Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 41 plakalı ( körfezli) md ciler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

41 plakalı ( körfezli) md ciler

41 plakalı ( körfezli) md ciler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:16    Mesaj konusu: 41 plakalı ( körfezli) md ciler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar ben bikonuya deyinmek istedim md de körfezden kaç kişiyiz merak ediyorum illa körfez de deyil şunu kocaeli yapalım.. bi balantı kurup aramızda bizde güzel bi gezi yapsak nasıl olur diye düşündüm ( işallah toplanırız ben de o gün müsayit olurum ) kkısacası 41 liler nerdesiniz?.. Gülümsüyorum
Başa dön
bora_41 Çevrimdışı bora_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mustang65
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar.yarımcadan Özgür ben.Buluşalım tabi.Hatta diğer arkadaşları ağırlayalım.
mail adresim
ozgur.golbunar@gmail.com
Başa dön
mustang65 Çevrimdışı mustang65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce bana ole bi ilham geldi anlatamam forumda herkes gesiyo çayır çimen demeden bizim kocaeliden hiç bi ses seda yok uyan o derin uykudan ey avrupa kentim kocaeli :3
bora_41_@hotmail.com kardeş benim msn manyak birazda ed işaretini yapamıyom bi de bilgisayarcı olcaz Çok gülüyorum sen ekleyebilirsen sevinirim
Başa dön
kazdagli
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: pendik/istanbul

MesajTarih: 11.07.2006 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Realin arkasında özkan motor (ÖZKAN ) tanışmanı isterim hemen herkesi tanıyor vede irtibatı var selamlar
Başa dön
kazdagli Çevrimdışı kazdagli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 14.07.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arklar darıca gebze taraflarında bir gezi düzenliyelim ben size heryeri gesdiririm
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 27.07.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm, Şadan bende. Bende isterim Kocaeli'li MD lilerle tanışmak.
sadanakar@hotmail.com
Başa dön
shado Çevrimdışı shado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim msn adresim

bilemir@portalturk.org
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee hani bukadarcıkmıyız .. suskun üyelerde bi ses versin hele Alkışlıyorum
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 28.07.2006 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende burdayım gebze/ Bayramoğlu.. Dil çıkarıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe ya msn ye gel tanışalım bende gebze bayram oğlu
bilemir@portalturk.org
Başa dön
firebleda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 04.08.2006 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hey beni unutmayın skın bende varım izmitten emrah.bora abi beni tanıyosun zaten mail adresim redline446@hotmail.com Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
firebleda Çevrimdışı firebleda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2006 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unuuturmuyum hiç seni Gülümsüyorum) bir gün kararlaştırıp bi tanışma yapalım sonrada gezileri planlarız güzel olmazmı :3
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam Korfez benı de ekleyın listeye
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

selam Korfez benı de ekleyın listeye

netarafta kalıyosun Gülümsüyorum isim neydi ayrıca
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben Gebze deyım ne İst ne Korfez ortada yani Gülümsüyorum ama nerde bulusma varsa gelırım pazar gunku adapazarı gezısıne gelıyormusunuz ....size uymazsa haftaıcı aramızda ayrıca bulusalım korfez gezısı bulusma yerı anıt park nasıl olur ama herkesın bıldıgı yer Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal