Tarih: 13.07.2006 - 11:43 Mesaj konusu:
Bende gidicem ordayım bi sorun problem vb bi engel çıkmaz ise.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Komutandan izin aldım gibi....Ordayım...(Komutanımla beraber inşallah) _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Sertaç da goy goyuna girecek sanırım draglara....Bu hafta sonu draglar zevkli olcak sertaç girerse ünal abi orada olur..Beşir abi orda olacak valla güzel gececek gibi.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 14.07.2006 - 09:04 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
Sertaç da goy goyuna girecek sanırım draglara....Bu hafta sonu draglar zevkli olcak sertaç girerse ünal abi orada olur..Beşir abi orda olacak valla güzel gececek gibi....
evet ıshak harıl harıl sertaç motoru hazırlıyor tabı bende yardımcı usta olarak yardım ediyorum çorbada benimde tuzum olsun taktikler veriyorum yarış için yani kısacası sertaç hazır yarışa yakında ünalı hazırlayacağım yarışlara unutmuşdur diye oda eskı drag şampiyonudur biliyorsun aslında bendee gireecemde meydanı gençlere bıraktım o yüzden girmiyorum yoksa piyasada kupa kalmaz girersem
Tarih: 14.07.2006 - 12:04 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ben 22 sinde başlıyor diye biliyodurm.
16 sında olduğundan eminsiniz değil mi?
Ya arkadaşlar kimse bişe okumadan direk yazıyo.
Bişey sordum yukarıda bakın.
Ben geçen hafta hazerfendeydim. Oradaki görevlilerden bu ayın 22'sinde Avrupa drag şampiyonası olduğunu duydum eminmisiniz ayın 16'sında olduğundan.
YASQ,
Arkadaşım kesinlik kazanmışki buraya topic acılmış demek hiç aklına geliyor mu?.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız