Eklemiş oldugun resimin boyutları çok büyük oldugundan silmek zorunda kaldım çünkü sayfanın yapısını bozcak derecede büyüktü..Eger küçültebilirsen koyabilirsin.. :!:
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 17.08.2003 - 12:26 Mesaj konusu:
Slm Kardeş,
Benim bir motorum yok, ama MZ ya da Jawa alabilirim.
Benim de senin gibi şüphelerim var, acaba Jawa gibi motorsikletleri olanlar hor görülür mü diye, ama en azından şunu iyi biliyorum güzel motosikletlerle güzel kızlar tavlanabilir, heheh
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 17.08.2003 - 19:51 Mesaj konusu:
Yaw, şaka yapıyoz abi, ayrıca Motoçöpçatan barı ben açmadım, :wink:
( Yanlış anlama arkadaşım, niyetim kalb kırmak değil, ayrıca şunu da yapmayalım; sen gerçek motorcusun, sen değilsin gibi...)
Sırf kızlara hava atacam diye motorsiklet kullanılmaz ki, ben her zaman bisiklet sürerdim küçükken, şimdi büyüdüm motorsiklet istiyoz.
Kızın biri bana arabam olup olmadığını sormuştu, var dedim, hem de uzaktan kumandalı
Yanlış anlaşılmasın, ben motorsiklet düşkünüyümdür, önümüz kış, ama ben yeterli para bulunca yağmur, çamur demeden bir motor alacam, tabi yağmurlu havalarda kullanmam, evin bahçesinde tur atarım falan filan işte.
Ama arkadaşın hakkı var şu konuda: Sahibi olduğunuz motorsikletin maddi değeri, sizi farklı bir çevreye itiyor, ben Harleycilerin arasında hiç bir jawa ya da MZ, Scooter görmedim, millet o kadar ayrılıyor ki, yok sen racing, sen chopper, sen enduro, farklı farklı clubler kuruyorlar, Harley Club, Chopper club, Enduroclub, biz de Jawaclub kuralım o zaman.
Bence ayrımcılık, kültür sınıflarına göre yapılmalı, sınıflandırma her zaman olmuştur ve olacaktır, ama kültür ve değer yargılarına göre bir sınıflandırma. Haksız mıyım?
Teşekkürler, kendinize iyi bakın.
Tarih: 17.08.2003 - 23:24 Mesaj konusu:
Söylediklerinde haklısın ancak gerçekçi olmak gerekirse Tüm dünyada motosiklet konusunda bir ayrımcılık demeyelim ama bir grupçuluk vardır..
Racing,chopper,enduro farklı tarzlarda olup farklı kişliklere hitab ederlar ama bu grupların ortak buluştugu büyük bir ailedir motosiklet ailesi..
Hal böyle iken dediğim gibi bir jawa ile bu grupların ortamına girme şansın pek yok bu bir gerçek acı ama gerçek..
Biz bunu izmirde bir gezide yapalım dedik herkezin burnundan geldi karışık büyük bir grup foça ya gidecektik bizde racing ler vardı chopper a binen arkadaşlar belli bir sürat ile gideleceğini kimsenin grubun önüne geçmemesini söylediler..Ama bir zaman sonra biz racing çilerin motorları aşırı sıcak havanın verdiği hararet ten fazlasıyla ısındı çünkü 60 ı geçmiyorduk grup kuralı gereği,sonra artık dayanamadık ve biz bastık önden koptuk foçaya gittik diğerleri 40 dakika sonra anca geldiler ...
Yani senin anlıyacagın bu gruplaşma normal bi olay..
Tarih: 25.08.2003 - 23:15 Mesaj konusu:
Yazdıklarında çok haklısın ama konu MZ ve JAWA marka bir motosikletle diğer grup ların arasına girilebilinir mi?
Gerçekçi olmak gerekirse 8 senedir motosiklete biniyorum ben öyle bişey görmedim ama her zaman dediğim gibi motorcu motorcu dur 2 tekere sevgi ve ilgi duyan herkez benim için motorcu dur...Ama dediğim gibi tüm dünyada motosiklet ler grup oluştururlar...
Mesela Las Vegas Extreme Team e bir enduro dahil olamaz..
Yada EnduroClup e bir racing dahil olamaz...Tamamen farklı tarz lar..
Tarih: 25.08.2003 - 23:32 Mesaj konusu:
Sen anlatmak istediğimi anlamadın yada bende yanlış anlatmış olabilirim..
Alıntı:
Benim de senin gibi şüphelerim var, acaba Jawa gibi motorsikletleri olanlar hor görülür mü
Ben Skydiver ın bu mesajına cevap olarak diyorumki..
Hor görülme diye bir şey olamaz zaten o tarz insanlar motorcu olamaz..
Benim söylediğim şey motosikletler bilindiği gibi gruplandırılmıştır ve her grup ayrı gezer,dolaşır,etkinlikler yapar falan,..
Yani ben yanlış görmüyorum herhalde yada en azından İzmir de yaşadıgım için burası için garanti veririmki öyle...
Tarih: 26.08.2003 - 01:51 Mesaj konusu:
Estafurullah dostum..Benim şu an motorum bile yok,acı olan ise daha düne kadar aynı tastan yemek yiyip su içtiğim adamların hiçbiri aramıyor ,sormuyor ama 6 senedir hep çevremdeydi dostlarım şimdi motoru sattık şu an binmiyorum 1 tanesi bile arayıp yaaa arkadaş sen ne yapıyon ne ediyon demiyor.(Tolga ve Cenk in dışında) Bu işler böyle demekki motorun varsa aranırsın yoksa sende yoksun bunu tecrübe edindim..Yarın öbürgün motoru alırsam yine aralarında olucam.. Malesef
Tarih: 26.08.2003 - 22:24 Mesaj konusu: :)
eheheh alemsin vallahi...Ama mok kokusu kalmadı artık ...Temizlendi sayılır .. Bu arada 2.el bir enduro alman daha iyi olur çünkü daha az masraf çıkartan bir motosiklet..SuperSport lar çok masraflı hem uzun gezi ler için ideal degil..Umarım istediğini alırsın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız