bılındıgı uzere ızmır m.d olaraktan körfez yarısı ıcın yola cıkmaya karar verdık ve cuma gunu saat 00:00 cıvarı ızmırden hareket ettık....
sevgılı baskanımız hakan dıncerın kaptanlıgında .ve yıne sevgılı abımız mehmet tan abımızın yardımcı kaptanlık yaptıgı bu uzun yolculugumuz cok keyıflı bıraz gurultulu ama sorunsuz gectı....sabah ıstanbula vardıgımızda erdogan kardesımız bızı karsıladı ve evının kapılarını bız izmır m.d ekıbıne actıgı ıcın tesekkurlerımızı sunuyoruz...
erdogan kardesımızın ewınde guzel bı kahvaltı ardından bıraz dınlenme ve sonrasında ıse ıstanbul turuna cıktık......
saatımız 18:00 cıvarlarını gosterıordu ve izmır m.d. ve ist.m.d cayır cımen bulusmasına dogru yola kyuldu...
gercekten cok keyıflı ama bıraz uykulu gecen toplantıda,sıtemızde sohbet ettıgımız dostlarımızla yuz yuze hasret gıderdık ve ishak abımızın ıkramları ıle uykumuz bıraz olsa acıldı....
we gece,,
artık hakıkatten cok yorulmustuk,yol yorgunlugu,ardından uyumadan alısverıs derken vucut ıflas edıyı tabıı...
neyse cayır cımen bulusmasının ardından gelısım surucu kursunun sahıbı hıc sorgu sual olmadan buyuk ıncelık gostererk ewınde kalmamız ıcın bızı davet ettı sonsuz tesekkurlerımızı sunuyoruz izmır ekıbı olarak...
ben lafı uzatmadan az da olsa fotolara gecıorum...
uyarı:korfez yarısı fotoları hakan baskan tarafında ayrı bı topic acılarak yayınlanacaktır!!!!!
aracımız 72 batman plaka oldugu ıcın bı cok gırdıgımız mekanda plakanın 72 olusu ve ıcınden ınen tıpler konusunda etrafın kafasında soru işaretlerı olusturduk
ve cayır cımen bulusması cok renklı ve bı o kadar da unnutulmaz dakıkalardı..
ve son foto.....
artık goruldugu uzere herkes bıtmıs durumda ewını ve yatagını arıyor...
Fatihim harikasın, fotoğraflar süper. Ama iyi de daha bi sürü resim vardı onlar nerde?? Onları da ekle yaw? _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu toplantı harika olmuş, sanırım buna İzmir çıkartması diyebiliriz Artık sıra bence İstanbul md'nde, bir çıkartmada onlardan bekleriz İzmir topraklarına Resimler için teşekkürler İstanbul'u özlemişim bunu fark ettim, vallahi imrendirdiniz beni artık en kısa sürede gitmek farz oldu bana...
dt125fatih, Fatih kardeşim resimler için çok teşekkür ederim.. Çok zevkli ve süper bir gezi oldu.. İstanbuldaki tüm arkadaşlarımız ile tanışmak ve sohbet etmek ayrı bir duygu idi.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız