“Hız tehlikedir”, “Acele giden, ecele gider” gibi hafızalarımıza yerleşmiş deyişleri çok sık kullanırız. Konumuz motosiklet olduğundan
birçok dilde kullanılan bu özlü sözleri sizin için çevirdim. Sizde kendi bildiklerinizi ve sevdiklerinizi ekleyin okuyalim. İşte ifadelerimiz
yetersiz kaldığında sözlerimize anlam kazandıran deyişler;
• Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir.
• (Aynadaki uyarı) Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.
• Başının değeri ne ise, kaskının değeri de o kadar olsun.
• Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın. Amaç; dolu kaptaki şans bitene kadar, boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
• Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan, muhtemelen yoktur!
• Gece yol yapma ki, gündoğumunda uyumayasın.
• Güçte kalabilmek için, beygir gücünde hata yapma.
• Herkesten hızlı sürmen, yalnız süreceğinin garantisidir.
• İyi bir sürücünün denge, doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması vardır. Aynı şekilde iyi bir sevgilininde…
name, Babam şeytanın icadı oğlum bu der.Haksız da değil hani 1.vitesde 140 küsür gören bir makina :chu: yahu bunun daha kullanılacak 5 vitesi daha var :3 nasıl olacak bu iş anlatsana Şeytanın icadı değilde nedir peki haksızmı şimdi babam
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 20.07.2006 - 23:37 Mesaj konusu:
ben bu konulara pek ii değilimdir ama ii dinleyiciyimdir müzik ve resim ve fotoğrafta oldugu gibi severim ama yapamam. Neyse gecenin bu saati saçmaladım
Tarih: 21.07.2006 - 00:13 Mesaj konusu:
eskiya27, 1.viteste 140 ı yapanlar kısa zamanda motoru eline alırlar,
ayrıca 1.viteste 140 yapması 6. viteste 800 yapcak demek degildir..
Bu "Şaytan İcadı" yakıştırması genelde camia dışındaki insanlar tarafından kullanılır..
Tehlikeli oldugu dogrudur ama kontrol hep sizde, _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız