Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni motorum hayırlı olsun tebrik kabul edilir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni motorum hayırlı olsun tebrik kabul edilir
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Yeni motorum hayırlı olsun tebrik kabul edilir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok alçaksın dediğinizi duyar gibi oldum ama kusura bakmayın bu sevincimi siz dostlarımla paylaşmak istedim 98 model r1 imi satıp 05 model 1000rr repsol aldım tabi borç harç sağdan soldan toplayarak ama neyse buraları sizi pek ilgilendirmiyo yavaş yavaş öderiz galiba Şok oldum foto şimdilik yok koyucam muhakkak şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Başa dön
sheker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
krmjabreel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2006 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin.darısı bizim başımıza inşallah.
Başa dön
krmjabreel Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.07.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotosuz olurmu hiç ya :hıım :hıım :hıım güle güle kullan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.07.2006 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun ;kazasız günlerde
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 16.07.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheker, Hayırlı olsun güzel bi karar olmuş RR..
sheker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2006 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

foto nasıl yollayabilirim yardım edermisiniz
Başa dön
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler,alkışlar, ıslıklar ve de tezahüratlar hepsi senin için... Hatta binlerce nazar boncukları, maaşallahlı boncuklar, muskalar vs. vs. Allah kaza bela vermesin amin amin... Güle güle kullan... Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum :3
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motorun hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip eylesin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
xciting Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 16.07.2006 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Tebrikler,alkışlar, ıslıklar ve de tezahüratlar hepsi senin için... Hatta binlerce nazar boncukları, maaşallahlı boncuklar, muskalar vs. vs. Allah kaza bela vermesin amin amin... Güle güle kullan

Bravo Bravo
kenankose
Üye
Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 16.07.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun .bende mototaldan geçen hafta fazer 6oo aldım 2004 ama babamla papaza olduk.şimdi motor mototalda satılık bekliyor.arada aprilia atlanticden de olduk
.onuda satmış bulundum.tam ortada kaldım...
Başa dön
kenankose Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sheker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2006 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

fotolar biraz büyük oldu ama kusura bakmayın kenankose abi senin durum için üzüldüm ne diyim ben sevinirken senin üzülmen bana biraz dokundu açıkcası tebrikler için teşekkürler herkese Çok gülüyorum
Başa dön
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.07.2006 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...çok hoş bir motor Dil çıkarıyorum
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyah_izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun yakışmış gerçekten Dil çıkarıyorum
Başa dön
seyyah_izmir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 16.07.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motorun hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip eylesin
devil_19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.07.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye