Tarih: 03.10.2004 - 09:52 Mesaj konusu: kaza yaptım çok üzgünüm...
LÜTFEN ANLATTIGIM OLAYI GÖZÜNÜZDE CANLANDIRIN
sabah işe gitmek için evden 7,30 ayrıldım. montumu eldivenlerimi hatta belligimi bile taktım.
evin garajına indim. kapının kilidini açtım. çil çil olan ybr125 ligimi gördüm. :P
günaydın dedim(çünki onu canımdan çok seviyordum.)anahtarı takıp kontagı çevirdim cigleyi çoktim iki sefer gazı pompaladım. ve marj'a bastim. Bismillah
mTrum tıkır tıkır çalıştı hoşuma gitti ısınması için 2 dakka kadar bekledim elimi egzozdan çıkan sıcaklıga kadar bekledim. motorum ısındı raftan kaskımı aldım motoru dışarıya kadar çıkardım kapıları kilitledikten sonra gazı motorumu yormadan yavaş yavaş açtım. sabah oldugu için trafik fazla yoktu bursayı bilenler yalova yolunu iyi bilirler. buttim iş merkezine dogru ilerledim. yol 3 şeritli. ama buttim iş merkezine dogru saga dönüş verildigi için yol 4 şerit oluyor. bende buttime girmek için en sağ şerite kendimi attım. 2 şerittte ise yolcu taşıyan minübüslerden var. kırmızı ışıklar yandıgı içinde 2 şeritte duruyor haliyle başka arabalarda duruyor. normalde yolcu indirmeleri yasak oldugu halle 2 şeritte iken yolcu indirmeye kalkan minibüsçü müşlerisine inin talimatını verince müşterilerde kapıyı açtı. kapıyı açmasıyla benim 70,75 km hızla kapıya çarpmam bir oldu.kapıya çarptıgım gibi yerdeyim.
yerde baya bi yuvarlandıktan sonra kalktım. kaltım ama bacagım kırılmış gibi geldi sol elimle bacagıma elledim ve bacagım sanki kavun gibi olmuştu. kırıldı diyerek motoru kaldırdım.
ve minibüs şöförü inipte bana nedese begenirsiniz sen ne diye burdan geçiyorsun. saga dönüş şeridi her şekilde yeşil yani normal trafik hep kırmızı olsada dönüş şekli bize hep açık. bende korktugum için burası benim şeridim ve gidiş serbest dedim. hatta agladım utanmıyorum çünki çok ama çok korktum. ve canım çok acıdı. motorumu kaldırdım. üstüne oturarak marşa bastım 3 . seferde motor çalıştı. allaha şükür motorumla iş yerime kadar gidebildim. gittigimde iş yerindeki arkadaşlarıma durumu anlattım. ve beni zorla hastaneye götürdüler. iyikide gitmişim. kas ezilmesi oldugundan dolayı zor yuruyordum. allahtan kırık ve çıkık yoktu.
Burda bana neden trafik polislerini çagarmadınız diye sorabilirsiniz. çünki ehliyetim yok
canimdan sevdigim motorumda ise bir kaç çizikten başka hiç birşey olmamış. ve far çatlamiş. bunada şükür. burda anlatmak istedigim birşey var. motor işinde usta yoktur. motor içinde bir azda olsa şans vardır.
hiç beklemedigim bir yerden ne çıktı. ayrıca anladıgım birşey var ehliyetim olmadıgı için o acıyla ve korkuyla motoruma binip gittim. haklı oldugum halde suçlu olucaktım.
Lütfen ehliyetli ve güvenle yola çıkalım Saygılar. DELİ _________________ Soru : Motor?
Cevap : Son Nokta.
Tarih: 03.10.2004 - 11:27 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Bir yerine bir şey olmadığına sevindim. Ama cümlelerinin arasında, "Artık ben de ehliyet almaya karar verdim." gibi bir söze rastlamadım.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 03.10.2004 - 11:37 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun. Üzücü bir olay geçirmişsin. Bu gibi olaylar hep olacak bu karaktersiz ülkede. Çünkü alınan vergiler eğitime harcanacağına cebe iniyor. Eğitimsiz çok insan var ortalıkta. 70 milyonluk nüfusun 69 küsür milyonu eğitimsiz diyebilirim. Bu kişilerin akılsızlıklarını da biz çekiyoruz işte. Neyse tekrar geçmiş olsun.. _________________ R1 Hedef
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 03.10.2004 - 12:40 Mesaj konusu:
Alıntı:
Geçmiş olsun. Bir yerine bir şey olmadığına sevindim. Ama cümlelerinin arasında, "Artık ben de ehliyet almaya karar verdim." gibi bir söze rastlamadım.
+1
Büyük geçmiş olsun Deli125cc. Allah korumuş, kaza sekli çok kötü sonuçlana bilecek çinsden . Ehliıyetini al ve birdahi ki sefer hakkını savun _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
geçmiş olsun. ehliyetsiz motora binme bu sana ders olsun diyecem ama böyle kötü bişekilde ders almana gönlünde razı olmuyor.
neyse ehliyeti hemen git al.
geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda ^A2 ehliyetimi aldım^ adlı başlığını görürüz.Bide burda yazamıyorum ama yazını okuduğumda inan o tav olduğum dolmuışçulara bir kez daha ana avrt neyse.....
Tarih: 04.10.2004 - 08:25 Mesaj konusu:
gecmis olsun Deli125cc,
bence ehliyetini almadan motorunu o garajdan bir daha cikarma.İste bak görüyorsun insanin basina ne gelecegi belli olmuyor .Bir saniyelik mesele bunlar.Ehliyetsiz bir kaza yaptiginda % 100 haklida olsan haksiz duruma giriyorsun bunu unutma.Bu isin sonunda hapis cezasi bile var. _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız