Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! Pazar Günü Kuşadası Aquada Suları Çıldırtacağız!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! Pazar Günü Kuşadası Aquada Suları Çıldırtacağız!!!

İZMİR MD! Pazar Günü Kuşadası Aquada Suları Çıldırtacağız!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 18.07.2006 - 14:34    Mesaj konusu: İZMİR MD! Pazar Günü Kuşadası Aquada Suları Çıldırtacağız!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlarım;

Yaz geldi geçiyor ve MD olarak sulu gezilere yer vermemiz gerekir
diye düşünürken en çılgın suları AQUA FANTASY de bulacağımız aklımıza
geldi.

Yüzme havuzu,Kapalı,Açık,Yarı açık uzun su kaydırakları,Dalga Havuzu,
Kaykayla yada Botla kayma seçenekleri.

Acıktığımızda fastfood çeşitleri ile hizmetimizde olacak.

Giriş ücreti ile ilgili olarak toplu giriş indiriminden tüm üyelerimiz
faydalanabilecekler.Katılım adedimize göre indirim alacağımızdan
giriş ücreti o gün belli olacaktır.

Ogün hep birlikte çılgınlar gibi eğleneceğiz.Çok zorlu ve dik kaydıraklardan
kaymaya eminimki herkesin cesareti yetmeyecek.Cadı kazanında
dönmekten nerede olduğunu şaşıranlar olacak.

Hadi bakalım görelim bu sıcaklarda kimler bizimle birlikte hem serinleyip
hemde doyasıya eğlenmek ister ? ?

23/07/2006 Pazar Günü Saat 09:30 da Lozan meydanı Alsancak Atatürk Lisesi Kapısı önünde toplanıp 10:00 da tekerleri döndüreceğiz.

Eeee kimler geliyor bakalım ? ?

HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.07.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geliyorum tabiki... Dil çıkarıyorum Liste başındayım Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 18.07.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim belli omaz belki gelebeilirmmmm....

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ADALI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 18.07.2006 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e ben ADALI. şuan marmaristeyim ama hafta sonu bende Adada olmayı planlıyordum. arabaylamı motorlamı gelme konusunda kararsızdım. bakarsınız bende katılırım.
kuii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 18.07.2006 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Halilcim gelmeyi çok isterim fakat kime artçı olacagım bilmiyorum bakarsın Fatihçim motoru ayarlarsa ona artçı olurum herzamankli gibi biz bir takımız cumaya konuşuruz..... esen kal..... Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
SARACOGLU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geliyorum hatta sizi orada bekliyor olacagım Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ver co?kuyu ver co?kuyu...(lastyklere)

Başa dön
SARACOGLU Çevrimdışı SARACOGLU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 18.07.2006 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil Sevgili Dostum.. Bende gelmeyi çok isterdim fakat Aile toplantısı için DENİZLİ ye gitmem gerekiyor. Ama Size Şöyle Bir güzellik Yapabilirim. Çok Değerli Arkadaşım. Güzel Kardeşim Alper, Ayrıca Motordelisi Üyelerimizden repla; AQUAFANTASY'de yetkili şef dir. İsmi ALPER UYAR. Ben kendisine haber veriyorum şimdi telefonla ve sizi eminim en iyi şekilde ağırlar ve Mutlu olur. Dil çıkarıyorum Onda şuan HONDA VARADERO var orada görebilirsiniz belki motoru. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. ve resmini koyuyorum Dil çıkarıyorum Ortadaki Alper.

Alperin Babasıda Motorcudur bu arada Dil çıkarıyorum

İşte Alper Kardeşimin Yeni aldığı HONDA VARADERO ve Babası Yüksel Abi.. Yüksel Abimizde Eski motorculardandır bu arada Dil çıkarıyorum Görüşmek üzere Arkadaşlar. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 18.07.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelemeyeceğim beeeeeee keşke orada olabilse idik..
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 18.07.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaa biz niye boole gunesli sulu aktiviteler yapmıyoruz!! Ağlıyorum
BEN IZMIR E TASINIYORUM!!!! :3
zeta35
Üye
Üye

Nereden: bergama

MesajTarih: 18.07.2006 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir MD, biz ( bergama motor spor kulübü) olara bu etkinliginize katılacagız.
Başa dön
zeta35 Çevrimdışı zeta35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 18.07.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Valla Halilcim gelmeyi çok isterim fakat kime artçı olacagım bilmiyorum bakarsın Fatihçim motoru ayarlarsa ona artçı olurum herzamankli gibi biz bir takımız cumaya konuşuruz..... esen kal

Mustafacım benim motorun benzin deposu üzeri boş oraya alırım seni istersen Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Alıntı:

Halil Sevgili Dostum.. Bende gelmeyi çok isterdim fakat Aile toplantısı için DENİZLİ ye gitmem gerekiyor. Ama Size Şöyle Bir güzellik Yapabilirim. Çok Değerli Arkadaşım. Güzel Kardeşim Alper, Ayrıca Motordelisi Üyelerimizden repla; AQUAFANTASY'de yetkili şef dir. İsmi ALPER UYAR. Ben kendisine haber veriyorum şimdi telefonla ve sizi eminim en iyi şekilde ağırlar ve Mutlu olur. Onda şuan HONDA VARADERO var orada görebilirsiniz belki motoru. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. ve resmini koyuyorum Ortadaki Alper.

Muratcım sen gelseydinde biz çok daha pahalıya girseydik yada kimse
ilgilenmeseydi razı olurduk.
Ama madem gelme şansın yok yapacak birşeyde yok tabi.
Gidince Alper beyi bulup selamını söleriz o da elinden geleni yaparsa
çok mutlu oluruz tabi.Teşekkürler dostum Dil çıkarıyorum

Alıntı:

Yaa biz niye boole gunesli sulu aktiviteler yapmıyoruz!!
BEN IZMIR E TASINIYORUM!!!!

Deryacım biz çok sulu insanlarızdır da ondan yapıyoruz böle sulu geziler Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ben herzaman söylüyorum gelin kardeşim hepiniz İzmire kurtarın kendinizi Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Alıntı:

izmir MD, biz ( bergama motor spor kulübü) olara bu etkinliginize katılacagız

Bekleriz efenim Dil çıkarıyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 19.07.2006 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahah!!.. Aqualand?!.... eheheü.. bendeniz eşimi Ayvalığa göndermiş ve bekar kalmış bir seyyahkedi olarak;
o gün,
o saat,
o dakika,
ve de o an... orda olacağımdır.. Çok gülüyorum
Bu arada hayatımda ilk defa da aqua-fantasy yapmış olacağım.. Gülümsüyorum Ben denizin mavi derinliklerinde şnorkelle balık avlamaya alışkın biriyim.. Suyun içinde kaydırak yapmak, debelenmek, ona buna su fışkırtma hallerine girmek ne derece bana uyar bilemiyorum? :3 Belkide yakışır? Bilinmez bunlar? Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Halilim RR'ım? ben kaydıraktan kayarken yolumda olmamaya gayret et derim? başkada birşey demem yaani.. Çok gülüyorum Alkışlıyorum
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 19.07.2006 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

e ben ADALI. şuan marmaristeyim ama hafta sonu bende Adada olmayı planlıyordum. arabaylamı motorlamı gelme konusunda kararsızdım. bakarsınız bende katılırım.

olum sen askerden geldinde yazmaya başladın ha hayırsız adam.

bizde üç kişi olarak orada olacağız...

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 19.07.2006 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Valla bu kadar tempoya dayanırmı bu bünye bilemiyorum..Aqua bende fantezi olarak kalmıştır hep..çocuk havuzundan öteye gidemedim hiç birzaman Üzgünüm Bakalım gelebilirim/z de gelmeyebilirim/z de..Psikolojime bağlı.. :P

"Amirim Şişmanlar geldi
Amirim şişmanlar su şakas yapıyor
Amirim havuzlarda su kalmadı
Amirim kaçın şişmanlar kaydırakda"
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.07.2006 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nereye gidiyoruz, Nasıl eğleneceğiz biraz görelim mi Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Çocuklarımız ve Benim için Çok gülüyorum

Hızlı Geçler için Dil çıkarıyorum

Aile Salonumuz Dil çıkarıyorum

Gelmeyenler çok şey kaçıracak.. Üzgünüm
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal