Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kanuni hakkında 1 soru..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kanuni hakkında 1 soru..

kanuni hakkında 1 soru..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FRTML
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2006 - 11:22    Mesaj konusu: kanuni hakkında 1 soru.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuninin motorunun çinden geldiğini duydum buna şanzuman ve diğer ekipmanlarda dahilmi arkadaşlar??
Başa dön
FRTML Çevrimdışı FRTML Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 19.07.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün parçaları dahil. Türkiyede birleştirmesi yapılıyor sadece bildiğim kadarıyla Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2006 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşeyi çinden geliyo kardeşim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 19.07.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün parcalar cinden geliyor sadece işçilik montaj kanuniden Dil çıkarıyorum
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FRTML
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuniyede kısaca çinli desek iyi olurmuş bizde türk malı sanıuoduk tamamiyle arkadaş geçenlerde bitane windy125 satın aldı ama motor taş gibi parçalarıda çok ucuzz...
Başa dön
FRTML Çevrimdışı FRTML Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 19.07.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni çin motorudur ve çindern gelen motorların en pahalısıdırFRTML, bu taş gibi lafını 1000 km den sonra yedek parçası yok yandık feryatları alıcaktır artı olarak daha arkadaşının motoru garantide galiba Dil çıkarıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çinden gelmeyen ne kaldı ki...??yakında çinliler gelmesse iyi tr ye baktılar bu memlekette potansiyel war geliwerirler walla..bence çin malından uzak durmalı..her türlü saçma sorun çıkıyor.1 fazla werin kalite markalar alın bence..uzun wadede aynı paraya gelecek nasılsa..çine taktığınız we yaptığınız masraflardan dolayı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 19.07.2006 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba dostuma katiliyorum!!!

Japon mali iyidir, baksaniza Cinler Hamburg Sehrini bile copyalamak istiyorlarmis!!! Sapik bunlar vallahi...

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 19.07.2006 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun bu sapıklara... Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2006 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok canım ben 6000 de sattım ama tıtrıyo dıye sattım hıç sorun cıkarmadı sallamayın lutfen o kadarda dandık degıl bunlar 1000 km ben ayda cıkartıyorum onu
diablo1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2006 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar valla bende tıger var devamlı ist izmr yapıyorum çin veya yerli çok memnunum..
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TuranogluEmre
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Sakarya Adapazary

MesajTarih: 19.07.2006 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanuni İlk Geldiğinde Tek Kelime İle BERBAT Bir Maldı...
Ama Şimdi Teknolojisini Geliştirdi Kanaatimce
Ve Şimdi Oldukça İyi Yerde...
(AMA SAKIN ÇİN MALI KALİTELİ DEDİM SANMAYIN!! HER ZAMAN JAPONU ÖNERİRİM)
Başa dön
TuranogluEmre Çevrimdışı TuranogluEmre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BlackSabbath
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seyhan 250 C iyi çıktı küçük sorunlara rağmen...
Biz gelece?iz !!!
Başa dön
BlackSabbath Çevrimdışı BlackSabbath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 28.07.2006 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BlackSabbath, arkadaşım almıştı rahmetliden kuşadasına kadar 3 appul 1 alternatör geldi sattı kurtuldu arada dalga geçerim 250 lilik kanuni varmı diye :P :P kanuni en adisi ve en kazıkçısıdır bana göre Öfkeliyim
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu adamlar gözlerinden şikayetçi genellikle neden genleriyle oynayıp bizim badem gözlerimizi kopyalamıyorlar
malum kopyalama genlerine işlemiştir artık
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal