Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Naked Motosikletlerle İlgili İzlenimleriniz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Naked Motosikletlerle İlgili İzlenimleriniz...

Naked Motosikletlerle İlgili İzlenimleriniz...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 20.07.2006 - 08:34    Mesaj konusu: Naked Motosikletlerle İlgili İzlenimleriniz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Size Naked (Çıplak-Çok Amaçlı) motosikletlerle ilgili bir kaç soru sormak istiyorum,fikirlerinizi öğrenmek adına...

Öncelikle bu tarz motosikletle uzun yol yapmak ne kadar komforlu olur?Yani grenajsız ve ön camsız olan bu modellerde rüzgar sürücüyü ne derece rahatsız eder?Yine bu anlamda Naked olupta sadece kafa grenajı ve küçük de olsa ön camı bulunan modellerle (Fazer yada er6 F gibi) tamamen grenajsız modeller (FZR 600,GSR 600 yada er6 n vs.) arasında rüzgar ve sürücü konforu açısından bariz farklar var mıdır?Bu tip motosikletlerle uzun yol (750 km. ve üstü) yapmak keyif midir,yoksa eziyete de dönüşebilir mi?Özellikle bu motosikletlerde uzun yol deneyimi olan arkadaşlardan rica ediyorum...

Bir diğer sorum da sizin beğenilerinizle ilgili.Yine yukarıda bahsettiğim motosikletlerden (yani tam Naked,grenajsız olanlarla yarı yada kafa grenajlı modellerden) hangisi göze daha hoş geliyor?Zevkler ve renkler tartışılmaz diyebilirsiniz ama ben sadece bu konudaki görüşlerinizi öğrenmek istedim...

Şimdiden fikirlerini ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler.

En son Bluenight tarafından 20.07.2006 - 09:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 20.07.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Naked motorla uzun yol yapmadım kardeş ama sormuşsun sizce hangisi daha estetik duruyor diye ?

Bence en estetik duranı yamaha fz1 gelin siz karar verin granajın neresi estetiklik katabilir bu makinaya ya Gülümsüyorum Bence bu makina granajsız daha güzel ve böyle kalmalı granajlı versiyonunuda gösteriyim gerçi renkler ve zevkler tartışılmaz ama ben bunu beğeniyorum Göz kırpıyorum

Granajsız versiyon Fz1

Granajlı versiyon Fazer1

Üye
Üye

Nereden: antalya/demre

MesajTarih: 20.07.2006 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende grenajsız modelleri daha çekici buluyorum.belki de az olduğu içindir.
Başa dön
yolcu07 Çevrimdışı yolcu07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 20.07.2006 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben race leri cok sewmeme ragmen grenajsız nakedlara hayranlgımı saklayamam Alkışlıyorum grenajsız numberone Dil çıkarıyorum
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 20.07.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su an cbf 500 kullanıyorum...zaten naked modeller oldum olası ilgimi çekmişti...

bu benim tarzım..rüzgarla boğuşmak hoşuma gidiyor...cam da istemedeim taktırmayı....seviyorum.

uzun ve bozuk yolda inanılmaz rahat bu kadarını beklemiyodum..bozuk satıhta dikkat şart tabii..

bi de cbf 500 tercih etmemin nedeni klasik görüntüsü..yuvarla ön far ve elektronik olmayan göstergeler...
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 20.07.2006 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde bu naked hoşuma gidiyor.

Başa dön
digiburak Çevrimdışı digiburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 20.07.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naked modeller son zamanlarda benım de hosuma gıtmeye basladı sankı böle atla markete gıt seklınde duruyolar Gülümsüyorum
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gti861
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2006 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah arkadaşlar bir de Moto Guzzi nin BREVA 750 ve 1100 cc leri ah ah
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 20.07.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gti861 Arkadaşım senin CBF 500 mavi mi?Dün Pendik tarafında TEM'den gelirken sol şeritten rüzgar gibi bir CBF 500 geçti.O sen miydin yoksa? Bravo Bravo Bravo
Başa dön
digiburak Çevrimdışı digiburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gti861
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2006 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok maalesef..benım ki kırmızı...

ama cidden bu motor biraz da sıkıstırırsan şimşek gibi gidiyo...neticede ss değil ama bi çok insanı şaşırtabilecek kadar iyi hızlanıp iyi manevra yapabiliyorsun...

inşallah her isteyen istediği motora kazasız belasız biner...(bende dahil...cbf 1000 çeldi aklımı ama alsam bile cbf 500 ü asla satmak istemem...)
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 20.07.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100-120 km süratin üzerinde özellikle rüzgarlı havalarda rüzgar rahatsız eder, yanlız görünüş açısından tam çıplak olanlar daha çekici geliyor bana, kafa grenajlısı yerine bunlardan alıp sonra küçük bir cam takmayı tercih ederdim görünüş açısından... spor motorda da bu süratlerde yatmadığın için rüzgara tabisin, fakat kafa grenajı ve cam rüzgarın göğüsün üst kısmına vurmasını sağlar, daha yüksek süratte biraz yatınca omuzlar ve kaska rüzgar vurur. naked motorda hem dik oturduğun için hemde rüzgar karın bölgesinden kaska kadar komple vurduğu için yatmayı gerektirmeyecek süratlerde uzun yolda yorucu olabilir, motoru kullanış şekline göre ve deneyip karar vermen lazım.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 20.07.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VvalentinoO, yolcu07, zeki04, gti861, digiburak, -spawn-, f--a, clayd, hepinize değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Fotoğraf gönderenlere ayrıca teşekkürler emekleri için,olaya görsellik kattınız çünkü...

f--a, er-6f konusunda haklısın ama yine de er-6n'den türemiş bir model yani temeli naked ve er-6n bence de daha kimlikli duruyor...

clayd görüşlerin için sağol.100-120 km/h üzerine çıkmazsak o kadar da yorucu olmayacağını anlayabiliriz sanırım yazdıklarınızdan...

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 20.07.2006 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Z1000 derim başka bişi demem.
Başa dön
CENKR1 Çevrimdışı CENKR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 20.07.2006 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim içinde naked 10 numara Dil çıkarıyorum size bi açıklama yapiim o zaman geçen ay istanbul parkta sürüş testleri yapıldı biliosunuzdur galiba honda yeni modellerini basına tanıttı bende orda görevliydim.altımda hornet 900 vardı ondan indim cbf 1000e bindim aralarındaki tek fark(yatmadan) hornette rüzgarı direk yiyosunuz ama cbf 1000 yatmadığınız takdirde sizi adeta tokatlıyor.tabi 200 ün üstündeki hızlarda
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AZZURRI
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: .:.:.:.ANKARA.:.:.:.

MesajTarih: 20.07.2006 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FZ 6 Fazer kullanıyorum ve yuksek suratlerde dahı fazla etkılenmıyorum azcık ıkı hanelılerın son noktası olan 99 kg yımde Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal