Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şu Makineleri Bi Karşılaştıralım.Ben Çıkamadım :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şu Makineleri Bi Karşılaştıralım.Ben Çıkamadım :(

Şu Makineleri Bi Karşılaştıralım.Ben Çıkamadım :(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:16    Mesaj konusu: Şu Makineleri Bi Karşılaştıralım.Ben Çıkamadım :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birbirlerinden uzak fakat aralarına bir seçim yapılması gerekiyor.kullanan hala kullanmakta olan yada yeterli bilgisi olan arkadaşlar ayrıntılı birşeyler yazarsa sevinirim.

Aşağıdaki motorların fiyat ,performans,yakıt,model karşılaştırmaları doğrultusunda siz olsanız hangisini seçersiniz ve neden?

-Kawasaki ER-5 2005model 5000km 7500ytl(cok temiz)

-Suzuki GSX-R 750 1998model 31000km 10000ytl(cok temiz)

-Suzuki TL1000S 1997model 29000km 7500ytl (temiz)

resimler model yılına uygun fakat temsilidir..
cihazların +/- lerinide belirtirseniz sevinirim Dil çıkarıyorum

-----------------------------------
Tamamı büyük harf başlık forum kurallarına aykırı,başlığı düzenledim.Web Team...

http://www

En son YAMAHA-R1 tarafından 22.07.2006 - 09:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsa kawsaki er-5 derim çünkü her yolda gider Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki ER-5 2005 bir yaşında makine ötekinler ne kadar temiz olabilir ki .... ?????
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belirttigin motosikletlerin arasinda baya baya farklar var.

Bunun yaninda daha onceki motosiklet tecrubenide paylasirsan daha saglikli yorumlar yapilabilir Dil çıkarıyorum

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki TL1000S 1997model uzak dur derim
Alıntı:

Suzuki GSX-R 750 1998model 31000km 10000ytl(cok temiz)

bu olabilir

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yazanlar içinde ER5 al derim
her bakımdan avantajlı yeni model yeni teknoloji yeni kasa!
srad750 8 yasına gelmiş eski tenolojiye sahip bi makina turkiyedeki kullanıcı kalıtesini göz önune alırsan bu makinanın bukadar sene çokk temiz kalması imkansız,dış kasa yeni yıkanmıştır hepsi bu! uzak durulucak bi makina kesinlikle!
TL1000s ise bunların içindeki en uzak durulcak makina son sahibi olursun zamanında bile hiç tutulmayan bi makinaydı suanda fosiller arasına çoktan girdi!!
er5! Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Sakarya Adapazary

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer GERçektende Söylediğin Kadar Temizse GSX-R 750 Yİ ALMANI Tavsiye Ederim Pazarlık Yapıp Birazda Fiyatını İndirirsen Al Derim Kanaatimce Dil çıkarıyorum
Başa dön
TuranogluEmre Çevrimdışı TuranogluEmre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

performas olarakta en seri agresif olan SRAD750 dir.4silindirli olmasından dolayı ataktır sonuçta race makina!tabiki makinasının ne durumda olduğu tartışılır,
tl1000S srad 750 ye yakın performas verir ancak çift silindir olduğundan dolayı kalkışları biraz ağırdır,ama son sürat tatmin eder,çıplak makina olduğu için fazla ruzgar alır bu iyi diil,torkunu alt devirlerde verdiği için sehir içinde kullanımı rahattır fazla vites değiştirmezsin ama eski teknoloji 1000cc makina baya sağlam yakar bunu bil!
bunlar içinde en zayıf performans ER5 te ama en az yakıt tuketimide onda ikinci garantisi en fazla olanda ER5!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doctor_46, tanıdıklarımın motoru tarihcesini biliyorum cihazların.alıp öle kullanarak 200.000km yapabilicek kapasitede.

TuranogluEmre, temiz ötesi öle söliim sana bakımları vs motor sahibi tarafından yapılıyor.grenajda motorda en ufak bi sorun yok ve orj.

ilk etapta bende er-5 düşünüyordum sonradan bu iki motor kafamı karıştırdı fakat karıştırmayacak gibide değil.

canakkaleli, 97model ama oldukca temiz.Acıkcası TL de beni düşündüren benzin sarfiyatı.Süt almaya bile motorla giden adamım Çok gülüyorum sanırım hayabusa kadar yakıyormuş benzini..

beRRhan, çift silindir bi makine tr de tutulmadı haklısın.ancak meraklıları belki alabilir oda zaman ve risk.ducatiye ulaşmak isteyen fakat ucuz olsun ve japon olsun diyenler için..

biraz sekillenmeye baslıyor Dil çıkarıyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 22.07.2006 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ER-5'in fiyatı iii gibi GSXR'ın fiyatı fazla çok temiz olsa dahi 98 makina etsin etsin 9000 eder. Diğer TL1000'e hiç yanaşma bence.. bana göre gayet itici bi makina ve ikinci elide çok kötü pek alıcısı yok. Çift silindirli race'lere benim gibi bi çok kişi burun kıvırıyo.
J_F_N_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2006 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntü açısından TL1000 bencede çok güsel bi makina ama dediğimiz gibi Vmakina we yakıt derdi war ama eğer çok temizse bence TL 1000 Dil çıkarıyorum
J_F_N_E Çevrimdışı J_F_N_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 22.07.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAMAHA-R1, Kawasaki ER-5 2005model 5000km 7500ytl(cok temiz)
kardesim bu motoru al bence...ben suzuki kullandımaçıkçası pek menun kalmadım..suzukide alıcaksan yüksek model bişey all...bence tabi Dil çıkarıyorum
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 22.07.2006 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki Er5 çıkar bunların içinden Modelli km si az fiyatı iyi Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.07.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
ER-5'in fiyatı iii gibi GSXR'ın fiyatı fazla çok temiz olsa dahi 98 makina etsin etsin 9000 eder. Diğer TL1000'e hiç yanaşma bence.. bana göre gayet itici bi makina ve ikinci elide çok kötü pek alıcısı yok. Çift silindirli race'lere benim gibi bi çok kişi burun kıvırıyo.

Kadir"e aynen katılıyorum şu anda 98 Srad 750 inin bana göre Türkiye"deki en temizi olsa bile verilecek fiat 9.000,00 YTL dir, bende de var aynısı 6.900 e satıyorum valla (3.000 YTL ye yakın masraf yaptığım halde), sen ER-5 i al kardeşim Dil çıkarıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 22.07.2006 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki TL1000S in tipi güzelmiş ilk defa gördüm.Ama suzukilerin ikisini de tercih etme bence.Çünkü bunlar güçlü aletler olduğundan motorları iyi bakım istiyor.Zaten 98 modeli de sana masraf çıkarır gibime geliyor.
7.500 ytl ama tekerlek zincir isterse motor o fiyat çıkar...
ER-5 2005 model 5.000 km de çok iyi.Eğer kazası falan yoksa ER-5 derim ben...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal