Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte sıfır scoterım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte sıfır scoterım

işte sıfır scoterım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 12:54    Mesaj konusu: işte sıfır scoterım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam dandık olabılrı ama honda beat alcaktım adam 2,800 + plaka masrafı falan bırdunya para istedi taksıtle dahada yukarı cıktı para 3,200 felan oldu bende 100 cc lık motora 3000 vercek kadar kek degılım yıne çekik gözlülerden aldım marka değişikliği oldu yanlız plaka ıle beraber 2,400 e aldım (motorcu tanıdık) aslında 2,600 oluru salcano markası parca sorunu olması halınde motorcunun kafasına motoru fırlatma garantisi aldım ^1 ^1 Çok gülüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen forumda dediğim motor bu değilmi_
hayırlı olsun lastiklerin yere her daim düz bassın. Dil çıkarıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cnkrr
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullan....
Başa dön
cnkrr Çevrimdışı cnkrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii günlerde kullan,çok şık görünüyor..
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasa almaya gıttık oda sıyahını aldı işallah memnun kalırız Gülümsüyorum Gülümsüyorum :3
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

markası parca sorunu olması halınde motorcunun kafasına motoru fırlatma garantisi aldım

İşte tam garanti diye ben buna derim... Helal olsun, güle güle kullan arkadaşım... Ayrıca şaka maka iyi motor almışsın. Salcano, motor üretimi için çok büyük bir fabrika yatırımı arifesinde... Bisiklet konusunda zaten kendini ispatlamış bir markaydı. Güzel günlerde kullan... Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gayet sık ve gösterişli duruyor..bence iyi bi garanti almıssın Çok gülüyorum
bence gercekten daha iyi bi secim Dil çıkarıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deskator
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun arkadaşım.Kazasız belasız binersin İnşallah.Parça sorunun olmaz gibi geliyor , asya as 150 t1 in aynısı , zannedersem motoruda aynıdır.Baktın birinde parça yok sende oteki markaya gidersin Gülümsüyorum
Başa dön
deskator Çevrimdışı deskator Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.07.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun. salcano hakkında bilgi alabilirmiyiz. japon malı sanırım ama nedir nasıldır paylaşırsan sevinirim.
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı seyyah_izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne japonu yahuu halıs mulis hakiki çinlidir kendisi guzel motor on tarafta bı tıtreşim vardı eyvah dedim baktım lastık havası cok fazlaymış indirdim sorun yok scoter cok rahat bişimiş yaa bacaklarıma ruzgarda gelmiyo sudan gecınce ıslanma tehlıkesı yok :3 :3 Çok gülüyorum süper neden daha once almadım dedım kendıme
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 13.07.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun dostum kazasız belasız inşallah Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 13.07.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin hayırlı olsun dostum Gülümsüyorum
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 13.07.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Güzel motor bu paraya bu konfor başka motorda yok ...

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun arkadaslar Dil çıkarıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum duygulandım bak şimdi ^1
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel motosiklet bende düşünüyorum bunlardan bi tane almayı Dil çıkarıyorum hayırlı uğurlu olsun

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal