Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet Uzerine Ozlu Sozlu Deyisler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet Uzerine Ozlu Sozlu Deyisler

Motosiklet Uzerine Ozlu Sozlu Deyisler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Motosiklet Uzerine Ozlu Sozlu Deyisler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTOSİKLET ÜZERİNE ÖZLÜ, SÖZLÜ DEYİŞLER…

“Hız tehlikedir”, “Acele giden, ecele gider” gibi hafızalarımıza yerleşmiş deyişleri çok sık kullanırız. Konumuz motosiklet olduğundan
birçok dilde kullanılan bu özlü sözleri sizin için çevirdim. Sizde kendi bildiklerinizi ve sevdiklerinizi ekleyin okuyalim. İşte ifadelerimiz
yetersiz kaldığında sözlerimize anlam kazandıran deyişler;

• Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir.

• (Aynadaki uyarı) Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.

• Başının değeri ne ise, kaskının değeri de o kadar olsun.

• Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın. Amaç; dolu kaptaki şans bitene kadar, boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.

• Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan, muhtemelen yoktur!

• Gece yol yapma ki, gündoğumunda uyumayasın.

• Güçte kalabilmek için, beygir gücünde hata yapma.

• Herkesten hızlı sürmen, yalnız süreceğinin garantisidir.

• İyi bir sürücünün denge, doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması vardır. Aynı şekilde iyi bir sevgilininde…

• Yağmurda kullanmıyorsan, motosiklet kullanıyorum deme.

• Yeni sürücüler gidilecek yer seçer ve giderler, eski sürücüler yön seçer ve giderler.

• Bazen varılacak yere en çabuk gitmenin yolu mola vermektir.

• İnsanlar motosiklet gibidir, her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır.

• İyi gelişmiş refleksler, şanstan daha hızlıdır.

• Önsezilerini dikkate almayı öğren, bir gün hayatını kurtarabilir.

• Hiç bir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur.

• Yarının olmayacak gibi kullanırsan, yarının olmaz.

• Yaşlı sürücüler var. Sarhoş sürücülerde var. Fakat sarhoş, yaşlı sürücü yoktur.

• Önce en ucuz parçaları değiştir.

• Köpeklerin neden camdan dışarı başını çıkardığını ancak motosiklet kullanıcıları anlayabilir.

• Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme.

• Ruhunu değil, lastiğini yak.

• Kontrol edemediğin güç, güç değildir.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 20.07.2006 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başka bir siteden alıntı yapayım...

deponu full mesaneni boş tut...

www.yenigitar.com

En son jimmy_155 tarafından 20.07.2006 - 22:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
1300hayabusa86
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirda?/çorlu

MesajTarih: 20.07.2006 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özgür olmak için uçmaya , uçmak içinde , kanatlara gerek yoktur .
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 20.07.2006 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynadaki uyarı bana sürekli, aynada gördüklerin az sonra silindir gibi üzerinden geçebilir diyor. Ben de mecburi sağa çekiliyorum Çok gülüyorum

En son alptoker tarafından 20.07.2006 - 22:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.07.2006 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kontrol edemediğin güç, güç değildir

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 20.07.2006 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper yazılar ya msn için güzel oldu bunlar tşk ederim
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Rica ederim, sizlerde yok mue kleyecek baska ozdeyis?
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 20.07.2006 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel topic :!: Teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eskiya27
Üye
Üye

Nereden: Texas

MesajTarih: 20.07.2006 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

name, Babam şeytanın icadı oğlum bu der.Haksız da değil hani 1.vitesde 140 küsür gören bir makina :chu: yahu bunun daha kullanılacak 5 vitesi daha var :3 nasıl olacak bu iş anlatsana Şeytanın icadı değilde nedir peki haksızmı şimdi babam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
eskiya27 Çevrimdışı eskiya27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 20.07.2006 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu konulara pek ii değilimdir ama ii dinleyiciyimdir Çok gülüyorum müzik ve resim ve fotoğrafta oldugu gibi Üzgünüm Üzgünüm severim ama yapamam. Neyse gecenin bu saati saçmaladım Gülümsüyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.07.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskiya27, 1.viteste 140 ı yapanlar kısa zamanda motoru eline alırlar,
ayrıca 1.viteste 140 yapması 6. viteste 800 yapcak demek degildir..
Bu "Şaytan İcadı" yakıştırması genelde camia dışındaki insanlar tarafından kullanılır..
Tehlikeli oldugu dogrudur ama kontrol hep sizde,
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 21.07.2006 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜZEL YAW PAYLAŞIM İÇİN TEŞK....
Başa dön
baro Çevrimdışı baro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.07.2006 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir arkadasimin imza olarak kullandigi bir soz bu..

Virajdan cıkıp gazi actigimda, ruhumun geride kaldigini hissederim..

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 21.07.2006 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

name, Teşekkürler paylaşım icin Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.07.2006 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakketen güzel name sagol eline sağlık Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal