Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım çok üzgünüm...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım çok üzgünüm...

kaza yaptım çok üzgünüm...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Deli125cc
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 03.10.2004 - 09:52    Mesaj konusu: kaza yaptım çok üzgünüm... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LÜTFEN ANLATTIGIM OLAYI GÖZÜNÜZDE CANLANDIRIN

sabah işe gitmek için evden 7,30 ayrıldım. montumu eldivenlerimi hatta belligimi bile taktım. Dil çıkarıyorum
evin garajına indim. kapının kilidini açtım. çil çil olan ybr125 ligimi gördüm. :P
günaydın dedim(çünki onu canımdan çok seviyordum.)anahtarı takıp kontagı çevirdim cigleyi çoktim iki sefer gazı pompaladım. ve marj'a bastim. Bismillah
mTrum tıkır tıkır çalıştı hoşuma gitti ısınması için 2 dakka kadar bekledim elimi egzozdan çıkan sıcaklıga kadar bekledim. motorum ısındı raftan kaskımı aldım motoru dışarıya kadar çıkardım kapıları kilitledikten sonra gazı motorumu yormadan yavaş yavaş açtım. sabah oldugu için trafik fazla yoktu bursayı bilenler yalova yolunu iyi bilirler. buttim iş merkezine dogru ilerledim. yol 3 şeritli. ama buttim iş merkezine dogru saga dönüş verildigi için yol 4 şerit oluyor. bende buttime girmek için en sağ şerite kendimi attım. 2 şerittte ise yolcu taşıyan minübüslerden var. kırmızı ışıklar yandıgı içinde 2 şeritte duruyor haliyle başka arabalarda duruyor. normalde yolcu indirmeleri yasak oldugu halle 2 şeritte iken yolcu indirmeye kalkan minibüsçü müşlerisine inin talimatını verince müşterilerde kapıyı açtı. kapıyı açmasıyla benim 70,75 km hızla kapıya çarpmam bir oldu.kapıya çarptıgım gibi yerdeyim. Ağlıyorum
yerde baya bi yuvarlandıktan sonra kalktım. kaltım ama bacagım kırılmış gibi geldi sol elimle bacagıma elledim ve bacagım sanki kavun gibi olmuştu. kırıldı diyerek motoru kaldırdım. Ağlıyorum Ağlıyorum
ve minibüs şöförü inipte bana nedese begenirsiniz sen ne diye burdan geçiyorsun. saga dönüş şeridi her şekilde yeşil yani normal trafik hep kırmızı olsada dönüş şekli bize hep açık. bende korktugum için burası benim şeridim ve gidiş serbest dedim. hatta agladım utanmıyorum çünki çok ama çok korktum. ve canım çok acıdı. motorumu kaldırdım. üstüne oturarak marşa bastım 3 . seferde motor çalıştı. allaha şükür motorumla iş yerime kadar gidebildim. gittigimde iş yerindeki arkadaşlarıma durumu anlattım. ve beni zorla hastaneye götürdüler. iyikide gitmişim. kas ezilmesi oldugundan dolayı zor yuruyordum. allahtan kırık ve çıkık yoktu.

Burda bana neden trafik polislerini çagarmadınız diye sorabilirsiniz. çünki ehliyetim yok Ağlıyorum

canimdan sevdigim motorumda ise bir kaç çizikten başka hiç birşey olmamış. ve far çatlamiş. bunada şükür. burda anlatmak istedigim birşey var. motor işinde usta yoktur. motor içinde bir azda olsa şans vardır.

hiç beklemedigim bir yerden ne çıktı. ayrıca anladıgım birşey var ehliyetim olmadıgı için o acıyla ve korkuyla motoruma binip gittim. haklı oldugum halde suçlu olucaktım.

Lütfen ehliyetli ve güvenle yola çıkalım Saygılar. DELİ
Deli125cc Çevrimdışı Deli125cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2004 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Bir yerine bir şey olmadığına sevindim. Ama cümlelerinin arasında, "Artık ben de ehliyet almaya karar verdim." gibi bir söze rastlamadım.
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.10.2004 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke ehliyetsiz yola çıkmasaydın. bu durumda haklı olduğun halde kaçmak zorunda kalmazdın. neyse büyük geçmiş olsun
Başa dön
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Deli125cc
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 03.10.2004 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özür dilerim artık bende ehliyet almaya karar verdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
Deli125cc Çevrimdışı Deli125cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 03.10.2004 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun. Üzücü bir olay geçirmişsin. Bu gibi olaylar hep olacak bu karaktersiz ülkede. Çünkü alınan vergiler eğitime harcanacağına cebe iniyor. Eğitimsiz çok insan var ortalıkta. 70 milyonluk nüfusun 69 küsür milyonu eğitimsiz diyebilirim. Bu kişilerin akılsızlıklarını da biz çekiyoruz işte. Neyse tekrar geçmiş olsun.. Ağlıyorum
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 03.10.2004 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Geçmiş olsun. Bir yerine bir şey olmadığına sevindim. Ama cümlelerinin arasında, "Artık ben de ehliyet almaya karar verdim." gibi bir söze rastlamadım.

+1

Büyük geçmiş olsun Deli125cc. Allah korumuş, kaza sekli çok kötü sonuçlana bilecek çinsden Üzgünüm . Ehliıyetini al ve birdahi ki sefer hakkını savun Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2004 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun..
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 03.10.2004 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun...
en kısa zamanda ehliyetini almanı tavsiye ediyorum...
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tamergs
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 03.10.2004 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. ehliyetsiz motora binme bu sana ders olsun diyecem ama böyle kötü bişekilde ders almana gönlünde razı olmuyor.
neyse ehliyeti hemen git al.
Başa dön
tamergs Çevrimdışı tamergs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neo_77
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.10.2004 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cook gecmis olsun
Başa dön
neo_77 Çevrimdışı neo_77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2004 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda ^A2 ehliyetimi aldım^ adlı başlığını görürüz.Bide burda yazamıyorum ama yazını okuduğumda inan o tav olduğum dolmuışçulara bir kez daha ana avrt neyse.....
Başa dön
white_crow Çevrimdışı white_crow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 03.10.2004 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Geçmiş olsun......
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.10.2004 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun Deli125cc,

bence ehliyetini almadan motorunu o garajdan bir daha cikarma.İste bak görüyorsun insanin basina ne gelecegi belli olmuyor .Bir saniyelik mesele bunlar.Ehliyetsiz bir kaza yaptiginda % 100 haklida olsan haksiz duruma giriyorsun bunu unutma.Bu isin sonunda hapis cezasi bile var.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 04.10.2004 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun....

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
twister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.10.2004 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deli125cc, çok çok geçmiş olsun ehliyet konusuna bende katılıyorum.. :md:
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal