Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - En zevkli motor Kullanımı - Video-

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

En zevkli motor Kullanımı - Video-

En zevkli motor Kullanımı - Video-
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.07.2006 - 17:14    Mesaj konusu: En zevkli motor Kullanımı - Video- Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.dailymotion.com/relevance/search/supermoto/video/312819
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2006 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu cros binmek çok zevkli bea bizimle paylaştığın için teşekkürler Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 17.07.2006 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler. Bunlar ufak tekerlekli kroslar. Viraj canavarı diyorlar. Ama hala akıl sır erdiremedim o çapta bir tekerle nasıl o dönüşler limit yapılır. Bizde Scooterdamı denesek acaba :P nede olsa onlarda ufak teker ^1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 17.07.2006 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol arkadaşım

honda TRANSALP
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 17.07.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum SAGOL DOSTUM COK GUZEL VIDEOLAR TESEKKUR EDERIZ Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2006 - 07:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UFak teker dediğin normal 17" jant tır. yani spor motorlardakiyle aynı sadece daha hafifler ve daha yüksekler böylece daha çok yatabiliryorlar ve viraj kabiliyetleri inanılmaz derecede yüksek
highlander637
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 18.07.2006 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir video idi eline emeğine sağlık bunlar superbike değilmi? :hıım Alkışlıyorum
Başa dön
highlander637 Çevrimdışı highlander637 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supermoto diye biliyorum ama... (aslında isim önemli diil bende istiyorum bitanee)
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 18.07.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

userneym demiş ki:
supermoto diye biliyorum ama... (aslında isim önemli diil bende istiyorum bitanee)

Dogru biliosun dostum o bir supermoto ve inanki hicbirşeyde yoktur zevki tamamen baska bişe ahhh xt660x'ım ahhh Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.07.2006 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whiskey75, +1 Gülümsüyorum üsülme sanada aliriz 1 tane hehe
Duca
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.07.2006 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xtx le olmaz o isler allah korusun asfalta yatarsin valla Çok gülüyorum
100-110 kg lik makine bunlar 70bg de gucleri var.
Arkadasim cok tesekkurler videolar icin kafami duvarlara vuruyorum su anda ktm lc4 640 sm almadigim icin yok titrer yok uzun yol gitmez ama hayat zevk bu ya Çok gülüyorum ayni yerde 8 tane daha super moto videosu var onlari da izleyin benden tavsiye Dil çıkarıyorum
Başa dön
Duca Çevrimdışı Duca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 20.07.2006 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

SAGOL DOSTUM COK GUZEL VIDEOLAR TESEKKUR EDERIZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 21.07.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya cok guzel saol da calan sarkinin ismini ya da soyleyenini bilen var mi??

Başa dön
SPEEDYDEVIL Çevrimdışı SPEEDYDEVIL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 21.07.2006 - 05:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol güzel video adamlar professionel ne denilebilriki yandan yandan dönüolar kaydıra kaydıra işleri zor walla bunların ama alışmışlardır Çok gülüyorum
Başa dön
baro Çevrimdışı baro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TuranogluEmre
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Sakarya Adapazary

MesajTarih: 21.07.2006 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım İçin Saol. Racing Motor Gibi Viraj önüyorlar İnsan Şaşıyor Yaff Çok gülüyorum
Başa dön
TuranogluEmre Çevrimdışı TuranogluEmre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal