adam motorumu kırmızı alayım mavi mi diyor 50 tane cevap geliyor bi servis sorduk tık yok ya....
--------------------------
Başlığı okuyan kişi konu içeriği hakkında bir fikir sahibi olabilmelidir.Başlığı düzenledim.Web Team.(Başlık önemli cevaplar için!) _________________ Hayatta ba?yna gelenler hep planladyklaryn ve istediklerin olsun
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 06.08.2006 - 18:05 Mesaj konusu:
macun köy kiler ana deposu yanında hızır usta
ve ben kendi motorumun bakımını kendim yapıyorum aslına bakarsan çok iyi ustalar yok hepsinin eksisi artısından fazla ama insaniyetlik açısından hızır ustayı öneririm kızıltepe motosiklet 0312 397 84 18 yasetten fatih yolladı dersen ilgilenirler ama söyleyim orda uzun vakit geçirirsin elleri biraz ağır _________________ www.tekizmk.com
macun köy kiler ana deposu yanında hızır usta
ve ben kendi motorumun bakımını kendim yapıyorum aslına bakarsan çok iyi ustalar yok hepsinin eksisi artısından fazla ama insaniyetlik açısından hızır ustayı öneririm kızıltepe motosiklet 0312 397 84 18 yasetten fatih yolladı dersen ilgilenirler ama söyleyim orda uzun vakit geçirirsin elleri biraz ağır
motosikletim henüz olmamasına rağmen hızır usta adını ben bile duydum bi kaç hafta araba pazarına gidince.. yalnız duyduma göre parayı biraz fazla seviyormuş bu hızır usta ve bazen cidden işin ..okunu çıkarıyomuş bilginize... bende gimattaki shell in arkasında bi yamaha servisi oldunu duymuştum...
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 14.08.2006 - 21:33 Mesaj konusu:
eros_1983, yanlış duymuşsun parayı fazla sevmez paran yoksa halden anlar burda şimdi reklam yapıyomusum gibi olur ve piyasada en ucuz işçilik ondadır işin ..okunu falanda çıkarmaz milletin işine gelmediği zaman kimi ols karalıyo işte iyi ustalık istersen o gimattaki metin usta var ama hem pahalı hemde bi çok safsata duydum :!: burda konusulmaz ok _________________ www.tekizmk.com
ulusan motor var ist yolu ayakkabi dunyasinin arkasinda kaliyor _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Apr 29, 2005 Mesajlar: 206 Nereden: olursa olsun, hepimiz ayny kany ta?yyoruz sonuçta!!!
Tarih: 15.08.2006 - 22:39 Mesaj konusu:
bak dostum sana yakın iki usta var
gimatta biri metin usta,,paraya doymuş kendini beyenmiş,bide hızır usta var mütevazi hoş görülü yok şimdi olmaz yapamam,olayları kesinlikle yok hızır ustada..
kendim şahit oldum, hızır usta yağ deişimini 10 ytl ye yapıyor.yağ da kendinden haa.
hızır ustayı tek geçerim.
eros_1983, yanlış duymuşsun parayı fazla sevmez paran yoksa halden anlar burda şimdi reklam yapıyomusum gibi olur ve piyasada en ucuz işçilik ondadır işin ..okunu falanda çıkarmaz milletin işine gelmediği zaman kimi ols karalıyo işte iyi ustalık istersen o gimattaki metin usta var ama hem pahalı hemde bi çok safsata duydum :!: burda konusulmaz ok
Tamam kardeş kızma hemen... sadece duyduğumu paylaşmak istedim, haklısın milletin ağzı torba değil, herkez bişiler söylüyo birileri hakkında...
hem bende bi motosiklet aldım, artık banada bir usta lazım, Hızır ustaya gitmeyi düşünüyorum bende
Arkadaşım ben de sana şimşek motor,İsmail Ustayı öneririm.Çok efendi,düzgün bir insandır. 2781848 telefon numarası,başkent sanayi sitesinde,yani batıkent'e çok yakın. Ben de batıkent'te oturuyorum,birçok tamirciyle bir şekilde görüşmem oldu ama 2 yıldır İsmail Abi'yi tek geçiyorum.Gönül rahatlığıyla git,pişman olmazsın...
ulusan motor hakkında öneride asla bulunamam. adam tam bir dolandırıcı. hızır ustadan Allah razı olsun. yavaş yapsada temiz yapıyor ve pargöz biri değil. ve yalan atmıyor. Hızır ustanın tamirhanesinin telefonunu veriyorum. ve adreside basit. gimatta Kiler marketin deposunu bulunda hemen yanında kalıyor. kızıltepe motosiklet 0312 397 84 18 _________________ By TeWeKKeL
ben o metinin var yaa paraya doymuşmuş alllaahın zırtabozu zx12le 3 saatde ankara-istanbul yapar (kendi söylüyor..kaç depo gider dedim 2 depo yeter dedi takoz ) o doymuş zırtaboz bi .oka doymamış kendini oldum zanneden ama hiç bişeyin hakkını veremeyen duyguları bastırılmış bi sanayi elemanı O KADAR...
kişi dilinin altında gizlidir,konuştur onu derler, bi konuşsun olgun olmayan düşüncelerini duyun, inandığı negatif düşünceleri, söylediği cümlerleri duyun insan dumur olur bi insan bu kadar mı bildiğini zannedipde yanılır...yazık wallahi yazık kendini bişey sanıp karşındakinin kim olduğunu bilmeden konuşan kişiye ben usta değil adam demem adam.... _________________ hyo gt250R
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız