Kenan yarista 3. oldu böylece Avrupa Suüerstock sampiyonasinda da siralamada 3. oldu
tebrikler bütün Türkiye senden gurur duyuyor
Ilk senesinde bu güne kadar kimse Avrupa sampiyonluguna gelip kafaya oynayamamistir :!: ama Kenan bunu basardi
Burda hayatinda karsilasmadigi zorluklarla karsilasti ama bunlari büyük ustalikla basardi hic ve hic mücadeleyi birakmadi vede sonunda basardi
bundan böyle Kenan'i kimse tutamaz :!: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Muhteşem bir şey bu süpeeer.Kenan tekrar tekrar tebrik ederiz. Süpersin süper _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Böyle başarılar hepimizi hem yüreklendiryor hem de gururlandırıyor.Hep böyle güzel haberleri vermeniz dileğiyle Kenan'ı kucaklıyorum. _________________ Gelin tany? olalym,
Y?i kolay kylalym.
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.
Kenan'ın kürsüdeki fotoğrafları ..Müge gönderdi bende buraya ekliyorum
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 07.10.2004 - 12:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arkadaslar Kenan'ı yarışırken seyretmek muhteşemdi. Hele podyumda Türk bayrağını dalgalandırması bizi çok gururlandırdı. Şunu söylemek isterim ki Avrupa'da inanılmaz motosikletçi var. İzleyicilerin motosikletlerini gördüğümde dehşete düştüm. Binler, yüzbinler değil, milyonlarcaydı. Abartmıyorum. Kenan'a takımı da çok değer veriyor. Yarışta da team manageri, kendini riske atma dediği için güle oynaya 3. oldu.
Federasyonumuz çok yeni olmasına rağmen, Kenan'ın başarısını Türkiye'de duyurmak istedi ve yanımızda oldukça kalabalık basın gurubunu götürdük. Buna rağmen Türkiye'nin motosiklet sporuna verdiği önemi görüyorsunuz. Ulusal basının bazıları konuyla biraz ilgilendi. Onlar için futbol, basketbol, atletizim ve otomobil sporları daha ilginç. İşte o yüzden de bizim Ülkemizde milyonlarca motosikleti birarada görme hayalimize epey var. Dolayısıyla birbirimize çok iyi kenetlenmemiz ve sesimizi duyurmamız gerekiyor. Istanbul'a indiğimizde basın oradaydı. Ancak motosikletli arkadaşlarımızdan Kemal Merkit, Kutlu Torunlar ve Kenan'ın Adapazarı'ndan gelen 6-7 arkadaşı dışında kimse yoktu. Bu da çok üzücü. Artık basına serzenişte bulunmayacağım. Çünkü bu kadar önemli bir olayda, hazır fırsat varken kendimizi gösteremedik. Internet üzerinde motosikletçiler olarak oldukça faaliz. Ama kendimizi diğer alanlarda da faal tutmamız gerekiyor. Umuyorum 9 Ekim'deki Motosikletleri farkedin hareketi kalabalık olur. Yine umuyorum 10 Ekim'de Motokros yarışında FIM komisyonuna kendimizi gösterebiliriz. Eğer başarırsak önümüzdeki yıl Avrupa Motokros Şampiyonasının bir ayağı Ülkemizde yapılacak. Ayrıca 2005 sezonu F1 pistinde yapılmak üzere Avrupa S.Stok yarışı için yedek Ülke olarak müracat ettik.
Aksilik olmaz ise 23-24 Ekim Izmir yarış pistindeki organizasyonda Süper Moto yarışında Kenan'ı izleme fırsatımız olacak. Bütün motosikletçileri birarada görmek istiyoruz.
Daha nice başarılara, :dans:
Müge Polatkan Kılavuz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız