arkadaşlar ybr'me duro marka ön 90*90*18 arka 100*90*18 ebatlarında lastik taktırdım!görüyorum ki motoru yoruyor!eski ön lastiğimi geri taktıracağım bugün fakat arkaya tubeless 90*90*18 ebatlarında lastik bakmaya gideceğim!alacağım bulabilirsem tabi!ben IRC düşünmüştüm!gördüm manisada dağlılarda hoş lastikti!sizin tavsiye edebileceğiniz bi marka varmı kolay bulunabiilen!tavsiyelerimizi ve kullandığınız lastikler hakkında bilgi almak istedim!ben şahsen duroyu beğenmedim!çok sert bir lastik!
Zaten duro marka bir lastik gerçi senin aldığın tipini bilmiyorum ama raceler için kullanılan bi lastiktir genelde rahatlık sağlamaz yani bulabilirsen metseller marka veya dunlop tavsiye edebilirim _________________ CBR 125 R Her Zaman!!
burda olmuyor dostum pek ya!bikaç yer getirtelim filan diyorlar ben sadece IRC nin methini duyuyorum buralarda!aslında ağır gelmese motora,yani motor kaldırabilse ben yine bunları kullanacağım!ama olmuyor!90*90*18 ebatlarında tubeless var mı oda şüpheli!
Ben geçtiğimiz çarşamba Metzeler ME22 aldım (ön-arka, orjinal ölçülerde). Oldukça memnunum. Daha önce forumda belirttiğim ön tekerleğin sert frende kilitlenme durumu da aynı asfalt ve hız koşullarında yaptığım denemelerde oldukça azaldı. Benim nacizane görüşüm bu lastiği bulmaya çalışman. İzmir'de ön-arka 126 YTL tuttu. kolay gelsin. motordelileri, motorları ile uğraşırken, hiçbirseyi beğenmez oluyorlar. Ben de öyleyim ordan biliyorum.
40 iyi gibi ama 35 'e almaya çalış... çünkü burda 35 lira...
yanlız 90 kalın biraz gerek yok, 3.25 falan alsana hem 30 lira onlar... _________________ ---
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız