yarin ayvalik`a gitmek icin IDO`dan istanbul-bandirma vapuruna bilet sordum ama kalmamis yer. bir onerisi olan var mi? korfezi dolassam cok mu uzun olur? canakkale? nasil yapsam?
yahu koca vapurda tek motorluk bile yer yok mu yani?!?!?
Tarih: 21.07.2006 - 14:56 Mesaj konusu:
hd002e,
Yer kalmamış ise mecburen Pendik-Yalova hızlı feribotuna bakacaksın ancak %99.9 yer bulamayacaksın. Internetten bilet rezervasyonu yapabiliyorsun IDO'nun sitesinden, üstelik indirim uyguluyorlar.
Yine olmazsa tek şansın Eskihisar-Topçular klasik feribotu.
Denizden gitmeyeyim dersen İzmit ya da yers yöne Çanakkale üzerinden gidebilirsin lakin yol çok uzayacaktır.
Birazdan ben de Ayvalık'a tatile gidiyorum. Kendime ve sana iyi yolculuklar dilerim. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Ya ağustos başı bende ayvalığa yazlığa gidecem neresindesin ayvalığın?
Bizim yazlık artur sitesinin orada .. _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
hd002e, yok kardeşim sen gidebilirsin yer olmasa da. yedekten girilebiliyor. sen git gec en başa bekle orda, gezici bilet kesen birilerioluyor onlardan ayakta yolcu olarak alırısın bilet o anda, merak etme. ben bugüne kadar kapıdan dönmedim. Yarın bende öğleden sonra gideceğim erdeğe ancak yalova bursa üzerinden yol yapmayı düşünüyorum.
Pendik -Yalova yaparsan sanirim iyi olur. Canakkale ve Izmit opsiyonlari uzatir yolu. Selamlar _________________ Kasksiz , korumasiz asla motora binmeyin.
AS 150 T-1
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız