Yeni Gün gazetesindeki ve MD deki görevim nedeniyle takip ettiğim Türkiye Pist Şampiyonası 3. ayagında çektiğim fotograflar ve sonuçları paylaşıyorum.
Yarışlarda kategorilerinde ilk 3 sırayı alan sporcular şöyle:
Süper Sport (A): Tolga Uprak, Barış Tok, Şakir Şenkalaycı
Süper Sport (B): Tolga Hadımoğlu, Eray Ürkmez, Eray Altıntaş
Süper Sport (C): Sertaç Terzi, Bülent Oktaş, Sarp Başak
Süper Sport (D): Serkan Kuşku, Murat Kartal, Fehmi Okan Sezer
Süper Bike (A): Halil Fıstık, Ali Taş, Hilal Sofuoğlu
Süper Bike (B): Harun Turan, Hakan Derya, Özgür Gerçel
Süper Moto (A): Emre Akkoç, Ali Miscioğlu
Süper Moto (B): Evren Kalkan, Ferdi Sargın, Altınay Barış Çelik
Honda CBR125 Cup: Mehmet Öztürk, Bahadır Kayalıoğlu, Uğur Ece
Şimdi fotograflarda sıra:
Sarp Başak C Klasmanda genç ve yetenekli bir pilot,pit cezası almasına ragmen yarışı 3. sırada bitirdi.
C klasman yarışçılarından ve yarış anından bazı fotograflar:
Pist yarışları sırasında hakemlerimiz sıcak havaya ragmen görevlerini eksiksiz yaptılar,
B Klasman yarışlarının oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyordu,öylede oldu ama yarışın ortalarında yaşanan kaza bu çekişmeyi yarıda bıraktı.Kaza sonunda Berk Gündaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı,yarış bu kaza nedeniyle durduruldu ve tekrardan başlatıldı.
Tolga Hadımoğlu yarışı 1. olarak tamamladı ve şampiyonada LİDER konumuna geçti.
Murat Düvenci sergilediği performansla herkezin begenisini topladı,kazadan önce Team-X pilotlarıyla kıyasıya mücadele eden Murat,motosikletinin kazada aldıgı hasardan dolayı ikinci startta istediğini yapamadı.
Berk GÜNDAŞ 'a ve Team-X e MD ailesi olarak GEÇMİŞ OLSUN diyoruz..
Ve B Klasman yarışındaki fotograflarımız:
Berk Gündaş yarış öncesinde.
ve takım arkadaşı ,yarışın 1. si Tolga Hadımoglu
Performans Motor sponsorlugunda yarışan Murat Düvenci..
İzmir'den yarışa katılan Hakan KOPAN
Aroma yarış takımı adına yarışan Eray Ürkmez bu yarışı ikinci sırada tamamladı ancak bir sonraki TMF GP yarışmasında şanssız bir kaza geçirdi ve sakatlandı.Geçmiş olsun diyoruz.
Tolga UPRAK yarışçı arkadaşlarıyla ilgilendi,hatta şemsiye bile tuttu..
VE YARIŞ BAŞLADI...
Buraya kadar herşey güzeldi ama işte o kaza anından bazı görüntüler.
Yerde yatan Berk GÜNDAŞ,
Berk'i bu durumda gören annesi oldukça korktu ve sakinleştirilemedi.
İşte yarışın sonunda kazananlar.
Ve şampiyonanın en hızlı pilotlarının yer aldıgı A KLASMAN yarışlarına geçiyoruz.
Start öncesinde pilotlar..
Günün birincisi Tolga UPRAK..
Günün ikincisi Barış TOK,
Yarış öncesinde kendinden çokşey beklenen Sinan SOFUOGLU yarışın bitmesine sadece 3 tur kala ve lider durumdayken düşerek yarışı puan almadan kapattı,Sinan SOFUOGLU artık şampiyonadaki iddasını kaybetti.
Gün geçtikçe temposunu arttıran ve günü 3. lükle tamlıyan Şakir ŞENKALAYCI
Ziyaettin Göktepe Ramzey Sponsorlugunda yarıştı,
Geçtiğimiz yıl yaşadıgı şansızlıklardan ve kazadan sonra tekrar pistlere dönüş yapan Burak ALBAYRAK yarışı mekanik bir problemden dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
ve yarışın başlamasına çok az zaman kaldı.
Müge Polatkan KILAVUZ ve Tolga Tolon yarışın startı öncesinde
BAŞLAMAK ÜZERE...
..ve heyecanlı yarış başladı..
Düştüğü zamana kadar yarışı çok iyi götüren Sinan Sofuoğlu,kazadan sonra çok sinirli ve üzgündü.
İşte günün birincisi Tolga UPRAK,kendisini tebrik ederim.
ve günün ikincisi Barış TOK,
Geçiyoruz gelecegin pilotlarının yetiştiği CBR 125 CUP'a..
En çok motosikletin start aldığı yarıştı CBR Cup,
Yarışın başlamasına çok az zaman var ,yarıştan önce pistin tam ortasından bu güzel start anını çektim.
Yarış sırasında çektiğim fotograflar,
Benden bu kadar,umarım yarışlara gitmeyen arkadaşlar bu resimlerle gitmiş kadar olurlar,
Önümüzdeki yarış İZMİR de yapılacak ve inşallah daha fazla fotofraflarla size aktaracagım,
Haa bu sefer Sesli Roportajlarda olacak..
En son HakanDincer tarafından 28.06.2007 - 16:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tek kelime ile büyüleyici bir atmosfer idi.. Kaza yapan arkadaşlarımızın üzüntüsü olsada genel olarak neşeli ve hareketli geçti.. MD ailesi olarak orada bulunmaktan fazlaca zevk duydum. _________________
Tarih: 12.07.2006 - 07:00 Mesaj konusu:
Hakancım ellerine sağlık emeğine sağlık izleyemeyen ve O ortamı hissedemeyen arkadaslara fotoğraflarınla O günün heyecanını üzüntüsünü hissettirmişsin
Bu arada Team X Takım üyesi olan arkadasımız Berk GÜNDAŞ'a Acil Şifalar diliyorum Umarım En Yakın zamanda Sağlığına kavuşur... _________________ Yazın tek tekerim Kışın 4 çekerim E tabiiki Çok Gezerim .....
Tarih: 12.07.2006 - 07:46 Mesaj konusu:
En az benim fotolar kadar başarılı Şaka şaka gerçekten çok güzel fotoğraflar, eline sağlık. Murat'ın Berk'in üzerinden geçerkenki pozu sanıyorum bir tek ben yakalamışım. Şans işte...
_________________ Honda CBR600RR7 : Leo Vince Race Full Titanium Competition, Dynojet Powecommander, Dynojet Ignition Module, Dynojet Quickshifter, Fren Tubo Brake System R&K Race Chain And Sprockets, Rizoma Grips, Rizoma Rearsets, Rizoma Fairing Guard
Hatta beni adam yerine koyduğun bile gölgede. Geçen hafta yazdığım topic'lerden birisi sebepsiz yere taşınmış .. neden diye sana PM çektim cevap bile vermedin. Kendin hobi olarak gelseydin kimin fotosunu çektiğin umrumda olmazdı. Ama basın mayetinde geliyorsun yarışların yarısını çekiyorsun ve işte yarışlar budur! diye yayınlıyorsun. Sonra ben supermoto'yu geliştirmekle ilgili mesaj atınca emre'yi destekliyorum diyorsun ama.
Nerde superbike veya supermoto ?
Ayrıca diğer "ah gelmiş kadar oldum" diyenler .. gelmiş falan olmadınız. Havada büyüleyici birşeyde yoktu, elektrik yoktu .. hatta gayet bayat bir yarış hafta sonuydu. Seyirciler sezonun ilk yarışına göre yarıdan azdı.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 12.07.2006 - 08:10 Mesaj konusu:
evet güzel ftg lar hakan abi eline sağlık CBR1000RRFireblade, sana ayrıca tebrikler başarıların devamını dilerim _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 12.07.2006 - 08:32 Mesaj konusu:
the_gulenyuz arkadaşım, ben senin resimlerini koymuştum. Supermoto ve Superbike tan da birçok foto koydum. Supermoto da diğer kategoriler kadar heyecan vericiydi inan.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Son Mesajdan 49 saniye:
Son Mesajdan 56 saniye:
Son Mesajdan 58 saniye:
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Bende daha yüzlerce foto var. Tüm yarışçıların fotoları var merak etmeyin... _________________ Honda CBR600RR7 : Leo Vince Race Full Titanium Competition, Dynojet Powecommander, Dynojet Ignition Module, Dynojet Quickshifter, Fren Tubo Brake System R&K Race Chain And Sprockets, Rizoma Grips, Rizoma Rearsets, Rizoma Fairing Guard
the_gulenyuz, Güzel kardeşim Benim neden büyülenip neden zevk aldığımın hesabını sana sormamalıyım.. Neden dışlanmış ve kötü hissediyorsun bilemiyorum ama CBR1000RRFireblade arkadaşımız zaten senin resimlerini yayınladı.. Aynılarını burda bir daha mı görmek istiyorsun anlamadım ki ?
Mesajındaki yürekten yazılmış duyguları aşağılamandan dolayı artık seni görsemde desteklemem kardeşim.. Nasıl olsa senin için Bir artı bir eksik farketmez..
İnsanları kırma _________________
En son FcPro tarafından 12.07.2006 - 09:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 12.07.2006 - 08:55 Mesaj konusu:
abi çok sağol biran kendimi yarışlarda hissettim _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
the_gulenyuz, Emre Abi kızmış baya belli. İyi de Emre Abi, senin fotoğrafların zaten diğer topikte yayınlanmıştı, ayrıca bu topikte niye yayınlanmadı ben tahmin edebiliyorum çünkü biz piste vardığımızda Süpermoto yarışı sona ermişti, hatta Hakan Abi basın yeleğini giydiği sırada ben yarışta 2. olan, senin geçtiğin Ali Miscioğlu'yla yarış hakkında sohbet ediyodum. Biz o yarışa yetişemedik yani. Bi de eğer bana da kızmazsan bi yorum yapmak istiyorum; Süpermoto yarışının racinglerin yanında hiç bi seyir zevki yok valla abi. Haa Süpermoto yu kullanması acaip keyifli, Yamaha nın 660 modelini bi kaç kez kullandım tadına doyum olmuyo hele yarışmak ne kadar keyiflidir kimbilir. Ama işte dışardan izlemek Süpersport taki müthiş çekişmelerin yanında yavan kalıyo. Sen büyük keyif alıyosundur yarışmaktan keşke bende yarışabilsem ama tribünden ya da pistin güzel bi yerinden 2 tur seyredince sıkılıyo insan. Fotoğraflara bile sadece göz attım hatta, bi senin resmine baktım, İzmirli bizim Ali Abinin, bi de diğer İzmirli Barış Çelik'in resimlerine bakıp diğer yarış fotoğraflarını ilgiyle takip etmeye başladım Ayrıca hiç de bayat bi yarış haftası değildi Süpersport ta üç grupta da müthiş yarışlar seyrettik. Hele Tmf yarışı hepsinden güzeldi. Seyircinin az olmasına bozuluyosun bunda haklısın kalabalık bi izleyici kitlesi olsa motovasyonunuz ve hırsınız artar tabi ki. Ama çok da takma kafana, sen aldığın keyfe bak, sağlam bi pilotsun sen. 2003 te 600RRla yarışırken de takip ediyodum seni o zamandan biliyorum, ama Süpermoto da pek izlemiyorum sarmıyo valla o yarış beni doğruya doğru. 1. liğini de tebrik ederim, kalan yarışlarda başarılar. _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız