Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 12.07.2006 - 18:06 Mesaj konusu: tum m.d nin dikkatine (motosiklet ve alkol)
arkadaşlar bu konuyu gormus oldugum yerlerde de yazdım fakat pek umursandığını düşünmüyorum.
motosiklet ve alkol tamamen birbirine zıt 2 şey.
fakat benim gördüğüm her gezmede (çayır çimen,.vs...)alkol şişeleri siz degerli motorcuların o nunde flaşlara yansıyor
ok.bana diceksinizki 1 duble yada 1 bira (klasık sey)bir şişe birada 50promıl alkol var yaaaa.arkadaşlar burda bizim herkese örnek olmamız gerekiyor.buyugu var kucugu var.ÖRNEK :!: istanbuldan bir kardeşimiz gezmeye katılımak ister fakat ailesi buna izin vermez motor sevdalısı genc kardeşde ailesine netten buyuk abi ve ablalarının gezi fotolarını gösteriir
tam koruma kask,eldiven,mont,v.s........birdeeeee efesss.yeni rakı
nasıl bir ornek davranıss sorarım
işte ben bu abilerimle gezicem der bu adamlar motorcu,motor sevdalısı motor delisi ^2 kusura bakmayın içen arkadaşlar kızabilir ama ben sadece içimden gecenleri dedim
sizleri o halde gordugumde kaybettiğim ve sakat kalan (ALLAH KORUSUN)arkadaşlarım gozumun o nu ne geldi
bu gun bir kaza olsa bir deli alkollu motora binsede ölse ne derizz arkasından
ah be kardeşim neden içtin
madem içtin neden o halde motora bindin
geride kalanlara sabırrr v.s...
bu ölen tarafın yakınları için
ya motorcu bir araca çarptıysa ne olcak
serseri motorcu
zaten alkolde var mıs
kendi geberdi benimde başı mı yaktı v.s.....
bunlar hoş seyler deil arkadaşlar yaşamayalım ;yaşatmayalım
SAYGILAR _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Tarih: 12.07.2006 - 18:08 Mesaj konusu:
mehmet_RR, bu alkol konusunda geç kaldın,bu konu yıllardır MD de tartışılır..
Senin için tekrar özetliyim;
ALKOL+MOTOSİKLET asla yanyana gelmemesi gereken iki şey..
ANCAK yaşı başını almış,evli-barklı,iş-güç sahibi,aynı zamanda motosiklete bindiği için Özgürlüğüne düşkün olan insanlara "Alkol içmek yasak" demek kimsenin harcı degil..Ben bir dönem denedim ve MD buluşmalarında "ALKOL alınmayacak dedim..AMA HALT ETMİŞİM..
"Bir İZMİR MD buluşmasında Alkol içen bir üyemize "Abi yanlış anlama ama Alkol almak yasak " diyince benden yaşça büyük ve yanında eşi olan abimiz
"Ben tüm hafta boyunca eşşek gibi çalışıyorum ve kendime ayırdıgım tek günüm bu MD buluşmları,ve tek keyfim bu,bunumu yasak edeceksiniz" dedi ve eşini alıp gitti,bir dahada hiç gelmedi..
Daha sonra çok düşündüm,koskoca insanlara YASAK etmek banamı düşmüştü,hayır..ALKOL ün zararlı oldugunu birtek benmi biliyorum?Hayır
Herkez kendinden sorumludur,ALKOL alıp Motosiklete binmek ölüme davetiye çıkarmaktır..Ben sadece bunu söyleyebilirim ,ama "YASAK Koymak" bunu kimse beceremez,becerseydi DEVLET beceirdi..
Herkez neyin zararlı neyin yararlı oldugunu biliyor..Bunu kimseden ögrenecek degiller..
Haa şunuda %100 söyleyebilirim bu camiadakilerin % 90 ı alkol alıyor..Onun için fotografları saklamak falan çözüm degil,biz sadece uyarır ve dogru olanı söyleyerek üzerimize düşeni yaparız ama adama İÇME diyemeyiz..
Olay bu.. _________________
Tarih: 12.07.2006 - 18:17 Mesaj konusu:
alptoker, kardeşim sana al yada alma demedik
sadece ornek bir davranıs deil dedim ben
yoksa banane senin içkinden
ama konuyu idrak edememişsin _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
kardeşim eet çok doğru solüosun ben kesinlikle alkolluyken motosiklet binmem yanımda biri varsa bindirmemde ama alkolü almadan duramıo arkadaşlar bu yazın için çok teşekkürler _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Tarih: 12.07.2006 - 18:27 Mesaj konusu:
arkadaşlar içinizde kaç kişi kardeşi kadar sevdiği arkadaşını elleriyle mezara koydu
kaç kişi o yaralı anasını teselli etti
yada kaç kişi alkollu motor kullanıp olen arkadasının yakınlarını dinledi içinizde o kadar bahtsız adam var mı ?
olen adamın anası sana oğlum diye sarılıp ağladıgında neden içtiniz olum madem içtiniz neden motora bindiniz dediğinde kaç kişi o yaralı kadına cevap verebilir o kadar cesaretiniz var mı? için arkadaşlar ben ustume dusen gorevi yaptım başımda gecenleri size butun samımıyetimle anlattım saygılarımla..... _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Tarih: 12.07.2006 - 18:30 Mesaj konusu:
Bu konular daha önce çok tartışıldı. Kimse bu topicten etkilenip alkol almayı bırakacak değil. Doğru olduğunu savunmuyorum ama herkesin yanlışı kendine. İsteyen bu ortamda bulunmak ister, rahatsız olanın da canı sağolsun.
Tarih: 12.07.2006 - 18:33 Mesaj konusu:
haklısın alptoker, abi _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Tarih: 12.07.2006 - 18:35 Mesaj konusu:
Ben ve arkadaslarım kendimize göre gecerli sebeplerimiz oldugunda gerek eglenmek gerek efkar dagıtmak gerekse tad deisikligi oLsun dierekten alkol alırız ... Ama bu motorla yanyana gelmez bizde özellikle gezilerimizde ... Cunku bizim bi yerde konaklamamız işlerimiz dolayısıyla en fazla 5 saat suruo bu 5 saatin 3 unde alkol alsak dier 2 saatinde bunun etkisini atamayacagımızdan dolayı buna lüzum duymuoruz ... Susamaksa cola da aynı ihtiyacımızı giderebilio...
Onun icin reflekslerimizin olmesine izin vermesek ii olur
Alkol yüzünden beyni uyuşmuş, dikkatini toplayamayan bir sürücü grup sürüşünde önünüzde düşer ve siz ona çarparsanız sadece zararı ona olmuyor. Ben hiç alkol kullanmam. Yalnız içki içen bir abimizi çok güzel bir sözü var. 2 zevk bir arada olmaz der. Ve motor sürecekse asla alkol almaz. Bence herkes bu biliçte olmalı.
Tarih: 13.07.2006 - 07:18 Mesaj konusu:
valla bence doğru bir konu, eğlenmek bence sohbet muhabbetle olur alkolle değil, kimse kızmasın ama motorla alkol bi arada çok tehlikeli.. ortak paylaşımlar içinde olan insanların buluşmalarda alkol alması gereksiz bence, nasıl olsa konuşurken eğleniliyor paylaşılıyor, alkole gerek yok.. toplantıya ya içmeyenle artçı gidin yada toplu taşıma veya taksi ile gidin illa içicem diyorsanız.
Tarih: 13.07.2006 - 07:30 Mesaj konusu:
benim fikrim şu yönde. Alkol ve Motor bir arada olmaz. Buluşmalarda içki yasağı hiç olmaz. Özgürlük için motoru felsefe haline getirmiş insanlara yasakçı dayatmacı bir davranış hiç hiç olmaz. Ama ne olur biliyormusunuz dostlar ??
Buluşma fotoğraflarında elimizde biralar rakılar olmadan fotoğraf çektirmek , alkol içeren fotoğrafları yayınlamamak olur. Böylece bu siteyi ziyaret eden , sizleri örnek alan genç motor delilerine iyi örnek olunur.
Sadece kendş fikirlerim. Katılıp katılmamakta özgürsünüz. _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız