Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9 Temmuz Pazar Körfez Pisti'ndeydik !!! Fotolar burada...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9 Temmuz Pazar Körfez Pisti'ndeydik !!! Fotolar burada...

9 Temmuz Pazar Körfez Pisti'ndeydik !!! Fotolar burada...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:16    Mesaj konusu: 9 Temmuz Pazar Körfez Pisti'ndeydik !!! Fotolar burada... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabahtan akşama kadar pistteydik. Piste ve motorlara çok yakın olduğumuzdan, paddock alanına girmemizden ve tanıdık arkadaşların da yarışa katıldığından MotoGP'den çok daha fazla keyif aldım. 750 adet fotoğraf ve 30 adet video çekimi yaptım. Birkaç kaza oldu, bir kazada motor düşen sürücünün üzerinden geçti ve bu anı basın da dahil olmak üzere tek yakalayabilen sanırım benim Gülümsüyorum Şimdi de gelelim pistten enstantanelere...

Motosiklet.net ve Motordelisi.com elele...

CBR125 Cup Fotoları

SuperMoto Fotoları

Tek Teker Arif'in oğlu Tümay SuperBike (1000cc) kategorisinde yarıştı...

Arif'in küçük oğlu Toprak

Pistin en yaşlı sürücüsü, tahminen [COLOR="Red"]60[/COLOR] yaşın üzerinde! Herhalde pist havasını solumak, o heyecanı yaşamak için yarışlara katılıyordu. Pistte körfez havası alırcasına dolaştı durdu. Resimleri çektirirken fotoğrafçıya "çek çek de kızlar yakışıklı görsün" diyordu. Ama yine de yaşına göre helal olsun, kim bilir biz o yaşta ne halde olacağız?

İşte günün kaza fotoğrafı !!! Motor sürücünün üzerinden sekerken... Motor tam bel hizasından geçti. Omurgası zarar görmüştür, felç olma ihtimali vardır derken, sadece 4 kaburga kemiğinin kırıldığını öğrendik. Geçmiş olsun... Çok şanslıymış arkadaş.

Honda CBR600RR7 : Leo Vince Race Full Titanium Competition, Dynojet Powecommander, Dynojet Ignition Module, Dynojet Quickshifter, Fren Tubo Brake System R&K Race Chain And Sprockets, Rizoma Grips, Rizoma Rearsets, Rizoma Fairing Guard

En son CBR1000RRFireblade tarafından 10.07.2006 - 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
CBR1000RRFireblade Çevrimdışı CBR1000RRFireblade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla çok güzel vede çok acıklı yarışlar olmuş. CBR1000RRFireblade, eline sağlık. Hele o 60 lık delikanlıya ne demeli. Demekki sporun yaşı yoktur sözü boşuna söylenmemiş.... Dil çıkarıyorum

Kaza yapan arkadaşa da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en kısa zamanda aramıza döner...
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki 56 no'lu arkadas kim? Ustunden gectigi adam yerine motorunu kaldirmaya calisan? Ben yanlis mi goruyorum?
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda CBR 1000RR, Fotolar Süpperrrrr Alkışlıyorum Teşekkürler,
Kaza gerçekten çok üzücü geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için cok tşk.ler ellerine sağlık Dil çıkarıyorum
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR1000RRFireblade, ohh be sabahtan beri foto bekliyorum :P çok teşk. Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum görüntüler süper.. Alkışlıyorum
ya evet kaza olmuş duydum... Üzgünüm
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Kurtlu
Alıntı:
Peki 56 no'lu arkadas kim? Ustunden gectigi adam yerine motorunu kaldirmaya calisan? Ben yanlis mi goruyorum?

56 numaralı yarışçı düşen yarışçının üzerinden geçen kişi. Tabi o da düştü haliyle. Ondan sonra motorunu kaldırıp yarışa devam etti. Kaza olduktan sonra uzunca bir süre sarı bayrak kaldırılmadı. Hatta 56 numaralı yarışçı pistte bir tur atıp yanından tekrar geçti. Millet bağırdı çağırdı yarışı durdurun diye, çok zaman sonra kırmızı bayrak nihayet kalktı. Türkiye'de bu yarışlar çok gayriciddi yapılıyor. 56 numaralı yarışçı normalde üçüncü oldu ama kabul etmediler, daha sonra tartışma çıktı ve üçüncülüğünü kabul ettiler.
Honda CBR600RR7 : Leo Vince Race Full Titanium Competition, Dynojet Powecommander, Dynojet Ignition Module, Dynojet Quickshifter, Fren Tubo Brake System R&K Race Chain And Sprockets, Rizoma Grips, Rizoma Rearsets, Rizoma Fairing Guard
Başa dön
CBR1000RRFireblade Çevrimdışı CBR1000RRFireblade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
niceboy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyak görüntüler var çok güzel olmuş Alkışlıyorum kaza dışında :nono: bu kurtlu arkadaşa bende katılıyorum kazayapan arkadaş ezdigi adam yerine motormu kaldırmış yoksa biz mi yanlış gördükk
Başa dön
niceboy Çevrimdışı niceboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık walla çok güzel resimler çekmişsin
paylaşımiçin saol Dil çıkarıyorum
Başa dön
baro Çevrimdışı baro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.07.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kazaya karışan arkadaş orada yaralı arkadaşı kaldırmaktan ziyade başka kaza olmaması için imkanı var ise kendi motorunu ve kendini kenara çekmek zorunda.. Ayrıca pistte olan kazada Sağlık ekibi haricinde sürücüye kimse dokunamaz. Çok üzücü bir görüntü idi.. Resimlerin bir çoğunu hakan abi paylaşacaktır.
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 10.07.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

56 numarayı bilmiyorum ama üstünden geçtiği adam tolga hadimoğlu olabilir :hıım
Başa dön
GOOOOOOOOO Çevrimdışı GOOOOOOOOO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 10.07.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotoğraflar ellerine sağlık..

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 10.07.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya şu kaza yapan arkadaş kimdi...??? kaburgası kırılmış sanırım..
haberi olan var mı? çok geçmiş olsun.. kaza görüntüleri bende daha yeni göründü.. uff yaa.. Üzgünüm Ağlıyorum umarım düzelir arkadaş.. Ağlıyorum

bu arada motorlar süper tekrar tekrar bakıyorum .. ben galiba deli değil hastayım.. :P
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 10.07.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kazayı bugün posta gzetesinde okudum kaza anında arkadaşın anneside olay yerindeymiş annesini suzuki yetkilileri zor zaptediyorlardı kolay değil canının bi parçası kaza yapıyo gözünün önünde ne demek Şok oldum yinede çok güzel yarış olmuş paylaşımın için teşekürler

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

56 numarayı bilmiyorum ama üstünden geçtiği adam tolga hadimoğlu olabilir

üstünden geçilen arkadaş berk gündaş Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

56 numarayı bilmiyorum ama üstünden geçtiği adam tolga hadimoğlu olabilir

üstünden geçilen arkadaş berk gündaş Göz kırpıyorum
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 10.07.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş oLSun dediginiz gibi gercekten sanslıymış Allah tez zamanda sifasını versin
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal