Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - moto GP ne olacak bu Rossi'nin (Yamaha) hali ?????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

moto GP ne olacak bu Rossi'nin (Yamaha) hali ?????

moto GP ne olacak bu Rossi'nin (Yamaha) hali ?????
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sawman
Üye
Üye

MesajTarih: 24.07.2006 - 08:39    Mesaj konusu: moto GP ne olacak bu Rossi'nin (Yamaha) hali ????? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu an motor sahibi değilim ama Rossi ye hayranlığımdan ötürü yamaha ile başlarım diye düşünüyordum.ama baktığınız zaman honda takımları uzak ara önde gidiyor.Rossi şampiyonluğu kaptırdı gibi yamaha kullanan arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum.
Başa dön
sawman Çevrimdışı sawman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 24.07.2006 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

binek motorla mt gp motoru arasında elli bin tane fark vardır yok efendim subab açıları segman adeti vites oranları pistonun çapı kursu yok frenler daha neler neler benim tavsiyem en çok begendiğin motoru al ALLAH şimdiden içine sindirsin aklımdayken md gezilerindede görmek isteriz bu arada
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 24.07.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana temel ve gerçek bi kural söliim o zamansawman, kardeşim..makyaz ve yakışıklı motor istiosan yamaha alcaksın ,dayanıklı sorunsuz bi motor istiyosan honda alcaksın...
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ecemcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbulllll

MesajTarih: 24.07.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence altında ne olduğu kadar üstünde kim olduğu da büyük önem taşıyor..honda da olsa yamaha da nasıl kullanıldığı önemli ^1 bence moto gpden çok günlük hayatta ki performanslarına bak Dil çıkarıyorum
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p Gülümsüyorum)
Başa dön
ecemcan Çevrimdışı ecemcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.07.2006 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sawman...piste mi çıkmayı düşünüyorsun????????düşünmüyorsan yamaha al..warsa yollarda r1i geçecek bi tane honda rr1000 çıksın gelsin hemen..bana ulaş birde beni seyret yollarda hondayı ne yapıyorum..ozmn fikrin yine değişir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 24.07.2006 - 10:49    Mesaj konusu: Hehe. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

Nicky Hayden'in sacini begendigim icin bende bir Honda aldim zaten... Şok oldum

Saka maka bir yana, 2 yil gibi bir süre icinde ya bir K6 alirim veya bir MV Agusta F4 1000R... Gülümsüyorum

Yamaha nin R1i Suzuki`nin K6'ya karsi sansi yok ekamba baba... Çok gülüyorum

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 24.07.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısa ve öz YAMAHA ROSSİ İLE KAZANIYOR, HONDA HERKESLE KAZANIYOR! ve bu sene rossi kaç yarışı köfteci dükkanı gibi yarım bırakmak zorunda kaldı,daha fazla söze gerek yok görünen köy ortada neyi anlatayımki!! zaten seneye MOTO GP kalkıcakmış bunuda belirteyim
yeni adı HONDA GP OLACAK ee gerekende bu katılan motorların %60 HONDA YAW Çok gülüyorum Çok gülüyorum
düşmedikten sonra yarım bırakmaz honda!!!! Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.07.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda dan şaşma dostum tabi yamaha da cok iyi makine hakkını yememek lazım
Başa dön
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2006 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzukı den bahseden kim şimdi çekirgecim...ama şunu da söyliyeyim uzun yolda we yüksek dewirlerde k6 nın da şansı yok yamaha karşısında Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama suzukı we yamaha herzmn 1 we 2 incilikte oynayan makinedir.okadar Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar tabiki özel makinalar ancak suda bi gercektir,firmalar burda kalitesini,dayanıklılığını,teknolojisini,gucunu ortaya koyuyor ve işte ben bunu urettim diyor,burda işte honda farkı firma gucu otaya gçıkıyor,zaten dunyanın her motor sporu organizazyonunda bulunan ve kursuda suraklı yer alan baska firma varmı??
ayrıca F1 ve GP de aracı olan baska firma varmı??
işte daha söze gerek yok!!
haa bide 70 düşüp sase patlatan kaç honda gördünüz?? anlayana davul zurna misali!!saygılar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 24.07.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünkü yarışta da bitirmeye 2 tur kala yamaha motoru iflas etmedimi nerdeyse oynayasım geldi Çok gülüyorum gerçi yamaha dan bıktığımdan değil ossi den bıktığım dan Ancak kazanan da Amerikalı olunca Öfkeliyim
Selamlar.
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2006 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ama suzukı we yamaha herzmn 1 we 2 incilikte oynayan makinedir.okadar

evet kumda beraber oynuyolar heheheheh!!! ekambacım seninle takılma zamanı gelmiş bi ara paslasalım olurmu canım!! bu arada gecen gün dier topıcte suzukı için neler yazdın şimdi 1-2 oynuyoruz diyosun walla pes!! ruzgarlı havada çesme otobanında cok sıkı bi kullanıcı kontrolunde olan K6 r6nın önunden kaçamadı motor dümdüz yolda yana yatık gidiyor ruzgardan denge die bişey yok!! gözlerimle gördüm baska söze gerek yok!! bu arada ekambacım ayvalık dönuşü ufak bi oynastık hatırlarsan ve ben 2kişiydim senin OGLAN kopamadı ama nieyse öptum!!! Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 24.07.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yoldaki performansa bakarsak olmaz bu iş! rossi en ii pilotlardan biri olabilir ama teknoloji yarışlarda daha ön plandadır. Üstündekiyle olacak olsaydı yamahada da rossi nin şov yapması gerekirdi. F1 içinde aynı şey geçerli tabiiki Dil çıkarıyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 24.07.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum hehe... Iyi bir sürücü R6 veya CBR 600RR ile bile 1000liklerin arkasindan ayrilmaz... Çok gülüyorum Hele virajli yollda 1000liker baya bir zorlaniyor... Gülümsüyorum Motor cok agir gibi geliyor, 600lüklerin o yani iyi iste. Virajlarin korkusu... Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.07.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berhancım......istediğin zmn istediğin yere sewe sewe gelip şööööööööööyle bi yol yapmaya herzmn hazır we nazırım..ne zmn nereye gidiyoruz???????msn den paslaşalım hemen..bu arada o gün benim oğlanın arkasından gerçekten güzel koptun 2 kişi olmana rağmen... Dil çıkarıyorum demekki iş biniciye kalıyor bazen ama r1 in hakkını da yeme berhan..yollarda r1 i geçecek 1000rr hala yok diyorum ben Çok gülüyorum daha dün denemesini yaptım bu arada yine aynı yerde ayvalık dönüşü Çok gülüyorum nal toplattım yine hondacının birine Çok gülüyorum hatta 3 hondacıya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.92 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal