Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ya 50 cclık bu motor kacla gıder maksımum?????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ya 50 cclık bu motor kacla gıder maksımum?????

ya 50 cclık bu motor kacla gıder maksımum?????
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
unlesk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:00    Mesaj konusu: ya 50 cclık bu motor kacla gıder maksımum????? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50 cclık bı motor maksımum kacla gıder lutfen cvp werın ona gore motor alıcam
Başa dön
unlesk Çevrimdışı unlesk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordan motora değişir aprilia var 70 80 yapıyomuş honda today var 50km yapar yani her markada farklılık gösterir
ROYAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek Kişi 70 , iki kişi 60 Çok gülüyorum

ama motorsıkletın markasına,teknolojisine ve fiyatına göre 50cc olsa bıle

degısebılır bılmem anlatabılıomuyum ^2

fakat cc onemlı degıl onemlı olan hp yanı beygır gucu kardes ona gore hız

onunla alakalı bişi Göz kırpıyorum
Başa dön
ROYAL Çevrimdışı ROYAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortalama 50-60 dıyebılırız
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
unlesk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yha honda today 50 dıe bı model war onlar maksımum kac gıder pekı? bıde cullas groupun btm dıe bı motoru war onlar hakkında bı bılgınız warmı? cevap ıcın cok tesekkurler
Başa dön
unlesk Çevrimdışı unlesk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortalama 50km yapar sonucta 50cc lik bi moto

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum internette bi araştırma yapabilirsen bi bak istersen 50cc lik 2t li aerox kaç yapar die ?? 100 ü gördüyolar valla :3 :3 :3 Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

today 50 de kadran 60 ve 60 ı rahat görüyor diyorlar
ama mobiletler 80 falan görüyor galiba onları modifiye edenlerde var bayağı artırıyorlar hızını bildiğime göre
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

150-160 yapar..............
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 10.07.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50 cc lik motoru tavsiye etmem neden? 30 40 km/h seni tatmin etmiycek gazı kokliyceksın cıkan ses basını agrıtıcak benzin cok gidicek motor cabuk eskiycek.onun yerine 125cc bı motor alıp 50cc den alıcagın performansı daha rahat alırsın Dil çıkarıyorum
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 10.07.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

150-160 yapar..............

ama yokuş aşşaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum , düzde 149'u zor geçer.

40-50km/h giderse iyidir. neticede bi duble rakı kadar silindir hacmi....
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 10.07.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50cc lik bi motor 50-60 yapsa yeter. Sonucta 50cc
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
minikmotor
Sponsor

MesajTarih: 10.07.2006 - 12:20    Mesaj konusu: İstersen bir bak 49ccm 135 Surat yapa biliyor! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak bizim Online-Shop Sisteminde 49ccm lik motorlar !
Mini minnnacık motorlar 60-80 surat hız yapa biliyorlar !
İstersen birde Turbo bağlatırız! 135 surat yapar !
birde NOS Kit Al yanına TAMAM DIR iş! rahat minikmotorla 160 Surat yaparsın! ama cesaretli olman gerek Çok gülüyorum

www.minikmotor.com -< www.motordelisi.com sponsorudur!
Başa dön
minikmotor Çevrimdışı minikmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
burgman_an400
Üye
Üye

Nereden: ank

MesajTarih: 10.07.2006 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla dostum 50cc de PGO nun 50cc derim sana hep çok seri hemde 70 yapıyo düz yolda çok güzel tekerde yapıyo cin malıda deil Dil çıkarıyorum
Başa dön
burgman_an400 Çevrimdışı burgman_an400 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

50 cc lik motoru tavsiye etmem neden? 30 40 km/h seni tatmin etmiycek gazı kokliyceksın cıkan ses basını agrıtıcak benzin cok gidicek motor cabuk eskiycek.onun yerine 125cc bı motor alıp 50cc den alıcagın performansı daha rahat alırsın

yaaaaaaani.aynen katılıyorum uğraştığına değmez.ver gaz ver gaz gürültü gırla,sonuç Şok oldum tırmalayıp duruyorsun Gülümsüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal