Tarih: 08.07.2006 - 13:19 Mesaj konusu: ehliyet sınavına girenlere geçmiş olsun
ehliyet sınavına giren tüm mdlere geçmiş olsun. artık hayırlısıyla yollarda tırsmadan dolaşabileceğiz. umarım sınavıda geçmişizdir. (bu arada sınav sonuçları ne zaman açıklanıyo bilen varmı) _________________ Türküm, doğruyum doğuştan motorcuyum.
Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
ya soracak kimse bulmadım herkes kafasına göre konuşuyo kursa da ulaşamadım. kimisi bu gün açıklanır yarın direksiyon sınavına girersin diyo kimisi 1 ay sonra belli olur diyo anlamadım valla _________________ Türküm, doğruyum doğuştan motorcuyum.
2 hafta sonra acıklanır arkadasım sonuclar kurtulduk bu işten ama bişiye sinir oldum sorular 5 dk sürdü bizi 45 dk tuttular sınavda patladım sıkıntıdan herkese gecmiş olsun artık ehliyetlli deliler oluyoruz polıs görunce tırsmak devri kapanıor sonunda _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
ben girdiğimde 3 hafta sonra açıklanmıştı.Açıklandıktan 1 hafta sonra pratik ondan sonra sertifika yanlız sertifikanın çıkması bölgeden bölgeye değişiyor kimisi 1 haftada kimisi 3 haftada alıyor sertifikadan sonra sadece emniyete gidip ehliyeti almak kalıyor yanlız emniyete erken gitmenizi tavsiye ederim.
polisle aramızdaki diyalog
- ehliyet, ruhsat
- abi kem küm evde kaldı şey ben ...
şimdi görsünler bakalım hele iki üç hafta daha beklesinler. :3 _________________ Türküm, doğruyum doğuştan motorcuyum.
Tarih: 08.07.2006 - 14:41 Mesaj konusu:
hepinize hayırlı olsun MD ci olupta geçemeyecek adam tanımıyorum (inşallah yanlış bilmiyorumdur )
gelişim abimize sorsanıza o bilmeyecekte kim bilecek _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Hepimize geçmiş olsun. İlginç diyaloglar vardı sınavda ya. Mesela çoğu motorcu kardeş motorlarıyla gelmiş sınava. Okulun bahçesi motor, sınıfta kasklar falan. İşte ülkemin hali ) Allahtan trafik polisi falan yoktu okulda. Ama dışarıda trafik polisleri bmw leri ile cayır cayır geziniyordu.
Birde yaşlı amcalar vardı. Benim kitapçıkta sorular eksik diyen. Neymiş "40 tane cevap seçeneği var ama kitapda 20 soru var"mış diğerleri yokmuş. Hocamın anlatana kadar canı çıktı. Adamda haklı tabi bi 3 ay daha beklemek istemiyor.
Neyse sıra geldi direksiyona. Duyduğuma göre onda da hoca bi scooter verip "bi dön gel yavrum şurdan" diyomuş Yaw bu işi ya tam yapın kuralı neyse, ya da isteyene kesin devlet adına makbuzu hemen verin eline ehliyeti. Madem böyle yapıyonuz bi dönüp gelmek için neden 3 ay bekleniyo ^2
Benim girdiğim okuldada motor doluydu Ya benim kafama takılan bir soru var onu salladım ama Debriyaj kaçırıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir ? Böyle bir soruydu sınava girenler hatırlar ben onu debriyaj balatası yağlanmıştır dedim. Arkamdaki çocuğa sordum oda öyle yapmış. Doğrusu nedir bunun onun dışında hepsi doğrudur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız