Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 07.07.2006 izmir-istanbul m.d. cayır cımen bulusması fotolar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

07.07.2006 izmir-istanbul m.d. cayır cımen bulusması fotolar

07.07.2006 izmir-istanbul m.d. cayır cımen bulusması fotolar
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dt125fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2006 - 20:57    Mesaj konusu: 07.07.2006 izmir-istanbul m.d. cayır cımen bulusması fotolar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm sewgılı gonul dostları.....

bılındıgı uzere ızmır m.d olaraktan körfez yarısı ıcın yola cıkmaya karar verdık ve cuma gunu saat 00:00 cıvarı ızmırden hareket ettık....

sevgılı baskanımız hakan dıncerın kaptanlıgında .ve yıne sevgılı abımız mehmet tan abımızın yardımcı kaptanlık yaptıgı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu uzun yolculugumuz cok keyıflı bıraz gurultulu Çok gülüyorum ama sorunsuz gectı....sabah ıstanbula vardıgımızda erdogan kardesımız bızı karsıladı ve evının kapılarını bız izmır m.d ekıbıne actıgı ıcın tesekkurlerımızı sunuyoruz...

erdogan kardesımızın ewınde guzel bı kahvaltı ardından bıraz dınlenme ve sonrasında ıse ıstanbul turuna cıktık......

saatımız 18:00 cıvarlarını gosterıordu ve izmır m.d. ve ist.m.d cayır cımen bulusmasına dogru yola kyuldu...

gercekten cok keyıflı ama bıraz uykulu gecen toplantıda,sıtemızde sohbet ettıgımız dostlarımızla yuz yuze hasret gıderdık ve ishak abımızın ıkramları ıle uykumuz bıraz olsa acıldı....

we gece,,

artık hakıkatten cok yorulmustuk,yol yorgunlugu,ardından uyumadan alısverıs derken vucut ıflas edıyı tabıı...

neyse cayır cımen bulusmasının ardından gelısım surucu kursunun sahıbı hıc sorgu sual olmadan buyuk ıncelık gostererk ewınde kalmamız ıcın bızı davet ettı sonsuz tesekkurlerımızı sunuyoruz izmır ekıbı olarak...

ben lafı uzatmadan az da olsa fotolara gecıorum...

uyarı:korfez yarısı fotoları hakan baskan tarafında ayrı bı topic acılarak yayınlanacaktır!!!!!

aracımız 72 batman plaka oldugu ıcın bı cok gırdıgımız mekanda plakanın 72 olusu ve ıcınden ınen tıpler konusunda etrafın kafasında soru işaretlerı olusturduk Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ve cayır cımen bulusması cok renklı ve bı o kadar da unnutulmaz dakıkalardı..

ve son foto.....

artık goruldugu uzere herkes bıtmıs durumda ewını ve yatagını arıyor...

2. ve 3. sayfada fotoğrafların devamı var.
Başa dön
dt125fatih Çevrimdışı dt125fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Frezya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy oy çayır çimen ha Çok gülüyorum ıstanbula gıttığınıze değmiş doğrusu başka sefere bizde takılırız artık paşınıze Çok gülüyorum eline sağlık fatih Dil çıkarıyorum
Başa dön
Frezya Çevrimdışı Frezya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatih ellerine sağlık, umut fotoğraf makinesini unutmasaydı istanbuldan enfes manzaralar çekecekti ama şansına küssün. Tekrar bekleriz çayır çimene
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dt125fatih
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker,

insallah ,,,,bızde tekrar gelmeyı cok ısterız

tadı damagımızda kaldı desem yalan olmaz

ama sımdı sıra sızde,,çesme festıvalımızde sızlerı de burada gormek ısterız...
Başa dön
dt125fatih Çevrimdışı dt125fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmet nasip, inşallah gelirirz
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dt125fatih
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yelizzz,

dedım o kadar sen de gel dıye
ama dınlemedın...sansına küs artık ne yapalım.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ama cok guzel eglendık be yelız kardes Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 40 saniye:

alptoker,

inşallah.... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Frezya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biliyorum istanbulun çayır çimeni güzel olur ablası Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum 3hafta önce bende ordaydım nasip bir dahakıne de sizinle gideriz artık
Başa dön
Frezya Çevrimdışı Frezya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fatihim harikasın, fotoğraflar süper. Ama iyi de daha bi sürü resim vardı onlar nerde?? Onları da ekle yaw? Gülümsüyorum
dt125fatih
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE,

kardesım onları hakan baskan yukleyecek Dil çıkarıyorum
Başa dön
Nisan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu toplantı harika olmuş, sanırım buna İzmir çıkartması diyebiliriz Göz kırpıyorum Artık sıra bence İstanbul md'nde, bir çıkartmada onlardan bekleriz İzmir topraklarına Dil çıkarıyorum Resimler için teşekkürler İstanbul'u özlemişim bunu fark ettim, vallahi imrendirdiniz beni artık en kısa sürede gitmek farz oldu bana... Bravo
Başa dön
Nisan Çevrimdışı Nisan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.07.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dt125fatih, Fatih kardeşim resimler için çok teşekkür ederim.. Çok zevkli ve süper bir gezi oldu.. İstanbuldaki tüm arkadaşlarımız ile tanışmak ve sohbet etmek ayrı bir duygu idi..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırat bebekleri azcık rahat bırak, onlar da dinlensin. Nerede bulsan alıyorsun hemen kucağına Bravo

Xandros olsaydı verirdi sana Melisa'yı, sabaha kadar sırtından inmezdi melisa da Çok gülüyorum
Başa dön
Burju
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul Moda

MesajTarih: 11.07.2006 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REsımler super, ...

Tuyax
Başa dön
Burju Çevrimdışı Burju Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 11.07.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhhhh!!! keşke bende gelebilseydim sizinle ah bi babamdan izin alabilseydim keşke ..

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 11.07.2006 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatih cim teşekkürler istanbul harikaydı
gelemeyenler kaçırdı..
Dil çıkarıyorum
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal