Tarih: 10.07.2006 - 13:16 Mesaj konusu: 9 Temmuz Pazar Körfez Pisti'ndeydik !!! Fotolar burada...
Sabahtan akşama kadar pistteydik. Piste ve motorlara çok yakın olduğumuzdan, paddock alanına girmemizden ve tanıdık arkadaşların da yarışa katıldığından MotoGP'den çok daha fazla keyif aldım. 750 adet fotoğraf ve 30 adet video çekimi yaptım. Birkaç kaza oldu, bir kazada motor düşen sürücünün üzerinden geçti ve bu anı basın da dahil olmak üzere tek yakalayabilen sanırım benim Şimdi de gelelim pistten enstantanelere...
Motosiklet.net ve Motordelisi.com elele...
CBR125 Cup Fotoları
SuperMoto Fotoları
Tek Teker Arif'in oğlu Tümay SuperBike (1000cc) kategorisinde yarıştı...
Arif'in küçük oğlu Toprak
Pistin en yaşlı sürücüsü, tahminen [COLOR="Red"]60[/COLOR] yaşın üzerinde! Herhalde pist havasını solumak, o heyecanı yaşamak için yarışlara katılıyordu. Pistte körfez havası alırcasına dolaştı durdu. Resimleri çektirirken fotoğrafçıya "çek çek de kızlar yakışıklı görsün" diyordu. Ama yine de yaşına göre helal olsun, kim bilir biz o yaşta ne halde olacağız?
İşte günün kaza fotoğrafı !!! Motor sürücünün üzerinden sekerken... Motor tam bel hizasından geçti. Omurgası zarar görmüştür, felç olma ihtimali vardır derken, sadece 4 kaburga kemiğinin kırıldığını öğrendik. Geçmiş olsun... Çok şanslıymış arkadaş.
_________________ Honda CBR600RR7 : Leo Vince Race Full Titanium Competition, Dynojet Powecommander, Dynojet Ignition Module, Dynojet Quickshifter, Fren Tubo Brake System R&K Race Chain And Sprockets, Rizoma Grips, Rizoma Rearsets, Rizoma Fairing Guard
En son CBR1000RRFireblade tarafından 10.07.2006 - 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 10.07.2006 - 13:23 Mesaj konusu:
Walla çok güzel vede çok acıklı yarışlar olmuş. CBR1000RRFireblade, eline sağlık. Hele o 60 lık delikanlıya ne demeli. Demekki sporun yaşı yoktur sözü boşuna söylenmemiş....
Kaza yapan arkadaşa da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en kısa zamanda aramıza döner... _________________ Ynsany ya?landyran yyllar de?il , Eri?emedi?i arzulardyr...
Honda CBR 1000RR, Fotolar Süpperrrrr Teşekkürler,
Kaza gerçekten çok üzücü geçmiş olsun allah acil şifalar versin... _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 10.07.2006 - 13:37 Mesaj konusu:
CBR1000RRFireblade, ohh be sabahtan beri foto bekliyorum :P çok teşk. görüntüler süper..
ya evet kaza olmuş duydum... _________________ g?rd???me sevindim..
Tarih: 10.07.2006 - 13:52 Mesaj konusu:
@Kurtlu
Alıntı:
Peki 56 no'lu arkadas kim? Ustunden gectigi adam yerine motorunu kaldirmaya calisan? Ben yanlis mi goruyorum?
56 numaralı yarışçı düşen yarışçının üzerinden geçen kişi. Tabi o da düştü haliyle. Ondan sonra motorunu kaldırıp yarışa devam etti. Kaza olduktan sonra uzunca bir süre sarı bayrak kaldırılmadı. Hatta 56 numaralı yarışçı pistte bir tur atıp yanından tekrar geçti. Millet bağırdı çağırdı yarışı durdurun diye, çok zaman sonra kırmızı bayrak nihayet kalktı. Türkiye'de bu yarışlar çok gayriciddi yapılıyor. 56 numaralı yarışçı normalde üçüncü oldu ama kabul etmediler, daha sonra tartışma çıktı ve üçüncülüğünü kabul ettiler. _________________ Honda CBR600RR7 : Leo Vince Race Full Titanium Competition, Dynojet Powecommander, Dynojet Ignition Module, Dynojet Quickshifter, Fren Tubo Brake System R&K Race Chain And Sprockets, Rizoma Grips, Rizoma Rearsets, Rizoma Fairing Guard
manyak görüntüler var çok güzel olmuş kaza dışında :nono: bu kurtlu arkadaşa bende katılıyorum kazayapan arkadaş ezdigi adam yerine motormu kaldırmış yoksa biz mi yanlış gördükk
Arkadaşlar kazaya karışan arkadaş orada yaralı arkadaşı kaldırmaktan ziyade başka kaza olmaması için imkanı var ise kendi motorunu ve kendini kenara çekmek zorunda.. Ayrıca pistte olan kazada Sağlık ekibi haricinde sürücüye kimse dokunamaz. Çok üzücü bir görüntü idi.. Resimlerin bir çoğunu hakan abi paylaşacaktır. _________________
Tarih: 10.07.2006 - 14:14 Mesaj konusu:
ya şu kaza yapan arkadaş kimdi...??? kaburgası kırılmış sanırım..
haberi olan var mı? çok geçmiş olsun.. kaza görüntüleri bende daha yeni göründü.. uff yaa.. umarım düzelir arkadaş..
bu arada motorlar süper tekrar tekrar bakıyorum .. ben galiba deli değil hastayım.. :P _________________ g?rd???me sevindim..
bende kazayı bugün posta gzetesinde okudum kaza anında arkadaşın anneside olay yerindeymiş annesini suzuki yetkilileri zor zaptediyorlardı kolay değil canının bi parçası kaza yapıyo gözünün önünde ne demek yinede çok güzel yarış olmuş paylaşımın için teşekürler
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
56 numarayı bilmiyorum ama üstünden geçtiği adam tolga hadimoğlu olabilir
üstünden geçilen arkadaş berk gündaş
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
56 numarayı bilmiyorum ama üstünden geçtiği adam tolga hadimoğlu olabilir
üstünden geçilen arkadaş berk gündaş _________________ cBr 125r
buR@k
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız