Tarih: 19.07.2006 - 11:57 Mesaj konusu:
kanuniyede kısaca çinli desek iyi olurmuş bizde türk malı sanıuoduk tamamiyle arkadaş geçenlerde bitane windy125 satın aldı ama motor taş gibi parçalarıda çok ucuzz...
kanuni çin motorudur ve çindern gelen motorların en pahalısıdırFRTML, bu taş gibi lafını 1000 km den sonra yedek parçası yok yandık feryatları alıcaktır artı olarak daha arkadaşının motoru garantide galiba _________________ elverengin@gmail.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.07.2006 - 12:27 Mesaj konusu:
çinden gelmeyen ne kaldı ki...??yakında çinliler gelmesse iyi tr ye baktılar bu memlekette potansiyel war geliwerirler walla..bence çin malından uzak durmalı..her türlü saçma sorun çıkıyor.1 fazla werin kalite markalar alın bence..uzun wadede aynı paraya gelecek nasılsa..çine taktığınız we yaptığınız masraflardan dolayı
yok canım ben 6000 de sattım ama tıtrıyo dıye sattım hıç sorun cıkarmadı sallamayın lutfen o kadarda dandık degıl bunlar 1000 km ben ayda cıkartıyorum onu _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Jul 07, 2006 Mesajlar: 158 Nereden: Sakarya Adapazary
Tarih: 19.07.2006 - 17:34 Mesaj konusu:
Kanuni İlk Geldiğinde Tek Kelime İle BERBAT Bir Maldı...
Ama Şimdi Teknolojisini Geliştirdi Kanaatimce
Ve Şimdi Oldukça İyi Yerde...
(AMA SAKIN ÇİN MALI KALİTELİ DEDİM SANMAYIN!! HER ZAMAN JAPONU ÖNERİRİM)
Seyhan 250 C iyi çıktı küçük sorunlara rağmen... _________________ Gelecek bir hiç olunca varolmak olur mu?
Biz çöp varillerinin çiçekleriyiz.
Biz insan makinanyzyn zehiriyiz.
Biz gelece?iz !!!
BlackSabbath, arkadaşım almıştı rahmetliden kuşadasına kadar 3 appul 1 alternatör geldi sattı kurtuldu arada dalga geçerim 250 lilik kanuni varmı diye :P :P kanuni en adisi ve en kazıkçısıdır bana göre _________________ elverengin@gmail.com
ya bu adamlar gözlerinden şikayetçi genellikle neden genleriyle oynayıp bizim badem gözlerimizi kopyalamıyorlar
malum kopyalama genlerine işlemiştir artık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız