Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - birazdan lastik alacağım seçimim ne olmalı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

birazdan lastik alacağım seçimim ne olmalı?

birazdan lastik alacağım seçimim ne olmalı?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GeCeGeN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2006 - 09:46    Mesaj konusu: birazdan lastik alacağım seçimim ne olmalı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ybr'me duro marka ön 90*90*18 arka 100*90*18 ebatlarında lastik taktırdım!görüyorum ki motoru yoruyor!eski ön lastiğimi geri taktıracağım bugün fakat arkaya tubeless 90*90*18 ebatlarında lastik bakmaya gideceğim!alacağım bulabilirsem tabi!ben IRC düşünmüştüm!gördüm manisada dağlılarda hoş lastikti!sizin tavsiye edebileceğiniz bi marka varmı kolay bulunabiilen!tavsiyelerimizi ve kullandığınız lastikler hakkında bilgi almak istedim!ben şahsen duroyu beğenmedim!çok sert bir lastik!
Başa dön
GeCeGeN Çevrimdışı GeCeGeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_cbr
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 22.07.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten duro marka bir lastik gerçi senin aldığın tipini bilmiyorum ama raceler için kullanılan bi lastiktir genelde rahatlık sağlamaz yani bulabilirsen metseller marka veya dunlop tavsiye edebilirim
GeCeGeN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda olmuyor dostum pek ya!bikaç yer getirtelim filan diyorlar ben sadece IRC nin methini duyuyorum buralarda!aslında ağır gelmese motora,yani motor kaldırabilse ben yine bunları kullanacağım!ama olmuyor!90*90*18 ebatlarında tubeless var mı oda şüpheli!
Başa dön
TuranogluEmre
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Sakarya Adapazary

MesajTarih: 22.07.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yardım Etmeyi İsterdim Ama Lastikler Hakkında Hiçbir Bilgim Yok Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
TuranogluEmre Çevrimdışı TuranogluEmre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_kurt_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya/side

MesajTarih: 22.07.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk tercih metzeler 2 tercih dunlop Dil çıkarıyorum
Başa dön
_kurt_ Çevrimdışı _kurt_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TAVSEL
Üye
Üye

Nereden: Yzmir - Kar?yyaka

MesajTarih: 22.07.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geçtiğimiz çarşamba Metzeler ME22 aldım (ön-arka, orjinal ölçülerde). Oldukça memnunum. Daha önce forumda belirttiğim ön tekerleğin sert frende kilitlenme durumu da aynı asfalt ve hız koşullarında yaptığım denemelerde oldukça azaldı. Benim nacizane görüşüm bu lastiği bulmaya çalışman. İzmir'de ön-arka 126 YTL tuttu. kolay gelsin. motordelileri, motorları ile uğraşırken, hiçbirseyi beğenmez oluyorlar. Ben de öyleyim ordan biliyorum.
Başa dön
TAVSEL Çevrimdışı TAVSEL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GeCeGeN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.07.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolasınız ama yok ki ya getirtmeye çalışsan bir sürü masraf!en iyisi IRC galiba!

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

az önce sordum 40 dedi arkaya!90*90*18
Başa dön
oncel1345
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: milano

MesajTarih: 26.07.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de yeni metzeller taktırdım gayet başarılı oldu
Başa dön
oncel1345 Çevrimdışı oncel1345 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.07.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dunlop taktır iyi gider
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motonoyedi
Üye
Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 26.07.2006 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metzeler ME22 YBR için en ideali bence. yola çok iyi tutunuyo.
Başa dön
motonoyedi Çevrimdışı motonoyedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 28.07.2006 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

40 iyi gibi ama 35 'e almaya çalış... çünkü burda 35 lira...
yanlız 90 kalın biraz gerek yok, 3.25 falan alsana hem 30 lira onlar...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal