Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 150 km ile giden mobiletler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

150 km ile giden mobiletler

150 km ile giden mobiletler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:05    Mesaj konusu: 150 km ile giden mobiletler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şaka gibi... Geçen hafta kanalın birinde haberde "Gaziantepli motorsiklet tutkunları" diye bir haber izlemiştim. Adamlar peugeot ve mobilet markalı 50 cc lik motorlarına, halk dilinde "düzmelerine" atlayıp yarışıyorlar. Bunu çeken kameraman arabayla 150 km ile takip ediyordu. Bundan 6 sene öncesine kadar bende de peugeot 103, 50cc lik motor vardı. Ve bu haber bana hiç inandırıcı gelmemişti. Taki iki gün evvel ybr ile 90 ile giderken yanımda bu motorlardan bir tanesi en az 130 la geçene kadar Şok oldum . Bende arkadan bastım belki yakalarım diye ama ne mümkün benim km 110 çıktı adam iyice uzaklaştı Ağlıyorum . Nedir bu işin sırrı. ? Dikkat edin 50cclik bir mobilete 250 cc lik motorunuzu geçtirmeyin. Gülerler sonra. :P
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 13.07.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

glardoni silindir pollini klape 21 21 ve 23 23 karbratör dahasını bir ara sayarım izmirde karşıyaka şemiklerde motorcu meço var onun motoruna 155 gördü diyorlar ama ne zamandır bu makinalardan yapılmıyor veya o yapmıyor
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.07.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim adam heryerini değştiriyo karbiratör.klape.set ne var ne yok değiştiriyo ondan snra makina 160 görüyo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 13.07.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki adet silindir koyuyor yan yana gerısını sen dusun ? Şok oldum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zikacu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlginç benim eski 100cc lik scooterım 80 yapsa seviniyorum.Neleri değiştiriyorlar ki kaça patlıyo bu değişimler?
Başa dön
zikacu Çevrimdışı zikacu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 13.07.2006 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zikacu, ben ce hiç uğraşam deymez oluk gibi benzin yiyorlar ve motorlar kendini çabuk yiyor
special_27
Üye
Üye

Nereden: g/antep

MesajTarih: 13.07.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bahsettiğiniz yer burası GAZİANTEP/NİZİP otoban yapım aşamasında yarışanlar eş dost belo, arkadaşımında dediği gibi o motorlara binilmez 1-benzin sorunu 2-trafik anında enseler şehir içinde 3-normal yolda gidemicek kadr yere yakınlar vs daha nicesi... otobona bile götürürken çogunu aaraba arkasında götürüyorlar herkes kendi çapında yarısıyor 50 ytl sine vs vs büyük oynayanda war motoruna yarısanlarda..ama resmen ölümle oyun.. :nono:
Başa dön
special_27 Çevrimdışı special_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cryptonR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: turgutlu

MesajTarih: 13.07.2006 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum senın 50cc dedıgın motorlar ıle oynayıp110cc felan yappıyorlar dusun artık ellerıne senın ybr yı ver ondan sonra gor bak senın motorada 200 yaptırırlarr Çok gülüyorum Çok gülüyorum :P :P
Başa dön
cryptonR Çevrimdışı cryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 13.07.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imkan meselesi bi yerde.Bizim gibi işi gücü olan,yaşama dair bişeyler yapma çabası olan kişilerin bi mobilette aylarını ayırcak zamanı, oluk gibi akıtacak parası yok.Ama isteyen yapar,sürerken de o riski göze alır
mobilette
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 13.07.2006 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorda en büyük isteğim bi yarış motoru ama yarış motorunu alsam bile günün birinde mobylettemle 130-140 görmeden gitmem bu diyardan Dil çıkarıyorum

yeri gelmişken bikaç örnek koyayım internetten bulmuştum

zikacu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben zaten 100cc lik güzelim hondamın orasını burasını değiştirip millete kendimi rezil rüsva etmem.Zaten scooterıma kuma getirdim 1 ay önce cbf500 performans açısından beni bir hayli tatmin ediyor ancak,ben hakikaten merak ediyorum neleri değişiyorda bu kadar güç farkı oluyor sonuçta scooter bu.Ne kadar geliştirilebilirki.
Başa dön
zikacu Çevrimdışı zikacu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ellerıne senın ybr yı ver ondan sonra gor bak senın motorada 200 yaptırırlarr

Ustanın birtanesi Karburatörde oynama yapalım, Hava filitresini değiştirelim, Ön dişliyide küçülttükmü motorun 140 yapar demişti ama yakıt durumun nerdeyse ikiye katlanır diyince ^2 göze alamadım. :chu:
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.07.2006 - 04:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende mondial 125agk mle 110 la giderken yanımdan mobilet geçti ben şoke oldum kaldım Bravo Bravo
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kskliarno
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 06:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende aynısı vardı komple değiştirilmedik parçası kalmamıştı izmir meydan yolunda yarışlarda baya bi takıldım o yıllarda 120-130 lara rahatlıkla çıkabiliyorduk benim motoruda şemiklerden bayrak yapardı geçı şimdi iki ayaklı motor satışına başlamış ama Gülümsüyorum. gerçekten pejoyla o hızlara çıkmak şuan kullandığım yebereden çok daha zevkliydi sürekliliği tartışılaz ama ybrnin
Başa dön
kskliarno Çevrimdışı kskliarno Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
haksai
Üye
Üye

Nereden: MERSYN

MesajTarih: 14.07.2006 - 07:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar önce silindir ve karteli büyütüyorlar sonra beygirlik denilen büyük karbüratör,ince kayış ve kasnak,tekere 15 cm çapında puf dişli,memeleri de sonuna kadar açıyorlar al sana 160..ama hiç bi mantığı yok motor benzini sömürüyor ve de trafikte sesten dolayı işin çok zor....
Başa dön
haksai Çevrimdışı haksai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal