Tarih: 14.07.2006 - 21:21 Mesaj konusu:
Guzel resimler arkadasim sagolasin paylastigin icin insan kendini bi nebze de oLsa orada hissedior _________________ Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
fotoğraflar DarkBlue dan olursa tabiki güzel olucaktır o fotoğraf makinesi ile..Fotoğrafların altında ibrahim gündoğdu göremedim ( umarım soyadı doğru yazmışımdır )
Tarih: 14.07.2006 - 21:27 Mesaj konusu:
paylaşımın için sağol;kaza sonucu ne oldu acaba merak ettim? _________________ motosiklet şeytan değil! manyak işidir. ancak;şeytan insanın içindedir beraber olmak istediği sürece.
sevgili darkblue, eline saglık, cok guzel ve profesyonelce olmuş...cok tesekkur ederiz...bu resimleri, zamnın olur ise, www.teamx-racing.com, takımımızın resmi internet sayfasındaki forum bolumunede ekleyebilirsen adın altında seviniriz...sevgilerle
Team X Racing Türkiye
Tolga Hadimoğlu (angel 66)
Berk Gündaş (mr. little 99)
Tarih: 15.07.2006 - 00:18 Mesaj konusu:
Berque demiş ki:
fotoğraflar DarkBlue dan olursa tabiki güzel olucaktır o fotoğraf makinesi ile..Fotoğrafların altında ibrahim gündoğdu göremedim ( umarım soyadı doğru yazmışımdır )
Bu güzel yorumun için teşekkürler Berque ,evet soyadımı doğru yazmışsın. _________________ Honda Ynnova 125
Honda CBF 250
Honda Transalp 650
Suzuki Hayabusa 1300
Tarih: 18.07.2006 - 18:04 Mesaj konusu:
CockyAngel demiş ki:
sevgili darkblue, eline saglık, cok guzel ve profesyonelce olmuş...cok tesekkur ederiz...bu resimleri, zamnın olur ise, www.teamx-racing.com, takımımızın resmi internet sayfasındaki forum bolumunede ekleyebilirsen adın altında seviniriz...sevgilerle
Team X Racing Türkiye
Tolga Hadimoğlu (angel 66)
Berk Gündaş (mr. little 99)
Sevgili dostum önce almış olduğun birincilik için seni kutlarım,gönül isterdiki o kazada hiç olmasa ama ne yazıkki oldu işte bu da bu işin cilvesi neyseki sayfada çok fazla bir hasar olmadığını yazmışsın Berk Gündaş'ada buradan bir kere daha geçmiş olsun diyorum ve yakında sizin sayfanızada bir sürü fotoğraf koyacağımı buradan haber veriyorum.Görüşmek dileğiyle.
Tarih: 19.07.2006 - 12:05 Mesaj konusu:
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.
ibrahim abi, cektigin fotograflara hayranlikla baktim. hepsi amator ruhla ama profesyonel bilincle cekilmis kareler. sanirim bu sporun icinde olman fotograflari nereden nasil cekecegini bilmene cok katki sagliyor. e ama artik seni de pistlerde gormek isteriz.
her ne kadar racing'ci olmasam da zor is racing. yarisan tum arkadaslari -kursuye cikan, cikmayan- tebrik ediyorum. turkiye'de bu sporun gelisimi daha cok sponsor ve daha cok imkan ile olacak. (murat'in tabiri ile para var imkan var)
bu arada dedim ya uzun zaman oldu diye. ben de sitemi guncelledim. su anda serverde sorun oldugundan guncellenmis dosyalari TSI 2200 gibi yukleyecegim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız