aslında hikayesi 2004de avrupada başlayan cbr125r geliyor ve bencede çok mukemmel bi makina yeni başlayacak ve sehir içi trafiği için hemde fiyat aralığıda 5milyarla 6milyar arası 18hp 125cc mukemmel tabiki hondanın yakışıklılıyla 3 ayda ilk alacaklardan biriyim www.honda.de adresinde resimleri var bakın bence _________________ www.elitmotor.net
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 02.10.2004 - 21:57 Mesaj konusu:
Geleceğin Rosileri için en bence en uygun motor .
Görünümü ve fiyatı ile piyasıyı çalkalıyacağa benziyor ;-) . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 02.10.2004 - 23:11 Mesaj konusu:
Yabancı Ülkeler'de satılan modellerin Türkiye'ye getirilmemesi bir utanç tablosu....İstek olursa(Yaklaşık 20-30 tane...) getiriyorlar...İnşallah bu model Türkiye'ye gelir de bizde kurtuluruz racing ile başlama demekten...Direk "Yeni başlıycaksan git Cbr125 al" der olayı kaparız _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Tarih: 02.10.2004 - 23:14 Mesaj konusu:
sanki twister'a benziyor. çok güzel bir makina. türkiyeye gelene kadar tarz değiştirme fikrim değişmez ve racing alıcak olursam düşüneceğim tek makina.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 03.10.2004 - 23:47 Mesaj konusu:
delijapon,
Alıntı:
sanki twister'a benziyor.
Twistere uzaktan yakından benzerliği yok bence . Teknoloji olarakta degişik model olarakta. Bu motor tam racinge benziyor ;-) . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: Apr 22, 2004 Mesajlar: 697 Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD
Tarih: 04.10.2004 - 01:14 Mesaj konusu:
motor dergileri bu motor icin ii guzelde diyor rakipleri arasinda cok basit vede kucuk duruor..attraksiyon lu diil diorlar..
ama fiyati cok makul o yuzden tercih edilebilir diodu..
heralde rs125 vede mito cagiva gibi motorlarla karsilastirilinca oledir.. _________________ 2004 Suzuki SV650
ODURC
ahaha hişşşt ayenn ben bu lafı sana söylüyorum _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
ya gerçekten başlangıç motoru bu arada sen diyerleri arasında zayıf demişsin ama inan twister ve falkondan sratlı ve yol tutuş kabiliyeti yuksek ve kalitelidir bu makina italya fabrikasından geliyor buda demek oluyorki isciliğin kalitesi çok yuksek honda bence yine yapacağını yapmış ben her aya 2 tane istedim bnce satılır ve patlama yapacak emin olun keşke shadow125le varadero125de getirseler bunlar avrupada satılan motorlar ama turkiyede nedense bi buyuk tutkusu var ben şahsen cg125 yerine varadero 125 satmak ve piyasada bunlara binen doktor avukat gibi insanları görmek isterim _________________ www.elitmotor.net
semuteyo, valla bunu sen biraz zor yaparsın honda türkiye a.ş. getirir ancak ama illaha getircem diyorsan makinanın fiyatı+2000euro masrafı çıkar sana ? cbr125r bu sene geliyor belki varaderoda süprizolabilir _________________ www.elitmotor.net
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız