selam arkadaşlar ben bikonuya deyinmek istedim md de körfezden kaç kişiyiz merak ediyorum illa körfez de deyil şunu kocaeli yapalım.. bi balantı kurup aramızda bizde güzel bi gezi yapsak nasıl olur diye düşündüm ( işallah toplanırız ben de o gün müsayit olurum ) kkısacası 41 liler nerdesiniz?..
az önce bana ole bi ilham geldi anlatamam forumda herkes gesiyo çayır çimen demeden bizim kocaeliden hiç bi ses seda yok uyan o derin uykudan ey avrupa kentim kocaeli :3
bora_41_@hotmail.com kardeş benim msn manyak birazda ed işaretini yapamıyom bi de bilgisayarcı olcaz sen ekleyebilirsen sevinirim
ben Gebze deyım ne İst ne Korfez ortada yani ama nerde bulusma varsa gelırım pazar gunku adapazarı gezısıne gelıyormusunuz ....size uymazsa haftaıcı aramızda ayrıca bulusalım korfez gezısı bulusma yerı anıt park nasıl olur ama herkesın bıldıgı yer
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız