Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul MD Çayır-Çimen de olan bitenler..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul MD Çayır-Çimen de olan bitenler..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2006 - 16:03    Mesaj konusu: İstanbul MD Çayır-Çimen de olan bitenler.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD olarka katıldıgımız İstanbul MD çayır-çimen buluşmasına gelen tüm üyelerimize teşekkür ederiz.Birkaç kişi demişki kimse yoktu Çok gülüyorum

Vallahi ben daha erken saatlerde bir fotograf çektim sadece bu fotograftaki kelleyi saysan 50 kişi var,fotograf karesinde olmayan ve sürekli gelip giden MD üyeleriyle birlikte 100 kişiyi aşkın bir üye katılımı oldu..

istanbul MD bizi güleryüz ve samimiyetle karşıladı,devamında bizlerde onları İzmir de misafir etmek isteriz.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 12.07.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ya ben baya bi geç geldim kendi motorumda yoktu servisteydi arkdaşın motruyla geldim vede ben geldiğimde siz yoktunuz kusura bakmayın işim gerekçesiyle geç kaldım vede sizi göremedim Üzgünüm
Başa dön
baro Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.07.2006 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baro, sorun degil,tekrar gelecegiz..Bu sefer daha kalabalık gelebiliriz.. Dil çıkarıyorum

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sercat 46
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: _Bursa MD_

MesajTarih: 12.07.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy bee özendim vaalla Bravo işe başlamıyor olsam bi kaçamak ayarlardım ist'e Bravo neyse bize fotolara bakmak düşüyor gercekten cook güzel ortam.. devamını bekleriz Dil çıkarıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birkaç kişi orada olupta bunu soledilerse yukardaki foto zaten anlatıyo gerçekleri.
Eğer bu birkaç kişi kulaktan duyma bunu soledilerse onlara tavsiyem yine yukarıdaki fotoya baksınlar ve bunu duydukları kişinin yada kişilerin kendilerini yanlış bilgilendirdiklerini görsünler.
Dil çıkarıyorum
dont push the limits.
Başa dön
trendy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
scream20
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2006 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, yanınızda uzun kalamadığım ve diğer arkadaşlarla tanışma fırsatı bulamadığım için kusura bakmayın dediğim gibi o gün mesaideydim ve daha anadolu yakasına geçmeden geri çağırıldım
geri dönüşümde baya maceralı oldu heralde bostancı-rami arasında (kanuni kategorisinde) rekor kırmışımdır Çok gülüyorum

paranyn ne önemi var önemli olan miktary
Başa dön
scream20 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 12.07.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz teşekkür ederiz asıl Hakan abi ! İzmir'den sürekli gelip te arayı açmadığınız için Alkışlıyorum , biz de yakın zamanda ziyaretinize gelebiliriz inşallah . . .

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.07.2006 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trendy, dediğim gibi bu fotografta o gün Çayır-Çimen e gelen o kadar çok kişi yokki,yinede sanırım bizim için 5 kişi toplanmış diyen şovalyeler için yeterli olur..
Tabi bunun yanında MD üyelerini davet edip buluşmaya gelen MD leri bizim SİTENİN TOPLANTISI diye adlandırmakta komik..O zaman bu hesaba göre diger tarafa giden 75 üyemizide sayarsak Çayır-Çimen le birlikte baya kalabalık olmuşuz Çok gülüyorum

"Bizim gönlümüzün kapısı hep aralıktır,hiç o kapıyı kapatmadık,bir gün aralık bıraktıgımız gönül kapımızdan eski dostlarımız girerler diye.."
Başka bir forumda yazıyor diye dostlarımızı hiçe sayacak kadar ne karektersiz nede benciliz.
Bu camiadaki her birey ister MD olsun ,isterse başka bir gruptan herzaman MOTORCU kimliği sayesinde saygı görmelidir ve görecektir.

MD oluşumu Motosiklet Camiasındaki iletişimin en büyük gücüdür,iddia ediyorum bu camiadan tanıdıgınız,dost edindiğiniz insanların % 80 i MD sayesindedir..
DOST edinmenin çok zor oldugu bu hayatda size bunda vesile olan MD ,dünya döndükçe başka bir sitede yazıyorsunuz diye sırt çevirmeyecektir..
Bir evin salonunda çeşitli koltuklar vardır,siz hangisinde rahat ederseniz onda oturursunuz,ben olaya böyler bakıyorum,sadece Koltuk degiştirdi diye ben dostuma kızacak,selamımı esirgiyeceksem vayy benim motorculuguma,vayy benim insanlıgıma..
Ama duydumki MD forumlarında yazıyor ve MD ye giriş yapıyor diye bazı arkadaşlarımız tepki görmüş ve dışlanmış..
İşte bu olmaz,işleyişte hata var,birlik-beraberliğin sebebinde bişeyler vardır..
Ben bu sözü geçen oluşum için bile kurulum aşamasında bişeyler yaptım,inkar edenler olur mu bilmem ama o sitenin ilk kurulumunu ben yapmıştım,sonra Demircan arkadaşımız üstlendi ve tekrar sistemi kurup işler hale getirdi ..
Ortada hiç bir problem yokken MD için karalama yapılırsa MD nin büyüklüğü altında bu karalamayı yapanlar ezilir gider..Sözüm sadece bu karalamayı yapanlara ve bunlar sanırm 3-5 kişidir.
Onun dışında İstanbul riders ta gördüğüm biçok kişi hatta tamamına yakını MD den davet edilen ve halen bizim üyelerimizdir..

Saygılarımla Dil çıkarıyorum

En son HakanDincer tarafından 13.07.2006 - 13:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.07.2006 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ılk katılımım oldu arkadaslarımı da getırdım ters tarafa ceken 4 motor bızımkılerdı ıste arkadaslarım cekındı aranıza gelmeye ama sagolsun mehmet tan abımız aldı tanıstırdı bızı herkesle ,cok memnun kaldık...ortam bekledıgımdende ıyıydı gercekten..bır dahakı gelısınızde gorusmek uzere...hakan we mehmet tan abı arkadaslar anahtarlıklar ıcın cok tesekkur ettıler artık onlarda md'ler!! Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Tuyax
Üye
Üye

Nereden: Maltepe/istanbul

MesajTarih: 12.07.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla burju ile biz bile geldik....

İzmir MD ile tanışmak superdiii....

Tuyax,

selamlar saygılar,
Başa dön
Tuyax Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 12.07.2006 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana ne bana ne bende izmire gitcem işte ^321

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 13.07.2006 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence çok güzel, sıcak ve dostça bir etkinlikti. İzmir'den gelen sevgili Hakan, Arzu, Mehmet abi sevgili eşi ve kızları ve fc pro iyiki gelmişsiniz. Şahsıma çok mutlu oldum. Sizleri görmek 35 derecede, kapalı Tem trafiğinde, tulum, kask ve sırt çantasıyla yaptığım 200 km. nin yorgunluğunu unutturdu bana. Sizlere ve benim günümü güzele çeviren sevgili dostum Alenalper (Mustafa' ya -senin yerin çok ayrı Gülümsüyorum ), İshak abiye, Alper' e Emre' ye, Ersin' e, Şeyda'ya gönülden teşekkür.
Başa dön
mupe Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.07.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir gün bizde geleceğiz Gülümsüyorum
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar gelen-gelmeyen herkez sagolsun,
Sanalda dahi olsa bu kadar dostla aynı ortamda bulunmak bile keyifli..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
ceze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hakan hepiniz sağolun burnumuzun dibine kadar geldiniz Alkışlıyorum ama şahsen ben işlerden fırsat bulupta gelemediğim için çok üzgünüm,gerçi fuar da sizlerle sanal ortam dışındada tanışmıştık ama sizlere bi hoşgeldiniz diyemediğim için özür dilerim (yaşlılığıma verin Ağlıyorum )
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye