tamam dandık olabılrı ama honda beat alcaktım adam 2,800 + plaka masrafı falan bırdunya para istedi taksıtle dahada yukarı cıktı para 3,200 felan oldu bende 100 cc lık motora 3000 vercek kadar kek degılım yıne çekik gözlülerden aldım marka değişikliği oldu yanlız plaka ıle beraber 2,400 e aldım (motorcu tanıdık) aslında 2,600 oluru salcano markası parca sorunu olması halınde motorcunun kafasına motoru fırlatma garantisi aldım ^1 ^1
Tarih: 13.07.2006 - 13:02 Mesaj konusu:
geçen forumda dediğim motor bu değilmi_
hayırlı olsun lastiklerin yere her daim düz bassın. _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Tarih: 13.07.2006 - 13:13 Mesaj konusu:
Alıntı:
markası parca sorunu olması halınde motorcunun kafasına motoru fırlatma garantisi aldım
İşte tam garanti diye ben buna derim... Helal olsun, güle güle kullan arkadaşım... Ayrıca şaka maka iyi motor almışsın. Salcano, motor üretimi için çok büyük bir fabrika yatırımı arifesinde... Bisiklet konusunda zaten kendini ispatlamış bir markaydı. Güzel günlerde kullan... _________________
hayırlı olsun gayet sık ve gösterişli duruyor..bence iyi bi garanti almıssın
bence gercekten daha iyi bi secim _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Hayırlı olsun arkadaşım.Kazasız belasız binersin İnşallah.Parça sorunun olmaz gibi geliyor , asya as 150 t1 in aynısı , zannedersem motoruda aynıdır.Baktın birinde parça yok sende oteki markaya gidersin
ne japonu yahuu halıs mulis hakiki çinlidir kendisi guzel motor on tarafta bı tıtreşim vardı eyvah dedim baktım lastık havası cok fazlaymış indirdim sorun yok scoter cok rahat bişimiş yaa bacaklarıma ruzgarda gelmiyo sudan gecınce ıslanma tehlıkesı yok :3 :3 süper neden daha once almadım dedım kendıme _________________ 250 R HYOSUNG
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız