Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoglu Türkiye seninle gurur duyuyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoglu Türkiye seninle gurur duyuyor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 03.10.2004 - 12:52    Mesaj konusu: Kenan Sofuoglu Türkiye seninle gurur duyuyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan yarista 3. oldu Dil çıkarıyorum böylece Avrupa Suüerstock sampiyonasinda da siralamada 3. oldu Dil çıkarıyorum

tebrikler bütün Türkiye senden gurur duyuyor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Ilk senesinde bu güne kadar kimse Avrupa sampiyonluguna gelip kafaya oynayamamistir :!: ama Kenan bunu basardi Çok gülüyorum

Burda hayatinda karsilasmadigi zorluklarla karsilasti ama bunlari büyük ustalikla basardi hic ve hic mücadeleyi birakmadi vede sonunda basardi
bundan böyle Kenan'i kimse tutamaz :!: Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2004 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sevindim doğrusu. Kenan'a tebrikler.
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
probiker
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.10.2004 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şampiyona koşturacağım diye sezon sonunda motorunu satıp yedek parça paralarını ödedi adam sadece şapka çıkarılır bu adama Dil çıkarıyorum
Başa dön
probiker Çevrimdışı probiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 03.10.2004 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:TÜRK: seninle gurur duyuyoruz Kenan! :TÜRK:
İnşallah hep böyle başarılı olur Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.10.2004 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gururlandım. kenan'a teşekkürler ve tebrikler Dil çıkarıyorum
Başa dön
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.10.2004 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan'a tebrikler Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
:alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CHE_GUEVARA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 04.10.2004 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo bravo bravo
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 04.10.2004 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem bir şey bu süpeeer.Kenan tekrar tekrar tebrik ederiz. Süpersin süper
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 04.10.2004 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun Kenan'a Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Cok sevindim Çok gülüyorum
Ve insallah Kenan bizi böyle basarilarla herzaman sevindirir Dil çıkarıyorum

jeoprapal demiş ki:
bunları takip edebileceğimiz bir web sayfası varmı Gülümsüyorum cehaletimi basğışlayın

ne cehaleti, asil sormamak ayiptir Gülümsüyorum
http://www.yamaha-racing.de/
SuperStock-EM'den takip edebilirsin!

selamlar
Başa dön
BeYgiR Çevrimdışı BeYgiR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 05.10.2004 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle başarılar hepimizi hem yüreklendiryor hem de gururlandırıyor.Hep böyle güzel haberleri vermeniz dileğiyle Kenan'ı kucaklıyorum.
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 07.10.2004 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan'ın kürsüdeki fotoğrafları ..Müge gönderdi bende buraya ekliyorum Göz kırpıyorum

En son Rabbit tarafından 07.10.2004 - 12:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 07.10.2004 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışı seyrettim Kenan çok rahattı...
Tebrikler Kenan Dil çıkarıyorum
muge
Yardımsever Motorcu
Yardımsever Motorcu

MesajTarih: 07.10.2004 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar Kenan'ı yarışırken seyretmek muhteşemdi. Hele podyumda Türk bayrağını dalgalandırması bizi çok gururlandırdı. Şunu söylemek isterim ki Avrupa'da inanılmaz motosikletçi var. İzleyicilerin motosikletlerini gördüğümde dehşete düştüm. Binler, yüzbinler değil, milyonlarcaydı. Abartmıyorum. Kenan'a takımı da çok değer veriyor. Yarışta da team manageri, kendini riske atma dediği için güle oynaya 3. oldu.
Federasyonumuz çok yeni olmasına rağmen, Kenan'ın başarısını Türkiye'de duyurmak istedi ve yanımızda oldukça kalabalık basın gurubunu götürdük. Buna rağmen Türkiye'nin motosiklet sporuna verdiği önemi görüyorsunuz. Ulusal basının bazıları konuyla biraz ilgilendi. Onlar için futbol, basketbol, atletizim ve otomobil sporları daha ilginç. İşte o yüzden de bizim Ülkemizde milyonlarca motosikleti birarada görme hayalimize epey var. Dolayısıyla birbirimize çok iyi kenetlenmemiz ve sesimizi duyurmamız gerekiyor. Istanbul'a indiğimizde basın oradaydı. Ancak motosikletli arkadaşlarımızdan Kemal Merkit, Kutlu Torunlar ve Kenan'ın Adapazarı'ndan gelen 6-7 arkadaşı dışında kimse yoktu. Bu da çok üzücü. Artık basına serzenişte bulunmayacağım. Çünkü bu kadar önemli bir olayda, hazır fırsat varken kendimizi gösteremedik. Internet üzerinde motosikletçiler olarak oldukça faaliz. Ama kendimizi diğer alanlarda da faal tutmamız gerekiyor. Umuyorum 9 Ekim'deki Motosikletleri farkedin hareketi kalabalık olur. Yine umuyorum 10 Ekim'de Motokros yarışında FIM komisyonuna kendimizi gösterebiliriz. Eğer başarırsak önümüzdeki yıl Avrupa Motokros Şampiyonasının bir ayağı Ülkemizde yapılacak. Ayrıca 2005 sezonu F1 pistinde yapılmak üzere Avrupa S.Stok yarışı için yedek Ülke olarak müracat ettik.
Aksilik olmaz ise 23-24 Ekim Izmir yarış pistindeki organizasyonda Süper Moto yarışında Kenan'ı izleme fırsatımız olacak. Bütün motosikletçileri birarada görmek istiyoruz.
Daha nice başarılara, :dans:
Müge Polatkan Kılavuz
Başa dön
muge Çevrimdışı muge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
servetenler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?anakkale biga erdek bandyrma

MesajTarih: 07.10.2004 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehhhh artık bir isim ezberimizde olucak sağolasın kenan bize diğer isimleri aklımızdan bir senede sildin
Başa dön
servetenler Çevrimdışı servetenler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sepulfun
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.10.2004 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ŞAMPİYON SAKARYAAAAAAAAAA :md: Üzgünüm Öfkeliyim Dil çıkarıyorum Şok oldum :P
Başa dön
sepulfun Çevrimdışı sepulfun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal