimizin bizlere verecekleri destekle çok daha fazla yol katedebileceğimize ve ülkemizde öncelikle motosiklet kültürünün gelişimine,sonra da genel anlamda trafik kurallarına uyulması konularına ağırlık verebileceğimize inanıyorum.
Hiç kimse unutmamalıdır ki;trafik diğer sürücülerle ortaklaşa kullandığımız bir platformdur.Burada yapacağımız her tehlikeli hareket,alacağımız her risk bizden çok trafiği kullanan diğer sürücüleri ve yayaları etkilemektedir.Bu yüzden de motosikletle yapacağımız adrenalin yüklü ve trafik kurallarına aykırı her hareketi,bu iş için özel olarak düzenlenmiş (trafiğe kapalı) pistlerde ve her türlü güvenlik önlemimizi alarak "motor sporları" mantığı içinde yapmalıyız...

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 07.07.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1 kutlarım cok guzel bı yazı..sonuna kadar yanındayımmmm Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2006 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, yorumlarınız için Teşekkürler Dil çıkarıyorum

Saygılar,
ycengiz
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2006 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir yazıydı tebrikler çok hakılısın Dil çıkarıyorum
Başa dön
ycengiz Çevrimdışı ycengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.07.2006 - 08:22    Mesaj konusu: Re: Adrenalin fırtınası! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1 demiş ki:
...şehir içinde 50 km hızı geçmemenin önemini anlatamaz mıyız. Hızı kalkışı, yanlamayı yalnızca pistlerde deneyemez miyiz?...

Teori güzel fakat gerçeklerle bağdaşmıyor. eko_r1 acaba siz kendiniz bu kurallara uyuyor musunuz? Şehir içinde 50 km yi geçmiyor musunuz? Şehirlerarası yolda 70 km/h yi geçmiyor musunuz? Yeri geldiğinde düzlükte gazlamıyor musunuz? Kurallara uyalım, uyulmasına çalışalım da, ancak hayat kurallardan ibaret olmadığı gibi şehirlerarası yolda 70 ile gittiğinizde hayatın ölümlü yüzü bir kamyonun altında kendini size gösterecektir. Türkiyede kaç adet pist vardır? Bunları kullanabilme imkanı nedir? Her şey göründüğü kadar basit değil...
Saygılarımla.
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal