Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Varadero 1000V,Caponord 1000abs,V-strom 1000DL,TDM 900 A;

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Varadero 1000V,Caponord 1000abs,V-strom 1000DL,TDM 900 A;

Varadero 1000V,Caponord 1000abs,V-strom 1000DL,TDM 900 A;
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 11.07.2006 - 08:14    Mesaj konusu: Varadero 1000V,Caponord 1000abs,V-strom 1000DL,TDM 900 A; Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ustalar ve tecrübeli kullanıcılar yukarıdaki motorlar arasında kaldım;lütfen özellikle kullanıcılarının markacılık yapmadan bilgi ve fikirlerine ihtiyacım var.Önümüzdeki sene almayı düşündüğüm bu motor modelleri hakkındaki görüşleriniz benim için yönlendirici olacaktır.Bu modellerin 650cc kategorisindeki modelleri hakkındada bilgi ve paylaşımlarınıza açığım.(transalp,650 v-strom,pegaso,xt660)

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 11.07.2006 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum ben Varedero derim sana güzel makina Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 11.07.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede en kaliteli ve oturaklı olanı varedero.seçim senin. Dil çıkarıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 11.07.2006 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede de varedero. Çokm güzel motor bide apart egzoz takınca manyak ses gelio Gülümsüyorum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.07.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyrun ayrıntılar:(Aprilla'ya ulaşamadım bilen varsa ekleyiversin)
V-Strom 1000 Dl

MOTOR
Tipi 4-zamanlı, DOHC, 90° V-twin, elektronik yakıt enjeksiyonu, SDTV
Sübaplar 4, silindir başına
Soğutma sistemi Sıvı soğutmalı
Silindir hacmi 996 cm3
Çap 98,0 mm
Strok 66,0 mm
Sıkıştırma oranı 11,3 : 1
Maksimum güç 98 hp / 7600 dd
Maksimum tork 101 Nm / 6400 dd
ŞASİ
Ön süspansiyon Yay ön yükleme ayarlı teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Eklem tip, sekme ve yay ön yükleme ayarlı, mono amortisör, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Ön fren Çift disk
Arka fren Disk
Ön lastik ölçüsü 110/80-R19 M/C (59H) Tubeless
Arka lastik ölçüsü 150/70-R17 M/C (69H) Tubeless
Renkler Gri, siyah, bordo
Garanti 2 yıl veya 30.000km

AKTARMA
Tipi Zincirli
Şanzıman sıralaması 6-vites (5+1 Overdrive)

ELEKTRİKAL
Ateşleme tipi Elektronik ateşleme (Transistörlü)
Çalıştırma sistemi Elektrikli marş

ÖLÇÜLER VE KURU AĞIRLIK
Toplam uzunluk 2295 mm
Toplam genişlik 910 mm
Toplam yükseklik 1395 - 1420 - 1450 mm (ön cam yüksekliği ayarlanabilir)
Aks arası mesafe 1535 mm
Zeminden yükseklik 165 mm
Sele yüksekliği 840 mm
Kuru ağırlık 208 kg
Yakıt depo kapasitesi 22 Litre

XL 1000V VARADERO ABS

Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 8 sübaplı DOHC 90º V 2
Motor hacmi (cc) 996
Silindir çapı & strok (mm) 98x66
Sıkıştırma oranı 9.8 : 1
Yakıt sistemi PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu
Max güç (ps @ dev/dak) 94 / 8000
Max tork (Nm @ dev/dak) 98 / 6000
Ateşleme Elektronik avanslı bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Çalıştırma Elektrikli
Şanzıman 6 vites
Güç Aktarımı O-Ringli zincirli
Boyutlar (UxGxY)(mm) 2295x925x1500
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1560
Sele yüksekliği (mm) 838
Yerden açıklık (mm) 181
Yakıt kapasitesi (litre) 25 (4lt yedek dahil)
Tekerlekler
Ön/Arka 3 kollu alüminyum döküm
Lastikler Ön 110 / 80 R19M/C (59H)
Arka 150 / 70 R17M/C (69H)
Süspansiyon Ön 43mm´lik teleskobik çatal, 155mm esneme aralıklı
Arka 40 kademeli yay ön yükleme ve kademesiz açılma ayarlamalı pro link amortisör,145 mm esneme aralıklı
Frenler Ön Kombine 3 piston kaliperli 296x4,5mm´lik hidrolik çift disk, ABS, cüruflu metal balatalı
Arka Kombine 3 piston kaliperli 256x5mm´lik hidrolik disk, ABS, cüruflu metal balatalı
Ağırlık 241.5 kg
Renk seçenekleri Siyah, Gümüş, 3 Renk (Kırmızı, Mavi, Beyaz)

Tdm 900 A

TDM 900A - Ayrıntılı Teknik Özellikler

Motor tipi Tek sıra 2 silindirli, 4 zamanlı, DOHC, 10 supap, su soğutmalı
Silindir hacmi 897 cc.
Çap x Strok 92 X 67.5 mm
Kompresyon oranı 10.4 : 1
Maks. gücü 86.2 HP-7.500 devirde
Maks. Tork 9.1 kg-m-6.000 devirde
Yağlama Kuru karter
Yakıt sistemi Elektronik enjeksiyon
Debriyaj tipi Islak, çok diskli
Ateşleme TCI
İlk Çalıştırma Elektrik marşlı
Vites kutusu 6 vites
Tahrik Zincirli
Şase
Ön süspansiyon Teleskopik çatal
Arka süspansiyon Maşa
Ön teker hareket mesafesi 150 mm.
Arka teker hareket mesafesi 133 mm.
Ön fren Çift disk, f 298 mm.
Arka fren Tek disk, f 245 mm.
Ön lastik 120/70 ZR18M/C 59W
Arka lastik 160/60 ZR17M/C 69W
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY) 2.180 x 800 x 1.290 mm.
Sele yüksekliği 825 mm.
ki teker arası mesafe 1.485 mm.
Min. Yerden yükseklik 160 mm.
Ağırlık 193 kg.
Yakıt kapasitesi 20 litre (3.5 litre yedek)
Yağ kapasitesi 4.7 litre

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 11.07.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, ustad emeğine zamanına sağlık;benim bilgisayarın yarısı bu motorların özellik ve resimleri ile dolu;hertürlü yazılı bilgilerdeki karşılaştırmalarını kendimce yaptım.Ama gel görkü hiçbirinin selesine k....deymesi hele gezmesi nasip olmadı.Kullanan arkadaşların fikir ve paylaşımlarına ihtiyaç duymamın sebebide budur.Kullanım zevkleri,hızlanma değerleri,dönüş ve yol tutuş kabiliyetleri,bakım giderleri v.b. bilgiler benim için çok önemli ve bunlarıda sadece kullanan ustalardan öğrenebileceğimi düşünüyorum.
Bütün yorumlarını ve bilgi paylaşımlarını yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Plavix
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.07.2006 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle varedero.....Superrr
Başa dön
Plavix Çevrimdışı Plavix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PowerXante demiş ki:
bencede de varedero. Çokm güzel motor bide apart egzoz takınca manyak ses gelio Gülümsüyorum

hemso sanırım bizim memleketteki motoru ve yeni takılan eksozu gördun böyle diyorsun evet arkdaslar varadero gercekten muhtesem ve arkadasımında dediği gibi eksoz takılınca manyak ses cıkıyor bu arada sanırım takılan eksoz ispanyol markaydı muthiş bi sesi oluyo ^1
Başa dön
mirrorihsan Çevrimdışı mirrorihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 11.07.2006 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım.. Üst komşumda DL 1000 var. Çok yakın Arkadaşımda Varadero var. AQUAFANTASY de Çalışıyor. Her ikisinide yakından İnceledim. Benim tercihim kesinlikle VARADERO olurdu. Kimse yanlış anlamasın DL 1000 kötü demiyorum bu tercih meselesi. SUZUKİ de çok güzel ama HONDA Herzaman ayrıcalığını belli ediyor. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadowmaster
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.07.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kullananların değerli yorumlarının yanında, senin fiziksel özelliklerinin de çok önemi var şeçim yapman için. Dil çıkarıyorum
Benim boyum uygun olsa Honda Varadero dışında seçim yapmam ama kısa kalıyorum Üzgünüm
Yani mümkünse selelerine bi k....değdiriver Çok gülüyorum
Başa dön
shadowmaster Çevrimdışı shadowmaster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Anatomi
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.07.2006 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam;
3 yıldır DL 1000 kullanıyorum, çok yakın 2 arkadaşımda Varadero kullanıyor. Genel olarak birbirine çok benzer motorlar en iyi kıyaslama kullanarak yapılır. Bana göre en önemli olan farklılıklar şunlar. V-strom akselerasyonda daha iyi vede 241-208=33 kilo daha hafif, tipini daha çok beğeniyorum birsürüde nefret eden var. Varadero da ABS ve kombine fren var seven var sevmeyen var, daha sade bir görünümü var. Viraj alırken her ikiside aynı karakterde, çok sert ve yavaş virajlarda bazen güvensizlik veriyorlar (bana). Son yaptığımız 700 km lik bir gezide 2006 model Varadero ve benim 2003 model Vstrom 1000 aynı yaktı, 6,5-7 lt/100 km, ortalama hızımız 100 civarı idi yani gördüğümüz her açıklıkta 150-180 gidiyorduk.

Sele her ikisinde de çok rahat. İkinci el durumunda varadero daha şanslı görülüyor, ama alırken v stromu 2.elde daha ucuza alırsın.

Her ikisindende eksozla güzel ses alırsın, 1000cc V twin yapar bunuda.

yukarıdakiler kullanıcı olarak kendi görüşlerimdir.

Kolay gelsin

Hakan
Başa dön
Anatomi Çevrimdışı Anatomi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mozaik1966
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.07.2006 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soran arkadaş caponord da sormuş ama , sanırım binen olmadığından pek yanıt gelmemiş.
Ben de binmedim ama CAPO derim...
bütçe ile de alakalı tabii ki

Africa Twin ! , gerisi yalan
Başa dön
Mozaik1966 Çevrimdışı Mozaik1966 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 14.07.2006 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En yakışıklıları caponord ( italyan motorlara ayrı bi ilgim olduğu icin tavsiye ediyom Çok gülüyorum )
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 14.07.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustalarım,arkadaşlarım bütün bilgi ve fikirler için çok teşekkür ederim.
Bu motorları çeşitli yer ve şartlarda gördüğümde beni biraz korku sardı.
Sebebide benim boyumun kısa olması ve duruş pozisyonlarında karşılaşacağım sorunlardır.
Anladığım kadarıyla ya hepsinin üstüne oturup hangisinde ayağımın ucu yere değiyorsa onu alacağım;yada sizlere şunu soracağım;bu motorların alçak sele opsiyonları veya sele ayarları varmı?Varsa hangilerinde var.

Bu arada boyum 1.72 cm ,kilo 90( kısa ve şişmanım)

Görünüşlerine baktığımda Caponordu çok beğendim ama parça,kilo ve bakımınmasraflarının diğerlerinden fazla olduğunu zannediyorum.

Başa dön
sufi_dreams
Üye
Üye

Nereden: kar?yyaka/izmir

MesajTarih: 14.07.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam drag star 650 classic kullanıyordum takriben 1 ay önce enduro maknaya geçiş yaptım.çok araştırdım ve içinden bir tek VARADERO çıktı.inanılmaz performanslı ve tabiki hondanın güçlü ve ömürlü motoru.hem ayrıca varaderonun yanında ötekiler çocuk gibi kalıyor hakikaten kalıplı ve bir o kadarda dişli bir motor....
Başa dön
sufi_dreams Çevrimdışı sufi_dreams Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal