Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - servis (Ankara Batıkent Civarında Servis Önerisi Olan?)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

servis (Ankara Batıkent Civarında Servis Önerisi Olan?)

servis (Ankara Batıkent Civarında Servis Önerisi Olan?)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
baral
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 13.07.2006 - 14:42    Mesaj konusu: servis (Ankara Batıkent Civarında Servis Önerisi Olan?) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar batıkente en yakın 125cc ye bakacak bi usta arıyorum yardım lütfen

Son Mesajdan 75 saat 41 dakika sonra eklendi:

ankara md sizleri kutluyorum demek motorunuzun bakımı kendiniz yapıyorsunuz süpersiniz valla....

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

adam motorumu kırmızı alayım mavi mi diyor 50 tane cevap geliyor bi servis sorduk tık yok ya....

--------------------------
Başlığı okuyan kişi konu içeriği hakkında bir fikir sahibi olabilmelidir.Başlığı düzenledim.Web Team.(Başlık önemli cevaplar için!)

O6 AS 1783
Başa dön
baral Çevrimdışı baral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marjinall
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.08.2006 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilseler söylemezlermi_?............................
marjinall Çevrimdışı marjinall Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Tekinay
Üye
Üye

MesajTarih: 06.08.2006 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gimat oto sanayi sitesinde Başkent Motosiklet
İstanbul yolu ayakkabı dünyasının arkasındaki sokakda
Ulusan MOtor
Başa dön
Tekinay Çevrimdışı Tekinay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 06.08.2006 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

macun köy kiler ana deposu yanında hızır usta
ve ben kendi motorumun bakımını kendim yapıyorum aslına bakarsan çok iyi ustalar yok hepsinin eksisi artısından fazla ama insaniyetlik açısından hızır ustayı öneririm kızıltepe motosiklet 0312 397 84 18 yasetten fatih yolladı dersen ilgilenirler ama söyleyim orda uzun vakit geçirirsin elleri biraz ağır

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eros_1983
Üye
Üye

MesajTarih: 14.08.2006 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06 demiş ki:
macun köy kiler ana deposu yanında hızır usta
ve ben kendi motorumun bakımını kendim yapıyorum aslına bakarsan çok iyi ustalar yok hepsinin eksisi artısından fazla ama insaniyetlik açısından hızır ustayı öneririm kızıltepe motosiklet 0312 397 84 18 yasetten fatih yolladı dersen ilgilenirler ama söyleyim orda uzun vakit geçirirsin elleri biraz ağır

motosikletim henüz olmamasına rağmen hızır usta adını ben bile duydum bi kaç hafta araba pazarına gidince.. Gülümsüyorum yalnız duyduma göre parayı biraz fazla seviyormuş bu hızır usta ve bazen cidden işin ..okunu çıkarıyomuş Gülümsüyorum bilginize... bende gimattaki shell in arkasında bi yamaha servisi oldunu duymuştum...
Başa dön
eros_1983 Çevrimdışı eros_1983 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 14.08.2006 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eros_1983, yanlış duymuşsun parayı fazla sevmez paran yoksa halden anlar burda şimdi reklam yapıyomusum gibi olur ve piyasada en ucuz işçilik ondadır işin ..okunu falanda çıkarmaz milletin işine gelmediği zaman kimi ols karalıyo işte iyi ustalık istersen o gimattaki metin usta var ama hem pahalı hemde bi çok safsata duydum :!: burda konusulmaz ok

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.08.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulusan motor var ist yolu ayakkabi dunyasinin arkasinda kaliyor
cc03
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: olursa olsun, hepimiz ayny kany ta?yyoruz sonuçta!!!

MesajTarih: 15.08.2006 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak dostum sana yakın iki usta var
gimatta biri metin usta,,paraya doymuş kendini beyenmiş,bide hızır usta var mütevazi hoş görülü yok şimdi olmaz yapamam,olayları kesinlikle yok hızır ustada..
kendim şahit oldum, hızır usta yağ deişimini 10 ytl ye yapıyor.yağ da kendinden haa.
hızır ustayı tek geçerim.
Başa dön
cc03 Çevrimdışı cc03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eros_1983
Üye
Üye

MesajTarih: 20.08.2006 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06 demiş ki:
eros_1983, yanlış duymuşsun parayı fazla sevmez paran yoksa halden anlar burda şimdi reklam yapıyomusum gibi olur ve piyasada en ucuz işçilik ondadır işin ..okunu falanda çıkarmaz milletin işine gelmediği zaman kimi ols karalıyo işte iyi ustalık istersen o gimattaki metin usta var ama hem pahalı hemde bi çok safsata duydum :!: burda konusulmaz ok

Tamam kardeş kızma hemen... Göz kırpıyorum Gülümsüyorum sadece duyduğumu paylaşmak istedim, haklısın milletin ağzı torba değil, herkez bişiler söylüyo birileri hakkında... Göz kırpıyorum

hem bende bi motosiklet aldım, artık banada bir usta lazım, Hızır ustaya gitmeyi düşünüyorum bende Gülümsüyorum
Başa dön
eros_1983 Çevrimdışı eros_1983 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emora
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.08.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım ben de sana şimşek motor,İsmail Ustayı öneririm.Çok efendi,düzgün bir insandır. 2781848 telefon numarası,başkent sanayi sitesinde,yani batıkent'e çok yakın. Ben de batıkent'te oturuyorum,birçok tamirciyle bir şekilde görüşmem oldu ama 2 yıldır İsmail Abi'yi tek geçiyorum.Gönül rahatlığıyla git,pişman olmazsın...
Başa dön
emora Çevrimdışı emora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tewekkel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 20.09.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulusan motor hakkında öneride asla bulunamam. adam tam bir dolandırıcı. hızır ustadan Allah razı olsun. yavaş yapsada temiz yapıyor ve pargöz biri değil. ve yalan atmıyor. Hızır ustanın tamirhanesinin telefonunu veriyorum. ve adreside basit. gimatta Kiler marketin deposunu bulunda hemen yanında kalıyor. kızıltepe motosiklet 0312 397 84 18
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.09.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tewekkel, Alla alla ben motorumun bakımlarını ulusanda yaptırırım hep, bugüne kadar da dolandırılmadım. Aksine memnun kaldım motoruma göstermiş olduğu özenden. Şu konuyu biraz açar mısın sonuçta ben de oraya gidiyorum, bilim ters bişey varsa.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 21.09.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Ulusan motor u öneririm
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 21.09.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben o metinin var yaa Öfkeliyim paraya doymuşmuş alllaahın zırtabozu zx12le 3 saatde ankara-istanbul yapar (kendi söylüyor..kaç depo gider dedim 2 depo yeter dedi takoz Beğenmedim ) o doymuş zırtaboz bi .oka doymamış kendini oldum zanneden ama hiç bişeyin hakkını veremeyen duyguları bastırılmış bi sanayi elemanı O KADAR...

kişi dilinin altında gizlidir,konuştur onu derler, bi konuşsun olgun olmayan düşüncelerini duyun, inandığı negatif düşünceleri, söylediği cümlerleri duyun insan dumur olur bi insan bu kadar mı bildiğini zannedipde yanılır...yazık wallahi yazık kendini bişey sanıp karşındakinin kim olduğunu bilmeden konuşan kişiye ben usta değil adam demem adam....

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ilteber
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Resim hosting: YollaYap.com" alt="" border="0" />

MesajTarih: 21.09.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum yaşar usta var ilgilenir sanıyorum senin motola ulusan motorun arkası motor bike
Başa dön
ilteber Çevrimdışı ilteber Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal