Son yıllarda ülkemizde hızla yaygınlaşan motosiklet sevgisi ve tutkusu
yurdun birçok yerinde yapılan şenlik ve festivallerle motosiklet severleri bir araya getiriyor.Bu kapsamda 03-06 Ağustos 2006 tarihleri arasında Bergama Kozak Yaylası'nda Bergama Motosiklet Kulubü tarafından MOTOGAMA BERGAMA MOTOSİKLET ŞENLİK'i
düzenliyor.Başta Bergama Kaymakamlığı,Bergama Belediyesi,Bergama Ticaret odası ve çeşitli firmaların katkı ve sponsorluklarıyla gerçekleşecek olan şenlikte asıl amaç tüm yurt çapındaki iki teker sevdalılarının danışma,kaynaşma,dayanışma ve birlikte iyi vakit geçirmelerini planlanıyor.Bu amaçla gerçekleştirilecek olan Bergama Motosiklet Şenlik'inde yer alan aktiviteler ise;
Motorlu ve motorsuz kamp alanları,
Organize biçimde doğa,tarih ve deniz gezileri,
Çeşitli yarışmalar,
Konserler ve süpriz sanatçılar,
Dev mangal partileri,
Slayt ve projeksiyon gösterileri,
Eğitim seminerleri,ve 24h yol yardım,
Şenlik ateşi,
Süpriz hediyeler,
ve Moto show gösterileri
Gibi etkinlikleri ile Bergama Motosiklet spor kulubü tarafından düzenlenen
MOTOGAMA BERGAMA MOTOSİKLET ŞENLİK'ine bütün iki teker sevdalısı herkesi davet ediyoruz....
Unutmayın tüm iki teker sevdalılarını 03 - 06 Ağustos'ta MOTOGAMA Bergama Motosiklet Şenlik'ine bekliyoruz...
Saygılarımla....
NOT: Bize emeği geçen değerli gazetecimiz Deniz DOĞAN hanıma da teşekkürler.... _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
Bergama Motosiklet şenliği hiç kaçarmı. Medya'nın başının belası oldum benden kurtuluşu yok. O zaten gazeteci kimliği ile o gün orada zannediyorsam. Yine Basın aracın da bana da kızımada yer varsa. YAŞADIK. :3
öğrendiğim kadarıyla bergamalı arkadaşlar,bergama ticaret odası,bergama motorsiklet klubü bir araya gelip bu işe girişmişler.yer olarak geçen yılki festival alanından daha güzel bir yer seçilmiş.etkinlikde süpriz sanatçılar,akşamları davul zurna dansöz ve bergamalı olması sebebi ile hüsnü şenlendirici,yarışmalar olacak.en güzeli ise herkesin çadırının yanına motorunu çekebilmesi ve mangalını yakabilmesi bundan daha iyi ne olabilirki.çadır önünde yak mangalını motorunu seyrede seyrede ye iç misler gibi.
Gel Başımın belası NAZSU bebeğinide al gel yerimiz var. Ama o bebeğini benden uzak tut. Geçen sefer ne oldu biliyorsun. Senin yaramaz kız saçımı başımı yoldu. Aman ha :nono:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız