Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTOGAMA BERGAMA MOTOSİKLET ŞENLİK'İ (03-06 AĞUSTOS)Resimlİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTOGAMA BERGAMA MOTOSİKLET ŞENLİK'İ (03-06 AĞUSTOS)Resimlİ

MOTOGAMA BERGAMA MOTOSİKLET ŞENLİK'İ (03-06 AĞUSTOS)Resimlİ
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

MOTOGAMA'ya Katılıcak Mısınız? (03 06 Ağustos)
Tarih bana uymuyor çok yoğunum.
45%
 45%  [ 23 ]
Ne olursa olsun oradayım.
45%
 45%  [ 23 ]
Geçen yıl memnun değildim fakat bu yıl iyi olucağına eminim tabii ki de geliyorum.
9%
 9%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 51

Yazar
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 15.07.2006 - 00:46    Mesaj konusu: MOTOGAMA BERGAMA MOTOSİKLET ŞENLİK'İ (03-06 AĞUSTOS)Resimlİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son yıllarda ülkemizde hızla yaygınlaşan motosiklet sevgisi ve tutkusu
yurdun birçok yerinde yapılan şenlik ve festivallerle motosiklet severleri bir araya getiriyor.Bu kapsamda 03-06 Ağustos 2006 tarihleri arasında Bergama Kozak Yaylası'nda Bergama Motosiklet Kulubü tarafından MOTOGAMA BERGAMA MOTOSİKLET ŞENLİK'i
düzenliyor.Başta Bergama Kaymakamlığı,Bergama Belediyesi,Bergama Ticaret odası ve çeşitli firmaların katkı ve sponsorluklarıyla gerçekleşecek olan şenlikte asıl amaç tüm yurt çapındaki iki teker sevdalılarının danışma,kaynaşma,dayanışma ve birlikte iyi vakit geçirmelerini planlanıyor.Bu amaçla gerçekleştirilecek olan Bergama Motosiklet Şenlik'inde yer alan aktiviteler ise;

Motorlu ve motorsuz kamp alanları,

Organize biçimde doğa,tarih ve deniz gezileri,

Çeşitli yarışmalar,

Konserler ve süpriz sanatçılar,

Dev mangal partileri,

Slayt ve projeksiyon gösterileri,

Eğitim seminerleri,ve 24h yol yardım,

Şenlik ateşi,

Süpriz hediyeler,

ve Moto show gösterileri

Gibi etkinlikleri ile Bergama Motosiklet spor kulubü tarafından düzenlenen
MOTOGAMA BERGAMA MOTOSİKLET ŞENLİK'ine bütün iki teker sevdalısı herkesi davet ediyoruz....

Unutmayın tüm iki teker sevdalılarını 03 - 06 Ağustos'ta MOTOGAMA Bergama Motosiklet Şenlik'ine bekliyoruz...

Saygılarımla....

NOT: Bize emeği geçen değerli gazetecimiz Deniz DOĞAN hanıma da teşekkürler....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nazsu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 15.07.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bergama Motosiklet şenliği hiç kaçarmı. Medya'nın başının belası oldum benden kurtuluşu yok. O zaten gazeteci kimliği ile o gün orada zannediyorsam. Yine Basın aracın da bana da kızımada yer varsa. YAŞADIK. Alkışlıyorum :3 Çok gülüyorum
Başa dön
nazsu Çevrimdışı nazsu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.07.2006 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öğrendiğim kadarıyla bergamalı arkadaşlar,bergama ticaret odası,bergama motorsiklet klubü bir araya gelip bu işe girişmişler.yer olarak geçen yılki festival alanından daha güzel bir yer seçilmiş.etkinlikde süpriz sanatçılar,akşamları davul zurna dansöz ve bergamalı olması sebebi ile hüsnü şenlendirici,yarışmalar olacak.en güzeli ise herkesin çadırının yanına motorunu çekebilmesi ve mangalını yakabilmesi Gülümsüyorum bundan daha iyi ne olabilirki.çadır önünde yak mangalını motorunu seyrede seyrede ye iç misler gibi.

hal böyle oluncada gitmek farz oldu kanımca.

h.nart
vn800
kırkağaç/manisa
Başa dön
narth Çevrimdışı narth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 15.07.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geliyorummmmmmmmmm Alkışlıyorum :P ^1 ^2 ^2 :3 :hıım ^4 ^321 :chu:
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yukselishonda
Üye
Üye

Nereden: salihli

MesajTarih: 15.07.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel bir etkinlik olacak arkadaşlar
Başa dön
yukselishonda Çevrimdışı yukselishonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gel Başımın belası NAZSU bebeğinide al gel yerimiz var. Ama o bebeğini benden uzak tut. Geçen sefer ne oldu biliyorsun. Senin yaramaz kız saçımı başımı yoldu. Aman ha Çok gülüyorum :nono:
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erbatur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 15.07.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://img155.imageshack.us/img155/4294/14052006007il2.jpg
gelecek arkadaşlara bu güzel manzaraların hepsini göstereceğiz. saygılarımla......
erbatur Çevrimdışı erbatur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zeta35
Üye
Üye

Nereden: bergama

MesajTarih: 15.07.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTOR ŞENLİGİMİZE KATILACAK TÜM MOTORSİKLET TUTKUNLARINI EN İYİ ŞEKİLDE AGIRLAMAYA CALIŞACAGIZ.BU ŞENLİGİ KİMSENİN KAÇIRMAMASINI DİLİYORUM.
Başa dön
zeta35 Çevrimdışı zeta35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.07.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soma grubu olarak hepimiz ordayız we orda olacağız Dil çıkarıyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lockanam
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 15.07.2006 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm motorseverleri bekliyoruz.Sizleri ağırlamak için elimizden geleni yapacağız
Başa dön
lockanam Çevrimdışı lockanam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardelen_22
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.07.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo çok güzel bir yer mutlaka ordayız.... harika bir doğa parçası çam kokusu deniz tarih daha ne olsun.......
Başa dön
kardelen_22 Çevrimdışı kardelen_22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.07.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSX_R_1000, Çok güzel bir organizasyon ve doğa ile iç içe bir şenlik olacak.. Tabiki oradayız.. Dil çıkarıyorum

MEDYA, ben bakarım orada yaramaz kızımıza.. Bende geleceğim nasip ise.. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 16.07.2006 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, biz de sizleri ağırlamaktan gurur duyarız sayın abicim gelin de mangalları yakalım pöfür pöfür ohhh Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Saygılarımla.... Dil çıkarıyorum
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 17.07.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar aliağadaki drag tan snr bende ordayım ınsallah o zamana kadar verırler artık a2 lerımızı Gülümsüyorum md tsortlerini nasıl bulabiliris:)
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 17.07.2006 - 06:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her şey çok güzel olaçak görünüyor

gelip görmekten başka çaremiz yok,

nasipse ben oradayım.
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal