Tarih: 24.07.2006 - 08:39 Mesaj konusu: moto GP ne olacak bu Rossi'nin (Yamaha) hali ?????
Şu an motor sahibi değilim ama Rossi ye hayranlığımdan ötürü yamaha ile başlarım diye düşünüyordum.ama baktığınız zaman honda takımları uzak ara önde gidiyor.Rossi şampiyonluğu kaptırdı gibi yamaha kullanan arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum.
binek motorla mt gp motoru arasında elli bin tane fark vardır yok efendim subab açıları segman adeti vites oranları pistonun çapı kursu yok frenler daha neler neler benim tavsiyem en çok begendiğin motoru al ALLAH şimdiden içine sindirsin aklımdayken md gezilerindede görmek isteriz bu arada _________________ elverengin@gmail.com
Tarih: 24.07.2006 - 10:19 Mesaj konusu:
sana temel ve gerçek bi kural söliim o zamansawman, kardeşim..makyaz ve yakışıklı motor istiosan yamaha alcaksın ,dayanıklı sorunsuz bi motor istiyosan honda alcaksın...
Tarih: 24.07.2006 - 10:19 Mesaj konusu:
bence altında ne olduğu kadar üstünde kim olduğu da büyük önem taşıyor..honda da olsa yamaha da nasıl kullanıldığı önemli ^1 bence moto gpden çok günlük hayatta ki performanslarına bak _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 24.07.2006 - 10:54 Mesaj konusu:
kısa ve öz YAMAHA ROSSİ İLE KAZANIYOR, HONDA HERKESLE KAZANIYOR! ve bu sene rossi kaç yarışı köfteci dükkanı gibi yarım bırakmak zorunda kaldı,daha fazla söze gerek yok görünen köy ortada neyi anlatayımki!! zaten seneye MOTO GP kalkıcakmış bunuda belirteyim
yeni adı HONDA GP OLACAK ee gerekende bu katılan motorların %60 HONDA YAW
düşmedikten sonra yarım bırakmaz honda!!!! _________________
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 24.07.2006 - 10:57 Mesaj konusu:
suzukı den bahseden kim şimdi çekirgecim...ama şunu da söyliyeyim uzun yolda we yüksek dewirlerde k6 nın da şansı yok yamaha karşısında ama suzukı we yamaha herzmn 1 we 2 incilikte oynayan makinedir.okadar
Tarih: 24.07.2006 - 10:59 Mesaj konusu:
bunlar tabiki özel makinalar ancak suda bi gercektir,firmalar burda kalitesini,dayanıklılığını,teknolojisini,gucunu ortaya koyuyor ve işte ben bunu urettim diyor,burda işte honda farkı firma gucu otaya gçıkıyor,zaten dunyanın her motor sporu organizazyonunda bulunan ve kursuda suraklı yer alan baska firma varmı??
ayrıca F1 ve GP de aracı olan baska firma varmı??
işte daha söze gerek yok!!
haa bide 70 düşüp sase patlatan kaç honda gördünüz?? anlayana davul zurna misali!!saygılar _________________
Dünkü yarışta da bitirmeye 2 tur kala yamaha motoru iflas etmedimi nerdeyse oynayasım geldi gerçi yamaha dan bıktığımdan değil ossi den bıktığım dan Ancak kazanan da Amerikalı olunca
Selamlar. _________________ KaWaSaKi KLE 500
Tarih: 24.07.2006 - 11:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
ama suzukı we yamaha herzmn 1 we 2 incilikte oynayan makinedir.okadar
evet kumda beraber oynuyolar heheheheh!!! ekambacım seninle takılma zamanı gelmiş bi ara paslasalım olurmu canım!! bu arada gecen gün dier topıcte suzukı için neler yazdın şimdi 1-2 oynuyoruz diyosun walla pes!! ruzgarlı havada çesme otobanında cok sıkı bi kullanıcı kontrolunde olan K6 r6nın önunden kaçamadı motor dümdüz yolda yana yatık gidiyor ruzgardan denge die bişey yok!! gözlerimle gördüm baska söze gerek yok!! bu arada ekambacım ayvalık dönuşü ufak bi oynastık hatırlarsan ve ben 2kişiydim senin OGLAN kopamadı ama nieyse öptum!!! _________________
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 24.07.2006 - 11:06 Mesaj konusu:
Yoldaki performansa bakarsak olmaz bu iş! rossi en ii pilotlardan biri olabilir ama teknoloji yarışlarda daha ön plandadır. Üstündekiyle olacak olsaydı yamahada da rossi nin şov yapması gerekirdi. F1 içinde aynı şey geçerli tabiiki
Kayıt: Jul 17, 2006 Mesajlar: 166 Nereden: Hamburg-Almanya / Adana
Tarih: 24.07.2006 - 11:10 Mesaj konusu:
hehe... Iyi bir sürücü R6 veya CBR 600RR ile bile 1000liklerin arkasindan ayrilmaz... Hele virajli yollda 1000liker baya bir zorlaniyor... Motor cok agir gibi geliyor, 600lüklerin o yani iyi iste. Virajlarin korkusu... _________________
Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 24.07.2006 - 11:10 Mesaj konusu:
berhancım......istediğin zmn istediğin yere sewe sewe gelip şööööööööööyle bi yol yapmaya herzmn hazır we nazırım..ne zmn nereye gidiyoruz???????msn den paslaşalım hemen..bu arada o gün benim oğlanın arkasından gerçekten güzel koptun 2 kişi olmana rağmen... demekki iş biniciye kalıyor bazen ama r1 in hakkını da yeme berhan..yollarda r1 i geçecek 1000rr hala yok diyorum ben daha dün denemesini yaptım bu arada yine aynı yerde ayvalık dönüşü nal toplattım yine hondacının birine hatta 3 hondacıya
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız