Tarih: 22.07.2006 - 17:37 Mesaj konusu: Egzozları inceleyebileceğim site adresleri
Arkadaşlar bir çok marka egzoz var. Bunların tanıtıldığı,fiyatlarının bulunduğu, şekil şemalini gösteren TÜRKÇE site adreslerini yazar mısınız. İkinci ellerini satan adreste olabilir. Burada onların satıldığı bir yer yok. Almak için illa ki satan yerlere gidecek değilim ya.
Her egzoz her motosiklete uymuyor sanırım ?
Birde "tüp" veya "komple ekzoz takımı" deniliyor. Kompleden kasıt egzoz tüpü harici şeyler mi. Borular vs.
Saygılar.
En son moto_guzzi tarafından 22.07.2006 - 18:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
mototal, özen motor arat google da. Buralarda egzoz bulabilirsin.
Komple egzoz takımı demek, tüp, ara bağlantı ve headers'lardan oluşan settir. Ama maliyet açısından büyük fark doğar ve yakıt tüketimin artabilir komple takım alırsan, buna mukabil performans artışı yaşayabilirsin.
mototal, özen motor arat google da. Buralarda egzoz bulabilirsin.
Komple egzoz takımı demek, tüp, ara bağlantı ve headers'lardan oluşan settir. Ama maliyet açısından büyük fark doğar ve yakıt tüketimin artabilir komple takım alırsan, buna mukabil performans artışı yaşayabilirsin.
Karar senindir.
Ne kadar farkediyor ki yakıtta? İki katına kadar çıkıyor mu?
Sadece güç mü sağlıyor ek olarak, seste farklılık oluyor mu?
Mototal'e baktım ama oda yabancı sitelere yönlendiriyor.
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 22.07.2006 - 18:30 Mesaj konusu:
Arkadaşlar forumlarda herkes (forum kuralları) çerçevesinde sorular sormakta ve görüşlerini paylaşmakta serbest.Lütfen konuyla ilgili bilgi yada görüşü olan bunu bizlerle paylaşsın,istemeyen de paylaşmasın...
Yani kimsenin kimseyi üzmesine gerek yok,kaldığımız yerden devam edelim lütfen... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Mototal sitesinde satış yapmıyor, sadece neler sattığını gösteriyor. Telefon ile ararsan, bilgi alabilirsin.
Ses çok fazla değişir. Çok büyük değişiklikler olmaz performans ve yakıtta.
Telefon ile ararımda, alacağım egzozun rengide benim için önemli. Motosiklette renk uyumunu sağlamak istiyorum. Onun için tüm modelleri görmek istedim.
Komple egzoz olduğunda polisler kafayı takar değil mi?
moto_guzzi, motorun hangi markanın hangi modeli, ne renk, egsozt kuyrukaltı mı, değil mi? yazarsan aynısını kullanan arkadaşlar sana daha çabuk yardımcı olacaklardır
Tarih: 14.12.2007 - 23:50 Mesaj konusu: ne takalım????
selam millet bizde hosyung 250r var ama n marka egzos takalım karar kılamadık?? kullanan takan var mı???? sahibinden com da vardı aynımotordan yosımura vardı???? _________________ 190777
Tarih: 15.12.2007 - 04:19 Mesaj konusu: Re: ne takalım????
77_kaya_77 demiş ki:
selam millet bizde hosyung 250r var ama n marka egzos takalım karar kılamadık?? kullanan takan var mı???? sahibinden com da vardı aynımotordan yosımura vardı????
o motora en iyi Tiger eksoz gider arkadaşım bizim bi arkadaşta var performans açısındanda ses açısındanda mükemmel tavsiye ederim fiyatıda iyi sanırım _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
77_kaya_77,
dostum onlar çakma egzos ayrıca garanti kapsamı dışındada kalıyor motor o egzosu taktıktan sonra
ben sizin yerinizde olsam standart burakırdım gt250R ı _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız