Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Disk mi kampana mı..?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Disk mi kampana mı..?

Disk mi kampana mı..?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 17:42    Mesaj konusu: Disk mi kampana mı..? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu aralar tarlaya girmek için karar verdim bir çinli alıcam
200 lük olmasını istiyorum.
Arka frenleri disk mi olsun kampanamı sebeplerinide yazarsanız teşekkürler
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mclarty
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 13.07.2006 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence super 52 all. Dil çıkarıyorum tarla için tek geçerim Alkışlıyorum
Başa dön
mclarty Çevrimdışı mclarty Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 13.07.2006 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahtapotusdeniz, alma be paranı çöpe atman onun yerine ikinci el bir enduro al yamaha xt 350 falan
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2006 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu alcagna hıyar tohumu al tarlaya ek,prim yaparsın sona bitane KTM alırsın ^1 ^1
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 14.07.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ne diosun sen bırak çin i min i ya düzgün bişey alsana abim bak piyasaya biraz daha para eklersin sen o paranın üstüne ii motor alırsın kullanırsında motordan zevk alırsın
Başa dön
baro Çevrimdışı baro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 14.07.2006 - 06:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahtapotusdeniz,

Disk olsun... Tarlaya gireceğine göre su geçişi de yapacak ve çamurda da kullanacaksın Kampana frenler derin su ve çamur geçişlerinden sonra içine su alır, ıslanır ve kuruyana kadar tutmaz ...Kuruma süreleri de disk frenlere oranla oldukça uzundur .

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***

En son WHISKEY tarafından 14.07.2006 - 07:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.07.2006 - 06:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kardeşim sen en iyisi disk fren al Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GeCeGeN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne çinlisi!tarlada altında dağılır kalır çinliler senin!sen birde ona heybe filan takarsın!bana kalırsa bir tane rus malı al!ama illada küçük hacimli alcam dersen yamaha xt125'ler isteğini karşılayacak bir motor!

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tabi yamaha xt zaten dısk frenlı yazma ihtiyacı duymadım!
Başa dön
GeCeGeN Çevrimdışı GeCeGeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 14.07.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahtapotusdeniz, denizin derinliklerinden çıkıp kıyılara gidecem, orada yüzen insanları yakalayıp dibe çekecem falan deseydin belki anlardım da... Çok gülüyorum Tarlaya neden gidiyorsun? İşte orasını anlamadım! Yani amaç ne? Üzüm toplamak mı; bağcıyı dövmek mi? :hıım

Demem şu ki, tarlada motosiklet kullanma amacını yazarsan belki disk mi yoksa kampana mı olayına açıklık getire biliriz! Hatta kabak falan toplarım diyorsan, sepetli motosikleti de önere biliriz...
İki fren sisteminin de yerine göre avantajlı ve faydalı yönleri mutlaka vardır. Dil çıkarıyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakiglr demiş ki:
onu alcagna hıyar tohumu al tarlaya ek,prim yaparsın sona bitane KTM alırsın ^1 ^1

:P :P :P :P Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

252525

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarlaya giricem derken ben köyde yaşıyorum. tabi deniz de bizden 2 km uzakta eskiden ahtapottum 1 yaşındaki oğlum doğduktan sonra ahtapotus deniz oldum Çok gülüyorum

yani asfalttan sıkıldım dağ bayır toprak yollardan gideyim biraz insanların fazlaca gezmedikleri yerlerde dolanayım istiyorum. Dolanırken sebze meyve görürsem isteyen arkadaşlarada toplarım. Çok gülüyorum

Frenleri sormama sebebim ise 200 lük çinlilerin teknik özellikleri hemen hemen aynı tek fark arka disk veya kampana olması fiyatlarıda çok yakın o açıdan hangisi diye sordum.
herkeze teşekkür ederim
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her zaman her şartta DİSK... Teknolojiden şaşma... Herşey gözünün önünde olsun... Göz kırpıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

onu alcagna hıyar tohumu al tarlaya ek,prim yaparsın sona bitane KTM alırsın

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
celaha Çevrimdışı celaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
outzone
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Harbiye

MesajTarih: 14.07.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki disk fren kampana frenler Çokdaha kısa srede lastiği kilitlerler.
ayrıca=>
Disk frenler suları kampana tipi frenlere göre daha kolay savurduğundan ıslak şartlarda daha iyi bir performans gösterirler. Ama bu sudan etkilenmedikeri anlamına gelmemelidir. Eğer bir su birikintisine hızla girip vede fren yapmaya kalkarsanız, ilk birkaç saniye frenleriniz çalışmayabilir! Disk frenler daha iyi hava soğutması sağladıklarından performansları daha iyidir. Bazı disklerde ise performansı dahada arttırmak için hava kanalları da vardır. Dil çıkarıyorum
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 20.11.2006 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kross al hocam ucuzlardan koyun kuzuda atarsın önüne ohhh
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal