Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9 Temmuz körfez fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9 Temmuz körfez fotoğrafları
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2006 - 20:24    Mesaj konusu: 9 Temmuz körfez fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu yarışı kazanan bu fotolar olmu Dil çıkarıyorum süperrrr Alkışlıyorum
Başa dön
bora_41 Çevrimdışı bora_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 14.07.2006 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel resimler arkadasim sagolasin paylastigin icin insan kendini bi nebze de oLsa orada hissedior

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.07.2006 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğraflar DarkBlue dan olursa tabiki güzel olucaktır o fotoğraf makinesi ile..Fotoğrafların altında ibrahim gündoğdu göremedim ( umarım soyadı doğru yazmışımdır )
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için sağol;kaza sonucu ne oldu acaba merak ettim?
CockyAngel
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili darkblue, eline saglık, cok guzel ve profesyonelce olmuş...cok tesekkur ederiz...bu resimleri, zamnın olur ise, www.teamx-racing.com, takımımızın resmi internet sayfasındaki forum bolumunede ekleyebilirsen adın altında seviniriz...sevgilerle

Team X Racing Türkiye
Tolga Hadimoğlu (angel 66)
Berk Gündaş (mr. little 99)
Başa dön
CockyAngel Çevrimdışı CockyAngel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 14.07.2006 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık, tesekkurler..................
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alone_man
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa\antalya

MesajTarih: 14.07.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline gözüne sağlık harika olmuş fotolar
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 14.07.2006 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolasın kardesim ellerine sağlık yarısı sanki gercekten izlenmiş kadar olduk
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2006 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berque demiş ki:
fotoğraflar DarkBlue dan olursa tabiki güzel olucaktır o fotoğraf makinesi ile..Fotoğrafların altında ibrahim gündoğdu göremedim ( umarım soyadı doğru yazmışımdır )

Bu güzel yorumun için teşekkürler Berque ,evet soyadımı doğru yazmışsın.
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 15.07.2006 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten süper fotoğraflar ellerine sağlık....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.07.2006 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enfes kareler Dil çıkarıyorum ,ağzımın suları aktı valla Alkışlıyorum ,emeğine sağlık dostum Dil çıkarıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2006 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CockyAngel demiş ki:
sevgili darkblue, eline saglık, cok guzel ve profesyonelce olmuş...cok tesekkur ederiz...bu resimleri, zamnın olur ise, www.teamx-racing.com, takımımızın resmi internet sayfasındaki forum bolumunede ekleyebilirsen adın altında seviniriz...sevgilerle

Team X Racing Türkiye
Tolga Hadimoğlu (angel 66)
Berk Gündaş (mr. little 99)

Sevgili dostum önce almış olduğun birincilik için seni kutlarım,gönül isterdiki o kazada hiç olmasa ama ne yazıkki oldu işte bu da bu işin cilvesi neyseki sayfada çok fazla bir hasar olmadığını yazmışsın Berk Gündaş'ada buradan bir kere daha geçmiş olsun diyorum ve yakında sizin sayfanızada bir sürü fotoğraf koyacağımı buradan haber veriyorum.Görüşmek dileğiyle.

Son Mesajdan 89 saat 21 dakika sonra eklendi:

Bunlarda diğer fotoğraflar,iyi seyirler. Dil çıkarıyorum

Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
delizi
Üye
Üye

Nereden: Loughborough

MesajTarih: 19.07.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.
ibrahim abi, cektigin fotograflara hayranlikla baktim. hepsi amator ruhla ama profesyonel bilincle cekilmis kareler. sanirim bu sporun icinde olman fotograflari nereden nasil cekecegini bilmene cok katki sagliyor. e ama artik seni de pistlerde gormek isteriz.
her ne kadar racing'ci olmasam da zor is racing. yarisan tum arkadaslari -kursuye cikan, cikmayan- tebrik ediyorum. turkiye'de bu sporun gelisimi daha cok sponsor ve daha cok imkan ile olacak. (murat'in tabiri ile para var imkan var)
bu arada dedim ya uzun zaman oldu diye. ben de sitemi guncelledim. su anda serverde sorun oldugundan guncellenmis dosyalari TSI 2200 gibi yukleyecegim.

saglicakla
ozhan u.
www.ozhanu.com
www.ortadoguturu.com
Başa dön
delizi Çevrimdışı delizi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 19.07.2006 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark blue ellerine sağlık ama elinde hiç o açıdan çekilmiş 125ler yokmu varsa eklersençok memnun olurum Alkışlıyorum
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.50 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal