Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 16.07.2006 hazerfen draglarına gidiyoruz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

16.07.2006 hazerfen draglarına gidiyoruz...

16.07.2006 hazerfen draglarına gidiyoruz...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.07.2006 - 11:17    Mesaj konusu: 16.07.2006 hazerfen draglarına gidiyoruz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bu hafta pazar günü draglara hazerfen'e gidiyoruz toplu olarak...

Tarih: 16.07.2006 pazar
Saat: 10.00 hareket..

Buluşma yeri: E-6 baglanti yolu mahmutbey gişeleri...

Herkese uygun hızda 100km sabıt hızda gıdılecektır(basmak isteyen uzar gerir grup sürücünü bozmadan tabi)....

Herkesi bekliyoruz hadi md toplu olarak katılalım Draglara
...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.07.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 22 sinde başlıyor diye biliyodurm.
16 sında olduğundan eminsiniz değil mi? Şok oldum
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 13.07.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gidicem ordayım bi sorun problem vb bi engel çıkmaz ise..
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 13.07.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Komutandan izin aldım gibi....Ordayım...(Komutanımla beraber inşallah)

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.07.2006 - 07:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yokum ya, siz gezin bakalım, gelince sorarım hesabını size ^2 ^321
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 14.07.2006 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geliyorum!.. görüşürüz minikcim
Pikaçu Alper de gelecek bildiğim kadarıyla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2006 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geliyorum.....

daha erken buluşup bebekte kahvaltı yapalım....malum orda yiyecek yer yok...
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.07.2006 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastsamuray, telleşiriz yavrum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eh bende gelıyım barı bu kadar ısrara dayanamıcam mezar çok ısrar etti Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.07.2006 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, zaten yazmasanda gelecegını bılıyordum ben israr etmıştır dıyorsa agbımız etmişizdir.. Çok gülüyorum
Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.07.2006 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sertaç da goy goyuna girecek sanırım draglara....Bu hafta sonu draglar zevkli olcak sertaç girerse ünal abi orada olur..Beşir abi orda olacak valla güzel gececek gibi....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
Sertaç da goy goyuna girecek sanırım draglara....Bu hafta sonu draglar zevkli olcak sertaç girerse ünal abi orada olur..Beşir abi orda olacak valla güzel gececek gibi....

evet ıshak harıl harıl sertaç motoru hazırlıyor tabı bende yardımcı usta olarak yardım ediyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum çorbada benimde tuzum olsun taktikler veriyorum yarış için yani kısacası sertaç hazır yarışa yakında ünalı hazırlayacağım yarışlara unutmuşdur diye oda eskı drag şampiyonudur biliyorsun aslında bendee gireecemde meydanı gençlere bıraktım o yüzden girmiyorum yoksa piyasada kupa kalmaz girersem Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.07.2006 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben 22 sinde başlıyor diye biliyodurm.
16 sında olduğundan eminsiniz değil mi?

Ya arkadaşlar kimse bişe okumadan direk yazıyo.
Bişey sordum yukarıda bakın.
Ben geçen hafta hazerfendeydim. Oradaki görevlilerden bu ayın 22'sinde Avrupa drag şampiyonası olduğunu duydum eminmisiniz ayın 16'sında olduğundan.
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.07.2006 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YASQ,
Arkadaşım kesinlik kazanmışki buraya topic acılmış demek hiç aklına geliyor mu?....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 14.07.2006 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TMF Takvimidir!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal